מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. Brook Member

הוא הגיע מאחי נצרת לא מנצרת עלית

2. hoffman Member

אה טעות שלי הוא הגיע למכבי חיפה מאחי נצרת הבלבלתי.
    למשוגע בירוק אני מקווה שאפילו בלי גימל יעודדו כי למשל במשחקי ליגה אני יושב בחמש ואין שמה כמעט עידוד רק קצ מדי פעם בגלל שזה מול ג'.
    זה חרטה אני מקווה שיהיה עידוד בכל האצטדיון.

3. השחקן ה-13 Member

אם חיפה לא תעלה זה לא יעניין אפחד המשחק הזה...

4. barakrom Member

נכון, במקרה כזה השידור יבוטל מן הסתם

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקני מאלמו וחברי הנהלת הקבוצה השבדית יצאו הבוקר (שלישי) לסיור בעיר העתיקה בירושלים. השבדים, שרובם חוו את המראות, הקולות והצבעים של בירת ישראל בפעם הראשונה, היו נרגשים במיוחד.

צוות "חדשות הספורט" נלווה אל שחקני מאלמו, שיצאו בשמונה בבוקר מת"א. ניידת משטרה שהייתה אמורה ללוות את אוטובוס הקבוצה לא הבחינה כי השבדים יצאו מהמלון ואיבדה אותם, רק מאוחר יותר חבר האוטובוס לניידת משטרה אחרת שליוותה את שחקני מאלמו בדרכם לירושלים.

http://www.sport5.co.il/_uploads/imagesgallery/3910kipa_big.Xxx
    "אתה יודע מה אני עושה עם זה?" שחקני מאלמו מתחבטים.

התחנה הראשונה של השבדים הייתה תצפית בהר הזיתים. יארי ליטמאנן התחבב על סוחר ערבי שמכר לו כאפייה, אותה חבש הפיני לאורך כל הטיול, במקומות המותרים. השחקנים המשיכו לשער יפו ומשם לכנסיית הקבר. רבים מהם הביעו שביעות רצון מהאווירה ומאפשרויות השופינג הרבות.

בכנסיית הקבר, האתר הקדוש לנוצרים, שהו השחקנים זמן רב. רבים מהם שלפו את המצלמות במכשירים הסלולריים והתקתוקים נשמעו למרחוק. המגן ג'וזף אלנגה התקשר בהתרגשות לאמו בקמרון ואמר לה: "אמא, את לא מאמינה איפה אני נמצא". אלנגה אמר ל"חדשות הספורט": "אני על סף דמעות, אמא שלי אמרה לי להתפלל". הקמרוני יצא מהמקום אחרי מספר דקות והיה ניתן לראות כי הוא נרגש מאוד.

http://www.sport5.co.il/_uploads/imagesgallery/3912elenga_big.Xxx
    "על הראש יא שבדים!" אלנגה דווקא הסתדר

יארי ליטמאנן, שריכז את מרבית תשומת הלב, אמר ל"חדשות הספורט": "זו לא הפעם הראשונה שלי בישראל, הייתי כאן כבר בעבר עם נבחרת פינלנד, אבל זו הפעם הראשונה שלי בירושלים, זו עיר יפיפייה ומרתקת". התחנה האחרונה של השחקנים בירושלים היה הכותל המערבי, שם הם הטמינו פתקים לפני שחזרו לאוטובוס בדרכם לת"א.

השבדים חזרו למלון, שם ימתינו עד אימון הערב המסכם באצטדיון בלומפילד (19:00). המאמן טום פארל יופיע למסיבת העיתונאים המסורתית לפני האימון, כששחקן בכיר נוסף, עליו לא הוחלט עדיין, יצטרף אליו.

http://www.sport5.co.il/_uploads/imagesgallery/3911petek_big.Xxx
    למה לא לבקש שלום עולמי? אלנגה מטמין פתק בכותל

לא יודע מה איתכם? אותי זה ריגש.

