חחח אתם מכביסטים... אז זה לא ממש מפתיע זה כמו שאני יגיד שאני לא אשמח עם המטוס של מכבי ת"א בחזרה מהמחנה אימון יתפוצץ בים ללא ניצולים(לא יזיק לראות שם גם את קבוצת הכדורסל), אני פשוט יקפוץ כמו משוגע.. זה פשוט בדם שלנו השנאה אחד לשני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
אני לא מכביסט ומי קפץ בגול של קטן מול מנצ'סטר, ואני מדבר על שניהם. בגול בקפריסין תפסתי את הראש ולא מרוב היופי שלו, שכן אני חושב שהפריזו בגדולתו של השער הזה. השער של ז'וטאוטס היה נדיר, מהסוג שמתלבש לשחקנים פעם בקריירה.
לא במקום ,זלטאן, אנו כולנו ישראלים, אפילו בצחוק אל תגיד כזה דבר! וגם אני ירוק, כל הדיאלוג כאן הוא בגדר יריבות, ותו לא. אני בטוח שזלטאן לא התכוון למה שאמר, בא נעביר נושא
לא לא באמת.. וכנראה שבאמת לא התכוונתי למה שאמרתי... אבל הייתי משאיר את הקבוצת כדורסל על המטוס... גם ככה אין שם ישראלים.
תמיד בחדרי ישיבות דוחפים כל מיני גביעים.. בטח של כל מיני קבוצות ילדים ז'. נחזור לנושא הדיון: הייתי בטוח שמאלמו יותר טובים מרוזנבורג ושלמכבי אין הרבה סיכוי לעבור, אבל ככל שהזמן עובר אני מתחיל להאמין שמאלמו לא כאלה טובים. בליגה הם לא מצליחים לנצח, החלוץ התותח שלהם נפצע וליטמאנן לא בכושר וכנראה לא יפתח בהרכב. מצד שני מכבי החתימה בלם תותח (מצאתי אותו במנג'ר - הוא חיה), מחנה האימונים הלך מצוין, הקבוצה נראית מחוברת, בקיצור - עוד שבועיים עוברים את מאלמו !
אולארה לא עד כדי כך טוב במנג'ר, כאילו לקבוצה כמו חיפה בוודאי, אבל הוא די איטי לפי הנתונים, והחלק הכי טוב - גונזאלס יותר טוב ממנו שם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx..
כמה דברים: 1. חוק של אופ"א קובע שמכיוון שבמכבי חיפה בניון עשה את ההשבחה שלו, חיפה זכאית ל-5 אחוז מהמכירה, שהם 125 אלף פאונד שהם בדיוק מיליון שקלים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx 2. אני מחכה לרשמים של תונל ממשחק האימון היום נגד הרצליה (אני לא מאמין שאיחרתי את הטרמפ!!), אבל הבנתי שאורמזאבל פתח ואולארה לא, וששניהם לא יפתחו בהרכב נגד מאלמו. 3. מאלמו הפסידה אתמול 1-0 להאקן.
1- לדעתי קרה כאן מקרה נוכלות. הפועל ב"ש היא זו שצריכה לקבל את הכסף. 2- חיפה מובילה 0:1 משער של ארבייטמן
במחצית הראשונה עלה ההרכב הזה: ---------דוידוביץ'-------- קייסי---בנאדו---חרזי---סבן זנדברג-אורמסבל-דירסאו-בוקולי ------קולאוטי---קטן------ בוקולי החטיא מול שער ריק, קטן, סבן וקולאוטי החטיאו כולם בערך מאותו מצב, ההתקפה הכי טובה חוץ מההחטאה של בוקולי הייתה חילופי מסירות של קטן וקולאוטי שבסופן קטן נשאר לבד מול סמדג'ה, סמדג'ה הדף לקטן ואז הכדור הגיע לקולאוטי שמול בערך חצי שער ריק בעט לקורה. עוד במחצית הראשונה בירוק החליף את זנדברג ולא במקרה. מחצית השניה: -----------אלמדון--------- מגרלשווילי-אולארה-קינן-מימון רפאלוב--אורמסבל--גזל--בירוק -----בן-בסט---ארבייטמן--- רפאלוב נראה מצוין ומשחק עם ביטחון, לא נראה לי שאחרי היום הם עוד חושבים להשאיל אותו. חוץ ממנו היו טובים גם בירוק וארבייטמן שגם היו אחראים למהלך של המשחק: בן- בסט השאיר כדור לבירוק באגף ימין, בירוק הגביה לצד הרחוק של הרחבה וארבייטמן זינק ונתן וולה ישר למשקוף, כמעט היה לנו את שער העונה של משחקי האימון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx . בוזגלו החליף את אורמסבל מתישהו. בקשר לשני הזרים- בחלק ההגנתי אורמסבל היה בסדר, בחלק ההתקפי הוא לא לקח אחריות ולא ניסה לעשות פעולות מיוחדות. כשהכדור היה אצל מישהו באגפים הוא דווקא נכנס לרחבה, אבל לא הגיעו אליו כדורים לשם. קשה לשפוט לפי חצי משחק, אבל נראה לי שפראליה הוא כבר לא יהיה. אולארה לא היה צריך לעשות הרבה, אבל היה אפשר לראות שהוא לא מתואם עם ההגנה בכל מה שקשור לקו הנבדל, מצד שני הוא שיחק עם שחקני ההרכב השני ולא איתם הוא צריך להיות מתואם. פעם אחת הוא היה צריך לחסום שחקן שבא מול אלמדון בתוך הרחבה, הוא פחות או יותר גרם לו לבעוט לא טוב מעמדה לא נוחה. סה"כ הוא משחק עם ביטחון, אבל נראה לי שהוא די איטי. את אורמסבל אני די בטוח שלא כדאי להרכיב מול מאלמו, וטוב שגם רוני לוי חושב ככה. את אולארה גם נראה לי עדיף לא להרכיב, צריך לבדוק אותו עוד קצת וגם אין לי טענות לחרזי שהוא בסדר גמור ומכיר את בנאדו מצוין. לדעתי המסקנה אולי הכי משמעותית מהמשחק הזה (לא חושב שרוני לוי גם הסיק אותה)- היא שאולי כדאי לפתוח עם ארבייטמן במקום זנדברג, משהו כזה: קטן-טל-דירסאו-בוקולי -קולאוטי-ארבייטמן-- סה"כ קטן לא ממש חלוץ ואוהב את האגף, רק יצטרך לעשות טיפה הגנה, ולמה שלא יעשה אותה יותר טוב מזנדברג. עריכה: יצאתי טמבל- נגמר 1-0 משער של ארבייטמן שקיבל כדור בערך 20 מטר מהשער וסובב בשמאל לפינה השמאלית שלו (ימנית של השוער).