דווקא בהסתגרות יהיה לה יותר קל, כיוון שחיפה תשלח את כולם למעלה, ובמתפרצת אחת יהיה ניתן להכריע הכל. בכל אופן, כל מקרה לגופו. וכולנו יודעים שחיפה לא תתבצר מצד אחד, ומצד שני גם לא תשתגע עם ההתקפה. חיפה תשחק את המשחק הרגיל ונקווה שיהיה בסדר.
אני חושב שהשתפרנו מאוד בהגנה אבל אם אתה מתכוון שנשחק הגנתי יותר אתה טועה... עצם זה שיש לנו את סבן ושני מגינים שמאליים מצויינים זה פותח לגמרי את האגפים וכגורם למשחק פתוח והתקפי יותר...
ב"וואלה" החליטו לעשות מצעד : חמשת המשחקים הגדולים ביותר של מכבי חיפה באירופה. http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=...ath=7&id=750627 הדירוג הוא : מקום 1 - מכבי חיפה עולה לליגת האלופות מוקדמות ליגת האלופות: מכבי חיפה - שטורם גראץ 3:3 (28.8.2002) מקום 2 - טיל הטורפדו של פץ גביע אירופה למחזיקות גביע: מכבי חיפה - טורפדו מוסקבה 1:3 (28.9.1993) מקום 3 - יעקובו מפרק את אולימפיאקוס ליגת האלופות: מכבי חיפה - אולימפיאקוס 0:3 (24.9.2002) מקום 4 - האווירון נוחת בפארמה גביע אירופה למחזיקות גביע: פארמה - מכבי חיפה 1:0, 1:3 בפנדלים (3.11.1993) מקום 5 - קטן בן ה-17 מנצח את פ.ס.ז' גביע אירופה למחזיקות: מכבי חיפה פאריס סן-ז'רמן 2:3 (1.10.1998) לדעתי המשחק הכי גדול של חיפה באירופה הוא : העליה לליגת האלופות,הניצחון על מנצ'סטר . כל קבוצה גדולה כבר הגיעה למשהו מיוחד באירופה (פרט לבית"ר) : חיפה היתה בליגת האלופות,ניצחה את אוליפיאקוס ומנצ'סטר ,והגיעה לפנדלים מול פארמה הגדולה של זולה. מכבי תל אביב הגיעה לליגת האלופות ,הוציאה תיקו מכובד נגד אלופת איטליה יובנטוס וניצחה את אייאקס שגם היא אלופת אירופה לא פעם ולא פעמיים. הפועל תל אביב הגיעה לרבע גמר גביע אופ"א ובדרך להדחה ברבע הגמר מול מילאן היא ניצחה את צ'לסי,פארמה,מילאן (זה לא עזר לה כדי לעלות) ,לוקומוטיב מוסקבה. אפילו להפועל חיפה היתה הצלחה קטנה באירופה בעונת 99-00. אני רואה את זה ומקנא,בית"ר תמיד נכשלת באירופה הדבר הכי גדול שהיא עשתה שם זה ניצחון על ברוז' וזהו . אני מאחל למכבי חיפה בהצלחה ביום רביעי הקרוב (ב-2 המשחקים) ומקווה שחיפה תעלה.
תודה נדב... בשנה הבאה בירושליים הבנויה עם מאמן אחר (אני מקווה בשבילכם)! הדבר הכי טוב מבחינת תפיסה באירופה יהיה לנו אם קבוצה ישראלית מירושלים תצליח... כמה שיותר הצלחות למדינה שלנו יותר טוב... ובגלל שהיא בגביע אופ"א אני מרשה לעצמי לאחל בהצלחה גם למכבי ת"א..
אני מאחל גם למכבי תל אביב,גם למכבי פתח תקווה וגם למכבי חיפה בהצלחה באירופה. נכון שזה אוכל אותי מבפנים כל פעם שאני רואה תמונות של מכבי חיפה/תל אביב בליגת האלופות ואת ההצלחה האדירה של הפועל באופ"א. אבל זה לא קשור לפחות הקבוצות הללו מביאות כבוד למדינה שלנו
רק דבר אחד שאולי שכחתי להוסיף : להפועל תל אביב אני מאחל כל דבר רע אחרי שהם היו באירופה ,הם חזרו לארץ ואמרו "אנחנו לא מייצגים את ישראל,אלא רק את הפועל תל אביב" .מצידי שיחטפו 0-6 במשחק הראשון שלהם באירופה (כשהם יחזרו לזירה האירופאית) עם כל שאר הקבוצות אין לי בעיה שיצליחו באירופה.
אלה היו האוהדים של הפועל, בגלל זה גם אני הפסקתי לתמוך בהם, וגם אוהדי חיפה התחילו להשתחצן אז גם אותם הפסקתי לאוהד, אין לי בעיה עם פ"ת והכל, אבל עם היריבות שלנו יש לי, שמחתי בגול של רוזנבורג אני גם מתבייש אבל גם מתגאה חח
פעם הייתי בעד כל הקבוצות הישראליות באירופה. היום כל משחק לגופו,כך למשל יהיה לא רע אם מכבי חיפה תיפול לשלב הבתים באופ"א ולא לאלופות(ככה יהיה עליהם עומס+לא יעשו רווח כספי גדול,אבל כן יקדמו את ישראל בדירוג של אופ"א). אבל בעקרון לא ממש אכפת לי משאר הקבוצות,אלא בעיקר ממכבי ת"א.
האמת היא שאני לא בדיוק יודע אם אני רוצה שמכבי חיפה יעברו או לא יעברו את מאלמו. מצד אחד, יריבה עירונית. מצד שני, החלום לראות את מילאן בר"ג (למרות שגם קבוצה גדולה אחרת לא יהיה רע). בימים האחרונים אני דווקא לוקח את הצד הפטריוטי והישראלי, אבל אחרי התגובות פה בפורום והזילזול בהפועל חיפה יש לי הרגשה מרה עם זה, ואני כבר לא יודע שוב.