אחי באיזה יציע אתה יושב? אללה חיפה כבר מעל 11 אלף אנשים קנו כרטיסים זה פשוט תיהיה חגייגה הקצב מכירה הוא בערך 300 כרטיסים לשעה עד היטום בערב אין כבר כרטיסים אני מקווה.
אז הקהל הנאמן הירוק עושה את שלו וממלא את בלומפילד בירוק, עכשיו הכל תלוי בקבוצה.... התחלתי כבר לקסוס ציפורניים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx אני אישית מקווה שסבן כן יפתח, מקווה שלא יחזור "מקרה אוזן"( מגיע כהבטחה ואחריי משחק רע מדרדר עד סוף הספסל), מאחר ואני כן תופס מקלמי! וכל השטויוית בנאדו לא יפתח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx , שכחתם שלמאמן שלנו קוראים רוני "הפחדן" לוי, נראה לכם שהוא יקח כזה סיכון.... תחזרו למציאות אריק הקפטן בהרכב!
נכון לאתמול בערב נותרו 3000 כרטיסים למכירה. אם ישארו כרטיסים, קראתי שהקופות יפתחו כבר ב-11 בבוקר. לא יודע למה. כמובן שבלומפילד יהיה מלא. עכשיו השחקנים צריכים לעשות את שלהם. ברק, לגבי קלימי הבנתי שלא בטוח שהוא פותח. יכול להיות שאולארה (שבקבוצה מרוצים ממנו מאוד) יפתח וחרזי מגן ימני.
אני חושב שאם הייתי אוהד חיפה הייתי הרבה פחות לחוץ מכם... זה משחק שכתוב עליו ניצחון של חיפה. בארץ עם החום, הקהל, ההגנה הגרועה של מאלמו והאיצטדיון שחיפה מסתדרת בו מצוין קשה לי להאמין שהם לא ינצחו. 2-0 או 2-1 לחיפה
יו אני מתה מהתרגשות אתם קולטים מה זה מה הולך להיות שם ?? האמת ותודו אין עלינו האוהדים של חיפה חכו תראו איזה השקעה תהיה ביציעים ובקשר לכרטיסים בקושי הצלחתי להיכנס לגרבר לקנות כרטיס אין לכם מושג מה הולך שם התנפלותתתת כמעט רמסו אותי שם הפכת בין רגע לאחד האנשים החביבים עליי פה בפורום האמת מצדיעה לך שאתה אומר דברים כאלה מאוד ריגשת אותי לראות אוהד של קבוצה אחרת מעודד אותנו ככה אני כרגע נמצאת בחצי הדרך להתקף לב בטוח בגיל המופלג שלי אני רק יגיד דבר אחד יותר ממה שהמשחק הזה מסמל בשבילי הוא מהווה חשיבות כללית לכל הליגה שלנו ניצחון שלנו זה ניצחון בדירוג של כולם הלוואי ואני רצינית לגמריי שאני ישב יום אחד בבית ויעודד עוד קבוצות מהליגה שלנו במסע שלהם באירופה בקיצר ידידי אני חופרת בימים האחרונים בצורה זוועתית ירוק עולההההה לפי האתר הרישמי דוקא קלמי יפתח איפה שמעת את זה ?
חחחחח ריקי איך את לוקחת כל דבר בהגזמה... אני כולה בטוח שתנצחו ורוצה שתגיעו לליגת האלופות בעיקר בשביל הסיכוי להביא את בארסה לארץ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wub.Xxx
יש לי נטייה להיסחף שאני מתרגשת בכל מקרה אני עדיין טוענת שיופי שאתה מעודד לא משנה הסיבה אני לדוגמא ימות מעושר אם חיפה תעלה וריאל תבוא לשחק פה בארץ יו חלום ענק ענק שלי יותר מאני ובראד פיט בטיול במקסיקו
קלמי לא פותח על פי השיחה האחרונה של עם רוני לוי. יש 2 עמדות פתוחות, מגן ימני-חרזי או קלמי (הבלם הזר מתנדנד) ורוני שוקל את ארביטמן על פני זנדברג אבל עדיין מתלבט. הסיכויים שלנו עדיפים, אבל זה באמת קרוב לפיפטי-פיפטי כי אחרי הכל תיקו מספיק לשבדים וזה נורא. אני חושב שהרבה תלוי ביכולת של קטן לחלץ מעצמו סוף,סוף משחק אחד של ווינר ברגע האמת, איגביני, רוסו, בדיר ידעו לעשות זאת במני טיים. אני אשב בשער 2 ואתפלל לאלוהים (לאנס ארמסטרונג)
אני חייב לציין שהעיתונות השוודית עשתה עבודה מצויינת למכבי חיפה כשפירסמה את הכתבה על הפיגועים בת"א 3 ימים לפני המשחק. כתבה מטומטמת ולא במקום (אלא אם כן מדובר בעיתונאי מגטבורג מאחורי המזימה). אני מקווה שהשוודים הביאו איתם לארץ פסיכולוג צמוד.
אין לזה שום משמעות, סתם קשקוש-בזמן משחק אף שחקן שבדי לא ירעד מחשש שיפציצו אותו, אל תשכח שהשחקנים האלה משחקים מול קהל מוסלמי בהרבה מאוד מדינות
לא תהיה לזה שום השפעה ואם אני טועה והם יעלו מפוחדים מה רע ? ובקשר לארביטמן- זנדברג אני חושבת שזנדברג צריך לפתוח הוא עשה עבודה מצוינת משחק שעבר
זנדברג אכן היה אפקטיבי, עם ארביטמן יש בעיה מוראלית חמורה כי רוני הבטיח לו שלא להפוך אותו לשחקן ספסל. מה שקרה עם דקל ורביד זה שהם מסתובבים בסגל עם פרצוף 9 באב. זה פוגם בכל המצב החברתי של מ.חיפה ורוני צריך לדעת לנווט כי יש לו יותר מדי ראשים מתים מהלכים (גזל, ארביטמן, גרייב, אלמדון, בירוק, בן בסט, רפאלוב, 2 הזרים, אוזן, וכו'
אחת הגדולות של מאמנים זה לקחת שחקנים עם פוטנציאל ולשדרג את היכולת שלהם, לרוני לוי יש שחקנים משודרגים כבר ועם האלה שהוא היה צריך לשדרג אותם הוא נכשל, והרשימה כ"כ ארוכה שהעמוד כאן לא יספיק לי: גזל, אוזן, בירוק, ערן לוי, מיכאל זנדברג ו............................................. לא מתאים שלאימפריה כמו מכבי חיפה מאמן כ"כ בינוני! משהו ראה פעם את טביעת האצבע שלו על הקבוצה, כמו שלמשל רואים את זה בקבוצות של קשטן, הגיע הזמן להיפרד מלוי, להודות לו ולסיים יפה!
אין מה להשוות אותו לקשטן, גם בגלל הגיל והניסיון. רוני לא יפרד מחיפה בשלוש העונות הבאות, יענקל'ה מת עליו וגם הוא המאמן הכי זול בחלק העליון של הטבלה, 75 אלף דולר נטו
מה גם שאין מי שיחליף אותו ופנוי בימים אלו..אם הוא יפוטר מי יבוא?..לנדאו? פייגנבויים?.. גרנט בנבחרת, קשטן בהפועל ואלו הם למעשה מאמני העילית של הכדורגל שלנו.. מבחנתי שום לא שייך לקטגוריה של מאמני העילית בישראל ושיירקב בוולאדיקווקז אחד החורים הגדולים ביותר בערבות רוסיה!