כניראה שהוא מעריך את מכבי חיפה הרבה יותר ממה שהוא מודה.. גם אני, למרות הפסימיות שהבעתי בתחילת הקיץ מהיכולת של מכבי חיפה להיות טובה יותר העונה, עכשיו רואה את ההרכב שלה ומבין שהוא דווקא לא פחות טוב משל העונה שעברה, ואולי יותר (עם כוכבית ליד השמות של אולארה ואורמזאבל). נכון שקודם צריך לעבור את מאלמו, אבל עם הגרלה נוחה אפשר לעלות שוב לשלב הבתים. ד"א- עד כמה שזכור לי, בשנה שעברה עוד לפני תום ההתמודדות של מכבי ת"א עם הלסינקי, היא כבר ידעה מול מי היא תתמודד בסיבוב השלישי. מתי ההגרלה השנה?
ההגרלה נערכת בין המשחק הראשון לשני כמו שנאמר כאן...אולי ההרכב של חיפה לא פחות חזק מההרכב של שנה שעברה אבל גם הקבוצות האחרות שבסיבוב השלישי רוצות להגיע לליגת האלופות ולא פחות מחיפה...
הקבוצות שבסיבוב השלישי פחות מטרידות כרגע. מה שמטריד כרגע זה הרצון של הקבוצות בסיבוב השני להעפיל לליגת האלופות והדבר שאני הכי חושש ממנו הוא ההתחברות של השחקנים החדשים. למרות שעל פניו, ההרכב שיפתח במשחק יכלול רק שחקן אחד שלא מכיר את מכבי חיפה (סבן) ועוד אחד שאמנם הגיע העונה (קייסי), אבל מכיר את מכבי חיפה טוב יותר מהרבה מאוד שחקנים. חוץ מהם, כולם שיחקו בעונה שעברה בחיפה, ואולי בגלל זה רוני לוי גם מעדיף, כרגע, את זנדברג על אורמסבל ואת חרזי על אולארה.
אני יודע, אבל הכוונה היא שאני רוצה לראות את מילאן מגיעה לכאן בשלב הבתים. אני רוצה שמכבי תגיע לשלב הבתים, לא שתעלה לשלב השלישי של המוקדמות. אגב, לדעתי ההרכב של מכבי חיפה דווקא חלש בהרבה מההרכב של העונה שעברה. 2 שחקנים חשובים ומנוסים באירופה-וואליד באדיר וג'ובאני רוסו עזבו, וזה אומר הרבה.
העניין הוא שג'ובאני לא היה בכלל שחקן הרכב, ככה שרק שחקן הרכב אחד עזב - וזה באדיר. בחלק ההגנתי הגיע סבן במקום אוזן, חיזוק משמעותי. וגם הגיע בלם חדש במקום ווסקלי, שלפחות על פי הדיווחים טוב ממנו, וגם במקום באדיר הגיע שחקן כשרוני - אורמסבל. ככה שמבחינה הזאת חיפה, במכלול המישורים, רק התחזקה.
ג'ובאני לא היה שחקן הרכב כי הוא היה פצוע חלק גדול מהעונה. אל תשכח מי הביא למכבי חיפה את שער החוץ היקר מאוד ברוזנבורג. חוץ מזה, אני בתור מאמן מכבי חיפה הייתי מעדיף שחקן מנוסה כמו ג'ובאני לעומת שחקן כמו בוקולי. מסכים שקלמי סבן במקום אורי אוזן הוא חיזוק משמעותי מאוד, כאן לדעתי מכבי חיפה עשתה את השיפור הגדול ביותר הקיץ. לגבי הזרים, הדיווחים לא שווים כלום, וגם לא הקבוצות והמדינות שמהן באו השחקנים, עד שלא נראה אותם לא נוכל להגיד כלום. ככה שלא כל כך בטוח שמכבי חיפה התחזקה.
אתה טענת ש"ההרכב של מכבי חיפה דווקא חלש בהרבה מהעונה שעברה" והסברתי לך שג'ובאני לא היה שחקן הרכב. לכן ההרכב לא נחלש. אין לי ספק לגבי יכולותו של ג'ובאני, אבל הוא פשוט לא השפיע על מכבי חיפה בעונה שעברה. השער ברוזנבורג לא משנה, כי בין כה לא עלינו. ההרכב של חיפה טוב מהעונה שעברה, והחלק שגורם לו להיות ככה, הוא בעיקר החלק ההגנתי.
ההגרלה של הסיבוב השלישי תערך ביום שישי הקרוב יומיים אחרי המשחק בשבדיה ו-5 ימים לפני המשחק בבלומפילד... הנה הקבוצות שאנחנו יכולים לקבל: המנצחת במשחק בין ליברפול לקאונס מנצ'סטר יונייטד אינטר פנאתינייקוס המנצחת במשחק בין סלטיק לארטמדיה ויאריאל ספורטינג ליסבון מונאקו אייאקס קלאב ברוז' המנצחת במשחק בין אנדרלכט לנאפצ'י ריינג'רס המנצחת במשחק בין דינמו קייב לת'ון ורדר ברמן המנצחת במשחק בין לוקומוטיב מוסקבה לרבוטניצקי רוזנבורג כמו שאתם רואים 5 מהמדורגות בסיבוב ה-3 יצטרכו לעבור קודם את הסיבוב השני ואם לא יעברו, הקבוצות שניצחו אותן יהפכו מדורגות, דבר שיכול להגדיל את הסיכוי להגרלה קלה.... אבל לפני הכל חייבים אבל חייבים לעבור את השבדים!
לא לא לא אתה טועה. גם אם הקבוצות הללו ינצחו אותם...הן לא תהיהנה מדורגות מכיוון שיש רשימה של קבוצות שבאות אחרי אותן קבוצות שאמורות להיות מדורגות...לא משנה מה הקבוצות האלה יעשו...הן לא יהיו מדורגות. וזה יילך ככה על פי הסדר, בהנחה שקבוצה אחת תעוף הבאה בתור תחליף אותה: 17 Slavia Praag Cze 35,223 C Q3 18 Betis Spa 34,326 C Q3 19 Basel Swi 33,889 C Q3 20 Wisla Pol 32,930 C Q3 21 Udinese Ita 30,191 C Q3
מכל הקבוצות שצויינו פה.. נאפצ'י וארטמדיה הם הקבוצות שהייתי רוצה לראות נגדנו במקרה שנעבור את מאלמו. אבל אני חושב שעומר צודק, אז אני מניח שWISLA תהיה ההגרלה הנוחה ביותר(למרות שסביר להניח שהם באותה רמה איתנו ואפילו יותר טובים).
מכיוון שבלי קשר רוזנבורג היתה מדורגת במוקדמות הסיבוב השלישי! בגלל הניקוד שלה...לכן כל הקבוצות שהזכרת לא יכולות להיות מדורגות...ולכן הקבוצות שאני הזכרתי כן יכולות להיות מדורגות. אבל תשימו לב לזה...נניח שאנדרלכט ולוקומוטיב מוסקבה מפסידות. אזי, סלביה פראג ובטיס יהיו מדורגות. דילמה קשה : ) אבל אין כמעט סיכוי ששתי הקבוצות הללו תפסיד לכן מכבי חיפה ניצלה השנה בכך שלא תפגוש את אודינזה, אברטון, שחטיור דונייצק ובטיס.