אחלה של סגל, שמציג כזה עומק כראוי לקבוצה שצריכה להצליח בכל המסגרות וחייבת רוטציה, הבעיה היא או שרני לוי לא היה בבית ספר או שהוא לא מכיר את המונח רוטציה! וזה הבעיה הכי גדולה שלנו העונה לא הסגל אלא המאמן הפחדן שלנו, שילך לאמן את הפועל חדרה שמעתי הם מחפשים כרגע משהו......
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx בן בסט יראה דשא השנה? זה מה שאתה חושב... רוזנר צודק, בודדים המאמנים בארץ שמשתמשים ברוטציה. בד"כ הם סוחטים את הכוכב שלהם עד שהוא נפצע, וואז נזכרים לחפש מחליפים, לשנות מערכים וכו'.
כבר שנה שמכבי חיפה לא משחקת במערך הזה. זה אמור להיות: טל-דירסאו-אורמסבל-בוקולי ------קולאוטי---קטן----- מחר ב-11:00 משחק אימון נגד הרצליה בכפר גלים. מישהו בא? אני חייב לראות את האולארה הזה לפני שאני נותן לו אישור לשחק נגד מאלמו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
יכול להיות שאני יצטרף לחברים ויבוא אם לא אחרי המשחק תרשום פה את התתרשמות שלך ממנו מעניין אותי מאוד ואני יודה לך תהנה ריקי
להגיד בוודאות של 100 אחוז אף אחד לא יגיד לך..אבל הכיוון הוא בלומפילד ונסכם את זה ככה שאני אופתע מאוד אם המשחק ייערך בסופו של דבר בקריה..
אחד הדברים הכי מרגיזים וכואבים. אני רוצה לראות את ריאל משחקת בוינסנטה קלדרון, את ארסנל משחקת באולד טראפורד. אנחנו מאבדים מרכיב חשוב במשחק, הביתיות. למרות שאנחנו האוהדים נצבע את האיצטדיון בירוק זה לא אותו דבר, כל אוהד של חיפה יבין למה אני מתכוונת לשבת בג' זה חויה הכי מרגשת שלנו האוהדים לראות את המשחק בבית אין אני ממש כועסת על ההחלטה איבדנו את אחד היתרונות שלנו רוב האוהדים מהצפון יאלצו לוותר ולא לבוא למשחק וחבל היו פיגועים בלונדון, בספרד, ותורכיה ואנחנו אוכלים אותה אבל אין מה לעשות נשאר לנו רק להמשיך לתת את הלב במשחק הזה ולהראות לכולם שלמרות הכול אנחנו ננצח לא משנה איפה !!!!
לפעמים חלומות מתגשמים..... יו איזה שיר מאוס ומעצבן זה למה להיות רעים תפרגנו אנחנו נביא גאווה למדינה ירוק עולהההה כמה שכולכם משחקים אותה הגול של קטן מול מנצ'סטר שיקום הגבר ויגיד שהוא לא קפץ כמו משוגע !!!! שקבוצה ישראלית משחקת באירופה אוטומטית כולם מעודדים אותה זאת המנטליות הישראלית רבותי ושלא יגמר לעולם ...
באולד טראפורד כן, בקפריסין כבר ראיתי את כל השחצנות וממש לא קפצתי, היינו בטיול שנתי, אני זוכר אפילו איך לבשתי חולצה של מנ'צסטר במיוחד