בוא נגיד ככה, עד שרוני לוי לא יביא הישג עם קבוצה אחרת, אף אחד לא יקנה שהוא מאמן גדול והסטיגמה הזאת תישאר. קלינגר הצליח עם בית"ר באר-שבע, וגם הוציא מהסגל של מכבי כל פעם יותר ממה שהוא היה שווה (ונעזוב לרגע את העובדה שהוא גרם לכך שהסגל לא שווה לכלום). עבור קלינגר זאת שנת מבחן, למחוק את תדמית הבונקריסט. אבל רוני לוי יכול גם לשחזר את הישג שום עם מכבי חיפה ועדיין יישאר שנוי במחלוקת.
עבור קלינגר זאת עונת להיות או לחדול. אם הוא נכשל השנה, אף מועדון לא ייקח אותו. אם הוא יצליח (אליפות) אזי, זה יראה שהוא מאמן שמסוגל להתמודד עם הכל...
לא ממש, לדעתי זה יותר עניין של "אם הקבוצה תשחק טוב ותתחבר", אם מכבי תיאבק על האליפות עד הרגע האחרון קלינגר עדיין יכול לסמן וי באופן מסויים. אם ניקח אליפות עם כדורגל של שנה שעברה המנייה שלו לא ממש תעלה.
אוקיי מצב הכרטיסים כרגע...: יציע 1: כבוד ומוזמנים יציע 2-3 : יציע מנויים.... מלא עד אפס מקום... יציע 4-5 : רובו יהיה שייך למכבי חיפה וכעת יש למכירה באתר של גרבר כרטיסים למכירה לשער זה.... תהיה גדר אנושית של ש***** בכדי להפריד מהשבדים... יציע 6-7: יציע שהוצע למכירה רובו נמכר עד הסוף... נשארו אולי עוד בודדים שייגמרו היום... יציע 8-9: יציע מנויים שחלק מכרטיסיו הוצעו למכירה ו גם הוא יהיה יציע מלא עד אפס מקום (גם חלק קטן מג' יישב בו) יציע 10-11-12: הקופים הירוקים יישבו ביציע זה... כאמור כל הכרטיסים אזלו ליציע זה... יציע 13: ראה 6-7... מסקנה: בלומפילד מלא עד אפס מקום!!!!... וואו איזו אווירה זאת....
מה היה קורה אם לא הייתה הבעיטה החופשית? זאת לא השאלה. השאלה היה מה היה קורה עם רוני לוי לא היה משחק בונקר 45 דקות שהשחקנים שלו מתמוטטים מעייפות? אתה יודע מה, אני שם את כל האשמה על מה שקרה עונה שעברה עם רוזנבורג, על רוני לוי. הטעויות שלו גרמו לכל האוהדים לטראומה לכל החיים. עבירה של באדיר, טעות של דוידוביץ'...הכל חרטא ברטא, אם רוני לוי היה ממשיך לשחק כמו במחצית הראשונה היינו שמים להם עוד 3. המטרה של יעקב שחר זה אלופות, הוא מינה את רוני לוי בשביל זה-ואם הוא לא יצליח, הוא שייתפטר או שיפוטר.
מה אתה מבלבל ת'שכל? שאני אזכיר בכלל את התגובות בשבדיה לאחר המשחק הראשון? את ההצהרות של השחקנים שלהם? את ההצהרות של המאמן? אתה בטוח ש"הזלזול" עצמו הוא שמעצבן אותך?
אוקיי מצב הכרטיסים כרגע...: יציע 1: כבוד ומוזמנים יציע 2-3 : יציע מנויים.... מלא עד אפס מקום... יציע 4-5 : רובו יהיה שייך למכבי חיפה וכעת יש למכירה באתר של גרבר כרטיסים למכירה לשער זה.... תהיה גדר אנושית של ש***** בכדי להפריד מהשבדים... יציע 6-7: יציע שהוצע למכירה רובו נמכר עד הסוף... נשארו אולי עוד בודדים שייגמרו היום... יציע 8-9: יציע מנויים שחלק מכרטיסיו הוצעו למכירה ו גם הוא יהיה יציע מלא עד אפס מקום (גם חלק קטן מג' יישב בו) יציע 10-11-12: הקופים הירוקים יישבו ביציע זה... כאמור כל הכרטיסים אזלו ליציע זה... יציע 13: ראה 6-7... מסקנה: בלומפילד מלא עד אפס מקום!!!!... וואו איזו אווירה זאת.... בקשר לזה וואי אחי זה יהיה טירוף חבל על הזמן אני קניתי כרטיס ליציע 6-7 איך הוא? מבחינת מיקום הוא במקום מצוין כמו 13 ו-14 בקרית אליעזר אבל מבחינת עידוד יהיה שמה עידוד בכלל אני חושש שלא בגלל המרחק מגימל.
קודם כל יש לי כרטיס ליציע 1..מבטיח לעודד גם משם. דבר שני לאור כל הספקולציות שהועלו בקשר להרכב אני מקווה מאוד שקלמי סבן לא יאבד את מקומו בהרכב וימשיך לקבל קרדיט למרות הטעות שלו במאלמו.. סה"כ היה לו משחק טוב וגם ככה הוא לקח את הטעות בצורה קשה ואני חושב שאם יורידו אותו עכשיו לספסל אתה מוריד לו את הביטחון לאפס ואסור שזה יקרה מכיוון שהוא שחקן חשוב למערך שלנו ולעתיד שלנו שלא לדבר גם על נבחרת ישראל..
שכחת מי המאמן שלנו, בטח שהוא יוריד אותו לספסל, ויוריד לו את הביטחון העצמי לאפס, ארה מקרה אורי אוזן! אני מאד מקווה שאני טועה ורוני ייתן לו להוכיח את עצמו, אני באמת מרזיק מסבן!
אני יושב ביציע 6-7 האם אחד ממכם יודע עם הקופים הולכים להתפזר בכל האצטדיון וכך יגיע עידוד גם ל 6-07 או שאני הולך לעוד לבד עם החברים שלי בכל היציע. אני מקווה ששולחיןם כמה מגימל לכל יציע כדי שיהיה עידוד בכל האצטדיון.
גם בלי גימל אפשר לעודד... היציע שאתה יושב בו מלא באוהדי חיפה.... אני בטוח שכולם יעודדו וידחפו את הקבוצה כמו כל היציעים...
אם הביטחון של סבן היה הבעיה, אז היינו במצב טוב. הבעיה היא שלא צריך לתקן מה שלא מקולקל, וכמה שהטעות שלו היתה גרועה, ההגנה היתה בסדר. חרזי היה טוב בתור בלם, לא בטוח שהוא יפגין אותה יכולת בתור מגן ימני. לא יודע מה הם רואים מאולארה באימונים, חבל סתם להכניס אותו בכוח ולהצטער אח"כ כמו עם רוזנבורג (אוזן, גונזלבס, גרייב). מזל שיש את דירסאו, לדעתי במשחק שיתפתח ביום ד' כשחיפה לוחצת, יהיה לו תפקיד מכריע בלעצור את המתפרצות של מאלמו כשהמגינים שלנו בטח יהיו בהתקפה ומאחוריו ישארו רק צמד בלמים. אני סומך עליו בקטע הזה.
כן דירסאו מצוין הוא שחקן מצוין ובינתיים הוא הזר הכי טוב שהביא רוני לוי לארץ לדעתי הוא יותר אפילו מקולאטי. בקולי גם יטוב אבל אותו רוני לוי לא הביא הוא הגיע מנצרת עלית.