רוזנברג נמכר לאייאקס למזלה של חיפה כנראה בכלל לישראליות יש מזל מסויים עם זה, גם אנחנו כשקיבלנו את הלסינקי אז בדיוק ירמנקו ג'וניור הלך ללצ'ה
רוזנברג חתם באייאקס ולא יישחק מול מכבי חיפה. אלבס, השחקן הכי טוב שלהם, פצוע וכנראה לא יישחק מול מכבי חיפה (מה שמעלה את הסיכויים לנצח).
רפאל אולארה- בן 27, 1.84 מטר. שיחק בעבר באוסאסונה מספרד ואינדפנדיינטה הארגנטינאית. זכה עם נבחרת צ'ילה במקום השלישי באולימפיאדת סידני 2000. ב-2002 צורף לניבחרת הבוגרת בה הוא חבר עד היום (וגם משמש כקפטן כשסאלאס חסר), אך איבד את מקומו בהרכב עם הגעת המאמן אקוסטה. רודריגו גולדברג היה האיש ששיכנע אותו להגיע לישראל לאחר שהוא היסס. הגעתו של אולארה סוגרת את מכסת הזרים של חיפה, מה שאומר שגונזלבס סופית לא ישחק בקבוצה. במכבי חיפה מתלבטים האם להאריך לו את החוזה ולהשאיל אותו לקבוצה בארץ לעונות הקרובות, או למכור אותו לאחת הקבוצות האירופאיות שמעוניינות בו.
לדעתי חייבים להאריך את החוזה עם גונזלאבס, ואז להשאילו, מדובר בסה"כ בשחקן מאד כשרוני, ככה שלמועדון צריך להיות אינטרס מסויים. אם הוא יימכר בגרושים, בסוף אחריי כמה עונות טובות בקבוצתו החדשה יבינו מכבי חיפה את טעותם, בשביל לחסוך טעות זה לעתיד, תאריכו לו את החוזה, הוא באמת לא היה כזה חלש!!!!
עם מארק מינטל וז'ילינה לא היו לנו כזה מזל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx . לדעתי מגונזאלבש לא יצא בלם גדול. לא שווה להשאיר אותו , ועדיף לחסוך את עלות החוזה שלו.
מה דעתכם על הרכב כזה? -----------דוידוביץ'------------- סבן---בנאדו---אולארה-----קייסי (מגרלשוילי) ----------דירסאו------------- -----אורמזבאל------טל------- --בוקולי-------------------קטן-- ------------קולאוטי (ארבייטמן)----------
חוצמזה שהתבלבלת בין ימין לשמאל סבבה ו-Zlatan Ibrahimovic, מה זה "לפי כל המידע עליו"? אתה לא יודע כלום מה כבר אמרו עליו סתם נתונים סטטיסטיים
יש לו חוזה לעוד שנתיים, הוא עלה למכבי 700 אלף דולר ואין מצב שמוכרים אותו בגרושים.. לפי התכנון ישאילו אותו לשנה שנתיים כדי שיתחשל ואז יחזור לקבוצה מכיוון שהפוטנציאל קיים.. ד.א משיחה עם צ'יזיק התברר שבית"ר רצו ועדיין רוצים אותו מאוד אבל ווסקאלי מעדיף לשחק בחו"ל אם לא במכבי חיפה..
שיחה עם צ'יזיק? כל מה שהוא אומר לך - תפנה לכיוון הנגדי, תכפיל פי ארבע ותתקרב לאמת. הוא בלי מושג בניהול ובכדורגל
לבית"ר אין כסף לשלם על כוס קפה אתה רוצה שישלמו על גונזאלבש? ולמה בכלל שהוא יפזול לכיוון שלהם אם יש לו הצעה מבנפיקה ואנדרלכט...ומה שהכי מצחיק, בלם שלא רוצים אותו בחיפה, כאילו אמרו לו בעקיפין תלך מפה אין לך מקום, בבנפיקה ואנדרלכט יש לו מקום ורוצים אותו - רק בישראל.
עדיף להשאיל את גונזאלבס, חבל יהיה לגלות שאולארה הוא סתם אג'יפור ולהתחיל שוב לחפש בלם. אז בינתיים אורמסבל אפס, לפחות רוני לוי לא מתכוון לשלב אותו בכוח והוא כנראה לא יפתח מול מאלמו. זה אומר שעידן טל ישחק ליד דירסאו, מה שאומר שזנדברג בהרכב. עם כל הכבוד לזנדברג ובאמת שיש לא מעט, חבל שמתפנה עמדה בקישור ההתקפי והוא האופציה הראשונה שלנו, אם רוסו היה שם הייתי רגוע.
אני דוקא חושבת שזנדברג מתאים מאוד למערך ההתקפי שלנו אבל אכן הקטע אם אולארה מפחיד מעט רוני לא בידיוק יודע לקלוע בבחירת שחקנים דנטה לופס, חורחה בריטס, אג'יפור........... מה שכן תמיד יש את בנאדו וחרזי שיעשו עבודה נקייה וקייסי חזר ושלא נשכח את בוקולי שלנו שלמרות שלא סיים את העונה הכי טוב אני לא שוכחת לו את תחילת העונה והאמצע מגרלשווילי עדיין פה והוא עושה עבודה טובה מאוד ממש נהנתי מהבחור אז הגנתית אנחנו במצב מצוין בכל אופן עם היה לנו את בארדה על הספסל הייתי יותר רגועה אני נכנסתי לאתר של חיפה מנסה לעבור על הרשימה של השחקנים וספסל עמוק וטוב אין לנו (לא ברמה של ליגת אלופות) לליגה אוליי זה טוב אבל לא לאיפה שאנחנו שואפים ומקווים להגיע
אנחנו אולי בין הקבוצות בליגה שההרכב השני (11 שחקנים שאף אחד!!! מהם לא פותח בהרכב) יכול להצליח איכשהו בליגה.. שימו לב: הרכב ראשון (4-5-1): ----------דוידוביץ'------------ --קייסי--בנאדו--אולארה--סבן-- ----------דירסאו----------- ------טל-------אורמזאבל---- --קטן------------------בוקולי-- ----------קולאוטי---------- הרכב שני (4-4-2): ---------אלמדון----------- מגרלשוילי--קינן--חרזי--אוזן ----------גזל------------ --זנדברג-------------בירוק ----------בוזגלו--------- -----בן בסט---ארבייטמן-- 22 שחקנים מצויינים כשלכל שחקן הרכב יש מחליף באותה (!!!!) עמדה ועוד אחד שיכול לשחק בעמדה (כמו גזל מגן ימני, זנדברג חלוץ וכו').... זה לא ספסל עמוק?