מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. אלי מתחן Member

טועמה ורביבו יכולים להחליף את טל? ומי מהם יעשה את העבודה ההגנתית שלו?

2. city Member

סואן.

3. TariboWest Member

לדעתי, סוואן מגיע רק כמחליף. הוא לא יכול לעשות התקפה כמו עידן טל ורוני לוי לא יישחק עם 2 קשרים הגנתיים באופי שלהם במרכז שדה. אני לא הייתי מביא אותו גם כמחליף אחרי העונה הגרועה שהייתה לו, עדיף כבר לתת לבירם כיאל לשחק.
    מה עשיתם מזנדברג? שחקן מצוין אבל לא צריך להגזים. רפאלוב אפילו לא מתקרב אליו? לזנדברג ול-95 אחוז מהשחקנים בליגה אין את הכישרון שיש לרפאלוב, הפער בין זנדברג לרפאלוב זה עניין של ניסיון ושפשוף.
    אם קטן חוזר אז איפה יישחק מסודי?

4. נדב מיכאלי Member

אפק היה באירופה שנתיים וחצי ,שיחק בראסינג,כבש לפעמים ולא התייבש בספסל הוא חזר לבית"ר בגלל הכסף מן הסתם ובגלל שהוא אולי מיצה את הקריירה האירופית שלו,אבל הוא לא עזב אחרי פחות מחצי שנה .
    אלברמן מראש הגיע לקבוצה בליגה השניה ,הוא לא שיחק שם וחזר לארץ.
    אבל קטן רק יצא השנה לחו"ל,לווסטהאם ,תמיד הוא דיבר על זה שהוא רוצה לצאת לאירופה ואז הוא יוצא וחוזר עם הזנב בין הרגליים.
    והרי הוא לא חוזר בשביל כסף ,כי לבית"ר יש יותר כסף מחיפה ,הוא חוזר לחיפה כי שם הוא הרגיש ממש טוב עם עצמו אז מה יקרה אם בעוד שנתיים שוב הוא יהיה טוב ויצא לאירופה?יחזור אחרי חודש.
    קח את הדוגמא של טל בן חיים,בחודשים הראשונים שלו בבולטון בעונה שעברה היו הרבה משחקים שהוא אפילו לא ניכלל בסגל אבל לאט לאט הוא קיבל את הצ'אנסים שלו ולא איכזב ,שנה שעברה היה מצויין וגם השנה היה טוב והיו דיבורים שצ'לסי וליברפול עוקבות אחריו.
    זה הבדל בין שחקן שרוצה להתקדם לבין שחקן שאם הוא לא מצליח מהר הוא מתייאש.
    ואני לא חושב שדוד רביבו וטועמה יכולים להחליף את טל גם מבחינה הגנתית וגם מבחינה התקפית.
    טועמה לדעתי בקיץ בהפועל תל אביב ורביבו ישאר באשדוד.
    סואן?תעשו לי טובה הוא אנטי כדורגל (ואני לא גזען,גם אם הוא היה יהודי הייתי חושב את זה)

5. TariboWest Member

אולי קטן לא חוזר מסיבות מקצועיות? ששחקן ישראלי חוזר לארץ (אם יחזור לארץ) זה לא רק בגלל מסיבות מקצועיות.

6. נדב מיכאלי Member

אז אם הוא חוזר מסיבות לא מקצועיות -כלומר הוא מתגעגע לישראל אז למה הוא יצא בכלל ?
    הכי עלוב יהיה לראות את קטן שוב בליגה ומדבר על יציאה בעתיד לאירופה .

7. TariboWest Member

למה הוא יצא? כי עד שאתה מנסה אתה לא יודע.

8. לא מצאתי כינוי Member

לדעתי חיפה הרוויחה בענק את דקל קינן. אנשים פה מתבכיינים בגלל בנאדו,אבל ללא ספק שלדעתי דקל קינן הוא אחד הבלמים הכי טובים בליגה(עם פוטנציאל לאירופה ללא ספק) ואם שנה הבאה חיפה תפעיל לליגת האלופות הוא לדעתי יגיע לאירופה. שחקן עם פוטנציאל ענק,בטח שעדיף לכם אותו בהרכב על בנאדו.

9. נדב מיכאלי Member

לפני שנה ,בתחילת העונה הנוכחית ולפני שנתיים רציתי את קינן בהשאלה לבית"ר וחבל שזה לא קרה.
    הוא בלם נהדר,מעניין איך הוא ישחק באירופה ,אם הוא לא יפחד מהמעמד.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך אני שמח שאריק בנאדו נשאר מחוץ למכבי חיפה, אין לכם מושג עד כמה. בתחילת העונה הוא ידע ללגלג על ג'ובאני רוסו על כך שהוא נשאר מחוץ למכבי חיפה. אז הנה ידידי אריק, הגלגל התהפך. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

11. d3fton3s Member

80% מהזמן של אפק באירופה שווה ערך לישיבה על הספסל ומחוץ לסגל.. בסאנטנדר רק במחזור האחרון קיבל צאנס, כבש, ועבר לליגה השנייה. לא עשה כלום, ופשוט ישב על הספסל. קטן רוצה לשחק והוא התבטא בנושא. עובדה שהוא מוותר על הרבה כסף אם הוא חוזר. וזה עוד לא סגור מנסים לשדך אותו לקבוצה אחרת באנגליה כנראה.
    לגבי אלברמן - אירופה זה אירופה, ולא משנה אם זה ליגה שנייה בספרד או ראשונה באנגליה, עדיין הוא הרוויח יותר מבארץ.
    ללכלך על קטן, זה לא לענין, שחקן ענק. ואולי הסמל האחרון שנותר לחיפה עכשיו, כשהוא אומר שאם ישחק בארץ אז זה יהיה רק בירוק ולא ילך כמו זנדברג האוברייטד לבית"ר. בכל מקרה, רביבו יודע לעשות קצת הגנה, וגם טועמה, ורוני לוי מסוגל לשדרג את שניהם. אני כבר אמרתי שאני לא רוצה את סואן הוא שחקן לקבוצות קטנות.

12. FelaKaT Member

אז הוא אמר... :aaarofl:
    בכל מקרה, אני לא רוצה אותו בבית"ר, שחקן טוב אבל אוברייטד בטירוף.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/5/06
  13. d3fton3s Member

קטן? רק בגלל שהוא זבל בנבחרת לא אומר שהוא אוברייטד. ראית מה היה איתו בסיבוב הראשון, יש לו תנועה בלי כדור ענקית, תיאום מעולה עם הקבוצה... אחחחחח שרק יבוא תקחו את זנדברג תעשו לו בוקים באתרי רכילות השונים יהיה כיף http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. FelaKaT Member

אסולין עוזב-אנחנו צריכים אצן חדש.

קטן שחקן טוב, נחמד אבל לא יותר. הוא בטוח לא שחקן שנמצא מעל הליגה בכמה דרגות או שחקן שמתאים לפריימרליג.

15. מכבי הרצליה ! Member

זה היה ברור שקטן לא יצליח בווסטהאם, אם כל הכבוד. אין לו רמה של אירופה.