בו'נה איזה קטע זה, היה נראה לי שהוא התחיל את המשחק אבל בגלל שאח"כ ראיתי שזה אורמסבל אז חשבתי שסתם דמיינתי בהתחלה שזה טל. איפה ראית את זה? *ראיתי כבר בוואן, אז כן, מסתבר שלא הזיתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
עידן טל מתחיל לעלות לי על העצבים..חמישה ימים לפני המשחק הכי חשוב של הקבוצה העונה הוא עדיין משחק בקקה כמו ילד קטן וממשיך עם השביתות האיטלקיות המטופשות שלו..הגיע הזמן שכל הצדדים המעורבים בעיניין, דהיינו הנהלת מכבי ועידן טל יתעלו מעבר לעינינים הקטנוניים שמעסיקים אותם בימים אלו יחתמו על חוזה חדש שיהיה טוב לשני הצדדים ובכך יבוא לציון גואל וכולנו נחזור להתעסק במה שחשוב באמת, מכיוון שכרגע כל העיניין לא נראה טוב ולא עושה טוב לקבוצה לקראת מאלמו..
הסיכוי שרוני לוי יפתח עם ארבייטמן הוא אפסי. פשוט אפסי. ולא בגלל ארבייטמן. אני בהחלט רואה אפשרות שבליגה נראה בהרכב פותח את השלישית קטן-קולאוטי-ארבייטמן. אני פשוט לא רואה שום מצב שרוני לוי יעלה עם הרכב סופר התקפי שכזה במשחק הרשמי הראשון של העונה, כאשר מדובר במשחק במוקדמות ליגת האלופות, בחוץ, מול קבוצה שכבר נמצאת באמצע העונה. החלק החשוב הוא ההגנה. וההגנה קיבלה חיזוק משמעותי בדמותם של קייסי וסבן באגפים, וגם אולארה, לפחות למי מה שאומרים, שחקן איכותי שעם הזמן גם יכנס להרכב. כשמאחורה משחק דוידוביץ', יש למכבי חיפה חוליית הגנה מצויינת, טובה יותר מזו בשנה שעברה. מה שהכי מדאיג הוא כמובן המצב בו מגיעות הקבוצות. מאלמו ושחקניה כבר עמוק בעונה שלהם בליגה, חיפה רק בהתחלה, וגם עד עכשיו לא הצליחה יותר מידי להרשים במשחק האימון, לפחות לו על פי התוצאות הסופיות שלהם.
כמו שאמרתי, עידן טל השחקן הישראלי השנוא עליי.. שוב מתנהג כמו ילד קטן, חבל רק שאנחנו לא יכולים להסתדר בלעדיו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
במשחק חוץ דווקא צריך ללכת על התקפה. כל שער חוץ שנצליח להבקיע יהיה מצוין. ההגנה יותר חשובה למשחק הבית.
יש לי תחושה עידן טל יהיה קלף חזק נגד מאלמו, מן תחושה שכזאת. תמיד שחקנים מרכזיים שמסתבכים לפני משחקים גדולים דופקים הופעה.
שטויות במיץ. מה זה נותן לך לתקוף ולתקוף ולהשאיר את החלק האחורי פרוץ? זה מקור לשערים. ואחרי שאתה אחד או שניים זה גם יכול להסתיים במפולת. אני לא אומר לשחק הגנתי ובוקנר, אבל זה בא כהסבר להצעה של לשחק עם ארבייטמן קטן וקולאוטי באותו הרכב. חיפה תשחק את המשחק הרגיל שלה, היא מן הסתם תתקוף ולא תהסס גם, אבל כמובן שצריך להקדיש לא מעט לחלק הגנתי. המטרה היא לא לחזור משם עם שער חוץ אבל שלוש חתיכות ברשת שלנו.
לא אמרתי להפקיר את ההגנה, אבל אסור להסתגר ולהוציא תיקו. הפסד של 2-1 יותר טוב מתיקו 0-0. בכל מקרה, ארביטמן יותר התקפי מבוקולי ? לדעתי הם בערך באותה רמה. שניהם לא עושים יותר מדי הגנה.
בוקולי וארביטמן לא דומים בכלום בתפקוד שלהם במגרש..האחד חלוץ והשני קשר שכן עושה הגנה..אם היית שם לב העונה בכל המשחקים שהוא שיחק הוא תמיד תמך בצורה טובה מאוד באגף ימין של ההגנה.. אין צורך לשנות את השיטה לקראת המשחק מול מאלמו ואני מקווה שאורמאסאבל ישחק על חשבונו של זנדברג..
איך בדיוק הפסד יכול להיות יותר טוב מתיקו..? אם מפסידים 2:1 שם, ומנצחים לדוגמא 3:2 פה אז הם עפים. אם עושים שם 0:0 ומנצחים פה בכל תוצאה אז עוברים.
אם מפסידים בחוץ אז מאלמו תבוא לפה כדי להסתגר ויהיה יותר קל מולה. היא לא תהווה איום מבחינה התקפית ויהיה אפשר לגנוב את ה-1-0 ולא לספוג. אם יש תיקו 0-0 בחוץ, מאלמו יודעים שהם צריכים להבקיע פה בארץ. אם הם מצליחים מכבי צריכה כבר 2 שערים, וזה הרבה יותר קשה.
למכבי חיפה, עובדתית, קל יותר כאשר לא מסתגרים מולה. אחרת היא לא הייתה מצליחה באירופה. גם בליגה זה ככה, דווקא מול קבוצות חסרות יכולת שהסתגרו חיפה התקשתה, ואילו במשחקים פתוחים, לרוב, הייתה עם היתרון והנצחון. התבצרות של מאלמו בטח לא תעזור לחיפה לכבוש, דווקא להיפך, משחק פתוח בו חיפה תוכל לנצל את מהירות החלק ההתקפי.
בעיקרון אתה צודק, אבל אני מדבר על מצב שמאלמו מנצחת בהפרש של שער אחד בחוץ. יהיה יותר קל לנסות לעשות 1-0 מול קבוצה שמסתגרת מאשר שמאלמו תתקוף (יכול להיות שזה יעזור לחיפה) ותצליח להשיג שער חוץ, ואז מכבי תצטרך להבקיע 2 או 3.