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/05
  6. barakrom Member

רוני לוי הגיע חם למסיבת העיתונאים ונזף בנציגי התקשורת על שהם כותבים שחיפה פייבוריטית. "התקציב של השבדים גדול משלנו וזה לא ענין כל כך פשוט-לעבור אותם, " אמר המאמן

7. נדב מיכאלי Member

רק בגלל שמחר המשחק מול מאלמו קייסי ובנאדו לא נענשו.
    אם הייתי במקום שחר הייתי קונס אותם בקנס ענק ומקרקע אותם ליציע למשך 3 שבועות .
    הם צריכים לחטוף עונש !
    וחיפה לא פייבוריטית.
    זה לא קריית אליעזר ,זה בלומפילד.
    זה כמו מגרש נייטרלי .
    חיפה בטח שלא פייבוריטית אחרי ההפסד בשבוע שעבר.

8. barakrom Member

צודק, מי שהפסיד נמצא בבעיה

9. משוגע בירוק Member

אם אלנגה שם את הפתק שהוא הראה אני מניאק.... לפי השורות הקודמות מראים שהוא דתי ושהוא מתרגש... הוא אמור לבקש בריאות וזה... חחח הוא מבקש 1:0...

10. barakrom Member

אתה מחליט עבורו מה הוא יכתוב? ואתה מאמין לעיתונאים?

11. גיל מאיר Member

תקשיבו לי ..
    לא משנה אם המשחק יהיה בקרית אליעזר או בבלומפיד האווירה תיהיה אותו הדבר מעשה בבלומפיד האווירה אפילו תיהיה יותר טובה תאמינו לי זה האיצטדיון הכי טוב בארץ והאווירה שם הכי חמה למכבי חיפה לא תיהיה בעיה של אווירה האוהדים יתנו הכל עכשיו זה תלוי רק בהם אין תירוצים אם לא נקח את המשחק שרוני ילך הביתה !
    אגב מישהו יודע אם אולארה בהרכב הפתוח או שלוי ממשיך עם סבן ?

12. נדב מיכאלי Member

אתה משווה אווירה של משחק בקריית אליעזר עם מגרש שלם אוהד מכבי חיפה מאשר מגרש כמו בלומפילד?
    אין פה יתרון לאף אחד ,רק חיסרון בולט של חיפה מהמשחק הקודם.
    פייבוריטים הם ממש לא .
    מכבי חיפה היתה פייבוריטית נגד ולנסיה לפני שנתיים רק כי בספרד הם הוציאו 0-0 מדהים?ממש לא והם חטפו רביעיה במשחק השני.
    אם מכבי חיפה היתה מנצחת בהפרש של 2 שערים או יותר הם היו פייבוריטים.

13. barakrom Member

בבלומפילד האווירה הרבה יותר בייתית מאשר בק.אליעזר, נהגתי להנחות עבור חיפה את החגיגות לפני ואחרי משחקי אליפות, את טקסי הצגות השחקנים הקדם עונתיים ואת המשחקים הגדולים באירופה וטיילתי על הדשא בק.אליעזר כמו בבית. לא מרגישים מהדשא את הקהל, זה רחוק מדי

14. גיל מאיר Member

אתה לא מבין שלחיפה אין בעיה להבקיע שערים אני יכול לחתום לך עכשיו שבמשחק הזה חיפה תשים יותר משער אחד הבעיה היא שאנחנו סופגים שערים כמעט בכל משחק זה האופי של הקבוצה ואין מה לעשות צריך רק לקוות למינימום טעיות ושרוני לוי לא יכניס ארבעה בלמים ויוציא את כל ההתקפה במחצית
    חוץ מזה אני יכול להבטיח לך שהולך להיות חם בבלומפיד וכנראה שאין לך מושג עד כמה אחרי המשחק אתה תבין לבד..

15. נדב מיכאלי Member

יש לחיפה התקפה טובה אין ספק בזה ,אבל בגלל החורים בהגנה שגרמו לה להפסיד שבוע שעבר היא לא פייבוריטית.