אין דבר כזה לא בנויים לדקות האחרונות, ככה זה כששחקנים ישראלים רואים משחק אגפים עם כדורי גובה בפעם הראשונה בגיל 20, עד שבאתי לכתוב עד כמה שארבייטמן מפתיע אותי ושאולי הגזמתי עם הביקורת עליו אז הוא עושה את השטות הזאת, שכונה שכונה שכונה
אין קשר, מגיע להם בוז, משחק מביש, מכל הישראלים ששיחקו טוב נו, לפחות עכשיו יזכירו פחות את ז'ילינה, רק שניקוסיה לא תצטרף לרשימה בשבוע הבא.
קודם כל זה אוסטריה 2001,דבר שני נבחרת ישראל בלי עין הרע מוכיחה בינתיים את ההפך,ואם כבר נבחרת ישראל.. לא טוב ששחקנים כמו דוידוביץ',סבן,קייסי,חרזי,ובנאדו לא מציגים יכולת טובה בפתיחת העונה..
איזה באסה, זה ממש שידור חוזר של מכבי חיפה נגד רוזמבורג! מה יקרה עכשיו? אתם קולטים כמה זה חמור?! הליגה שלנו תירד בדירוג! אנחנו נפתח עוד שנתיים בסיבוב השלישי! רק מכבי ת"א ומכבי פ"ת שאני באמת מאמין בהם יכולים להציל את הכדורגל הישראלי!
אני מבין תאכזבה באמת אבל יש משהו שאני לא מבין חיפה עפה לקבוצה בסיבוב ה2!!כל קבוצה שתהיה בבתים בליגת אלופות, תהיה בכמה דרגות על קבוצות סיבוב מוקדמות 2,(ואני מוציא לרגע את ליברפול כי זה היה חד פעמי מה שקרה) אז איך אפשר לדבר על "מזל" ו"לא בנויים לדקות אחרונות" אם קבוצה לא עוברת את היריבה שלה בפאקינג סיבוב מוקדמות 2!!כאילו איזה אריות יש שם,בכלל לא צריך להגיע למצב של דקות אחרונות, זה כבר צריך להיות גמור מזמן לקבוצות שמתיימרות להגיע לבתים.
טעות שלי 2001 היה אוסטריה...... אני לא מקנא בכל שחקני מכבי חיפה באשר הם..ולאו דווקא מהמאמן רוני לוי..אלא מיעקב שחר.. ששנה שנייה ברציפות הבן אדם מפביד 30 מיליון שקל על קוצו של דקה.... אמנם כאן חיפה היתה צריכה לעבור קבוצה נוספת..אבל כמה כואב..אני מאמין שהוא הבאנדם הכי עצבני בדקות האלה.. ארביטמן ילד , ילד טיפש אבל ילד. היו לו אמביציות נוספות ומיותרות ואין מה לעשות הוא שילם על זה את המחיר.. רוני לוי לא הכניס בלם במקום קשר או חלוץ כי הוא ראה לפניו את הסרט ש שנה שעברה..הוא התאפק הפעם. ושוב נחל אכזבה ,ניב קטן איכזב , לא מתאים לו לא נורא חיפה - אולי שנה הבאה
חייבים לעשות סירטון כזה של כל הטעויות של שטראובר/אוואט/דוידוביץ', אפשר למלא חצי שעה ככה.. רק מה שעולה לי בראש- אוואט מול בית"ר ניר בנבחרת שהוא נגח ואיזה שחקן הביא בעיטה מ30 מטר פנימה שטראובר בכלל.. כל הגולים בליגת האלופות, מול נצרת עילית השנה, בדרבי 1-0.. וארבעת הגולים שחיפה ספגו מול לברקוזן, לא זוכר מי זה היה. תוסיפו עוד.
טוב, שום דבר לא ינחם אותי, שבוע ספורטיבי שחור מבחינתי שהתחיל עוד אתמול עם שטוטגארט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ולמרות הכל הירוקים כן שיחקו טוב, דבר שמעודד אותי מבחינת הליגה, ואולי זה לטובה כדי שהקבוצה תהיה רעננה ומוכנה למשלקים נגד העגלקטיקוס! עידן טל היה פשוט ענק, אני מקווה שרק יישאר, כנ"ל לגבי דירסאו, אולארה יצר רושם טוב במרכז ההגנה, אבל ניר דווידוביץ, שאלוהים ישמור, איזה תמנון איזה נעליים, היום בקושי מדוזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx אני לוקח את הכל בפרופורציה הנכונה בסיבוב הבא מול קייב( לדעתי) היו נגמרים החלומות בעוגמת נפש, אוקיי אז היינו באופ"א, אבל זכור לי גם טוב טוב מה היה בשנה שעברה במפעל זה, וחוץ מזה הירוקים שלנו בחברה טובה עם ירוקים אחרים האלה של סלטיק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx לגבי רוני לוי, הוא יישאר, אלא אם הוא יחליט לקחת את האחריות על דעת עצמו, יביא אליפות הוא יהיה המאמן גם בשנה הבאה, לא יביא, נביא את מרטין אוניל או פול לה גואן, שניהם מובטלים, ומחפשים אתגר חדש. דבר אחד כן מרתיח אותי, הקשר הארגנטינאי החדש, שאני אפילו לא יטרח להזכיר את שמו, לא היה בסגל למשחק, וכנראה בדרך החוצה, זר ברמה גבוהה היה עושה כאן את ההבדל לטובתנו, וזה הביזיון הגדול! לגבי ארבייטמן, עכשיו יש לו סיבה להיות מורעל ולהוביל את הקבוצה, איך שקטן נראה היום, טוב שיש את ארבייטמן, גם עם האדום המייותר! קטן? למה שלא יישלח לספרד או לאנגליה את הקלטת של המשחקים שלו מול מאלמו, אני בספק אם הוא יקבל בכלל הצעה מהליגה השניה בספרד, חושךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך! ולמרות הכל ירוק עולה :aaa021: (גם שזה כואב)
מה זה הרחמנות הזאת כלפי ארבייטמן? הוא מקצוען או לא מקצוען? ככה זה מוסר עבודה של בית"ר ירושלים והפועל פ"ת.. הזאטוט המפגר הזה חושב שבגלל כמה גולים מול נצרת עלית הוא יכול לעשות מה שבא לו, מפגר, הוא הרס היום לקבוצה שלמה ולעשרות אלפי אוהדים ברחבי הארץ, אם הייתי רוני לוי הוא היה יושב אצלי חודש ביציע עכשיו. סעמק בקצב הזה רוני לוי באמת יעוף http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
ואני חוזר שוב תודה רבה לך מאלמו התמזל מזלנו שחיפה לא תעלה לליגת האלופות. במידה וזה מה שהיה קורה, כל אוהד בארץ חוץ ממכבי חיפה, יכול לחיות בחלום שהקבוצה אותו הוא אוהד תדגדג את צלחת האליפות בעשר השנים הבאות מקרה מכבי ת"א כדורסל לא ייהיה גם בכדורגל!!!!
יופי ! עכשיו נוכל לראות בליגת האלופות שידורים של ליברפול במקום לראות את חיפה. ניהול משחק גרוע של רוני לוי מתחילת המשחק. זנדברג ובוקולי סתם שרפו מחצית בעמדה שהם לא מכירים וזה בילבל להם את כל שטף המשחק. הכי גרוע אחרי ההרחקה הוא מכניס את בירוק שהוא שחקן רך . האמת שהכושר הגופני ניצח לשבדים את המשחק כי מהדקה ה60 עידן טל ושאר השחקנים הפסיקו לנשום.