לידיעתך, איציק זוהר בא מהנוער של יפו, ונימני בא מהנערים של הרצליה או חולון לא זוכר כבר.. אבל הם עברו לצהובים בגיל צעיר ולכן נחשבים שחקני בית..
אבי נמני לא בא משום נוער של חולון או הרצליה לא יודע מאיפה הבאת את השטויות האלה...זוטהר אתה צודק אני התבלבלתי עם מישהו אחר... אבל נמני?! מאיפה הבאת את זה...אבי נמני שיחק בילדים של מכי! בנערים של מכבי! בנוער של מכבי! וזה בדוק! אבי נמני משחק במכבי מגיל 8!
טוב לא כל כך משנה, הכוונה שלי הובהרה..{וגם מספיק לתת לנימני במה בדיון שלנו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx }. מבחינתי שי בירוק הוא שחקן בית כמו שבניון שחקן בית של ב"ש וכמו שזוהר שחקן בית של מכבי ת"א.. אני חייב לציין משהו, נראה לי שעונת המלפפונים הנוכחית שברה כל שיא בסיקור שלה..ראבאק שלחו כל כך הרבה צוותים לסקר את מחנה האימונים של חיפה שנראה לי שלא שלחו את אותה כמות לאולד טראפורד לפני שלוש שנים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx למען האמת אני חושב שאם אין להם מה לומר שלא יכתבו כלום.. לא מעניין אותי כל כך מה קטן אכל ואיזה צבע חולצה ארביטמן לבש בקבלת שבת..
בטח שזה כן, אני גם יכול לטעון ששחקן שעבר בגיל נערים ג' מקבוצה לקבוצה הוא לא שחקן בית של הקבוצה שהוא עבר אליה. שחקן שנקנה על ידי קבוצה לא יכול להיות שחקן בית, הוא לא גדל במועדון ועובדה ששילמו בשבילו כי כנראה הוא היה כבר מספיק גדול.
מה הקשר?..ראול עבר לריאל מכיוון שחזוס חיל המטורף החליט לסגור את כל מחלקות הנוער..אם לא הוא היה משחק היום באתלטיקו.. ריאן גיגס עבר מהסיטי ליוניטד בגיל 15 אז הוא לא שחקן בית של היוניטד?.. מה זה משנה אם הוא נקנה או לא?..ואם הוא היה נקנה בגיל 13{כמו שכבר עושים היום} אז הוא היה נחשב לשחקן בית?..
שי בירוק נקנה בגיל 13? וכל העניין של מחלקת נוער ושחקני בית זה לחסוך כסף ולגדל שחקנים על ערכי המועדון, שחקנים שנקנים גם אם בגיל צעיר הם לא שחקני בית של מועדון. הם במועדון על בסיס כסף בלבד. גם מליקסון הוא לא שחקן בית של בית"ר, גם ארביטמן וגם יצחקי לא, למרות שכולם זכו לשחק משחק או שניים בנוער.
שלום לכולם.. רציתי לדעת בוודעות מתי המשחק נגד מאלמו והאם במאה אחוז הוא יהיה בסוף בבלומפיד ולא בקריית אליעזר
קודם כל ברוך הבא.. המשחק מול מאלמו ייערך בוודאות ב27 לחודש.. בקשר לזהות המקום שנארח את השבדים בגומלין עדיין אין החלטה סופית אבל זה כנראה יהיה בלומפילד..
אני כל כך שונא את העיתונות הישראליתתתתתת כוסעמק, את מי זה מעניין שמכבי חיפה הפסידו לייצרני השוקולד האלה במשחק אימון?????? על מה מגיע לידיעה השטוטית הזאת כתבה ראשית בוואן. גור שלף עוזב את מכבי ת"א אחרי כל כך הרבה שנים, אבל מכבי חיפה הפסידו בפעם השנייה במשחק אימון בבלגיה, אז מה????????? זה כל כך מעצבן אותי