קייסי הזה פשוט בדיחה. אם זה היה בא ככה סתם הייתי מבין,אבל לפני חודשיים הוא ואלון חרזי קיבלו חוזה לשנתיים + שידרוג! :aaagath:
אין מה לעשות שחר אשם במשכורת השערורייתית שהוא משלם ליניב קטן . קייסי הולך לגמור את הקריירה וכנראה יש לו הצעה גבוהה מנתניה .
מסכים איתך אריאל. אני זוכר שגם שחר אמר שהוא לא ישלם לשחקן ישראלי יותר מ300 אלף דולר,ראינו איך הוא עמד במילים שלו.
גם ככה אנחנו לא צריכים אותו...השחקן הכי אוברייטד שיש בכדורגל הישראלי... חוץ מטכניקת שכונה אין לו כלום ואפשר לראות את זה גם בסטטיסטיקה שלו..שחקן של ליגת האלופות הוא בטוח לא...יש לו גם התנהגות שכטנתית...בקיצור שישאר בבית"ר איפו שהוא מתאים והאוהדים אוהבים אותו... בקשר לקינן,מגיע לו. הוא צעיר מאוד וכבר אחד הבלמים הטובים בליגה...ויש לו קשר עם הקהל של מכבי..הוא העתיד של מכבי חיפה,ועשו טוב שהחתימו אותו גם אם זה דורש שכר כזה וכל הדיבורים על יעקוב שחר...צריך להגיד תודה שיש בעלים כאלה ולא לרדת עליו.אין אף אחד עם מילה כמו שלו בארץ...אם הוא הביא את יניב קטן במשכורת מטורפת זה בגלל שאין לו ברירה..הוא החזיר את השחקן הכי טוב בשוק הישראלי למרות המיליונים של ארקשה. מה שכן,אבס סואן זאת טעות..סתם שחקן בינוני כסחיסט מה גם שהוא כבר לא טוב כמו שהוא היה בפעם שעברה שרצו להביא אותו.צריך להביא לעמדה שלו שחקן עם ראית משחק כמו של עידן טל ואת זה אפשר למצוא כרגע רק בחו"ל,אז אני מקווה שיעשו במכבי החלטה נכונה ולא יסתמכו על סואן כבורג מרכזי בהרכב...
מליקסון שחקן שכבר שלוש שנים לא מתקדם. זה נראה כאילו תחת פרננדז הוא מתחיל לממש את הפוטנציאל אבל כנראה זה היה זמני, כי הוא חזר לרמה הרגילה שלו אחרי כמה משחקים. אולי רוני לוי יצליח להוציא ממנו את המיטב, אבל הסגל של חיפה כבר די עמוס ואם היא לא תגיע לליגת האלופות מליקסון יראה הרבה ספסל.
תחת פרננדז זה היה התקופה הכי שחורה שלו העונה ,תחת עזורי וקאנן הוא עוד הביא איזה 3-4 משחקים טובים דריבל פה ושם והכרגלו נעלם לשאר העונה.
ליעקב שחר נוצר מצב מעולה. אדורם קייסי שחקן שהוא בעל החלפה החליט לעשות מעשה בנאדו ולבקש העלאה בשכר עכשיו שחר יכול לשחק אותה גבר ולהגיד לו לא,לשחרר אותו לנתניה ולתת למגרלשווילי לרשת את העמדה הזו,מגרלשווילי לא פחות טוב מקייסי וככה גם שחר מראה שמי שיבקש העלאה בשכר יקבל בעיטה מהקבוצה.
פראייר? הוא שיחק בחינם כל השנים האלו? לא רוצה להשאר - שיילך. הוא צריך להתבייש בכלל להעיז לבוא ליעקב שחר ולבקש העלאה בשכר אחרי שקיבל חוזה לשנתיים נוספות.
קייסי כבר עזב את חיפה פעם אחת בשביל כסף.אני לא רואה סיבה שהוא לא יעשה את זה שוב. הוא חוצפן.לדרוש העלאה חודשיים אחרי שחתמת על חוזה זאת חוצפה.
איך שקייסי שיחק בחצי השנה האחרונה הוא צריך לסתום את הפה. אם חיפה תשחרר אותו היא לדעתי רק תרוויח,מגרשוילי הוא מגן שמאלי מצויין ומשתפר ממשחק למשחק והלוואי שהוא היה בבית"ר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
כן אבל רואים בבירור אצל מגרלשווילי את החוסר ניסיון.הוא לא משהו בהגנה ועושה הרבה גליצ'ים מסוכנים ליד הרחבה.יש לו עתיד גדול אבל בנתיים צריך את קייסי. רוני לוי לא יכול לבנות על כזה שחקן כשהקבוצה שלו משחקת בצ'מפיונס ליג...
מגרשווילי שיחק ב04\05 עונה שלמה שקייסי היה בפ"ת והיה מצויין. לגבי הצ'מפינוס, אוקיי יכול להיות שצריך פה גם ניסיון. אבל אני דווקא חושב שמגרשווילי יכול לשחק גם שם.