מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. robson Member

התכוונתי ל06/07...
    ולא ידעתי שזועבי מאמן נצרת, יפה התקדם הבחור..

2. תונל Member

יאללה, נעשה 'פינת ערן לוי':
    עונת 2002/3 הייתה העונה שבה הוא עלה להתאמן עם הבוגרים, אפילו יצא עם הקבוצה למסע ליגת האלופות (לא שיחק עד כמה שאני זוכר). בגביע אופ"א הצליח לרשום החמצה גדולה מול א.אק אתונה, כשעוד היה טיפה סיכוי לחזור מה- 4-0 במשחק הראשון- קיבל מסירת רוחב מצד שמאל של הרחבה, ובמקום לבעוט בימין ה"חלשה" שלו ניסה לתת פס בשמאל, והכדור הלך החוצה. בגביע הטוטו היו לו כמה שערים (אחד מצויין נגד הפועל חיפה), מה שהוביל אותו להרכב של רבע\חצי גמר הטוטו נגד מכבי ת"א. אחרי שפרוחננקובס עשה 1-0 לת"א, לוי קיבל הגבהה מצד שמאל ונתן טיל בימין- ישר למשקוף (הייס עוד עשה 2-0, אבל אז בא המהפך הנדיר של טל בבעיטה חופשית, קטן מרחוק וברדה מהגבהה של חרזי. איך ב2-2 פראליה התחיל לצעוק שם על כולם שאין כוח להארכה ושיבואו לעשות 3-2..). בליגה הוא פתח באיזה משחק נגד אשדוד שנגמר 1-0 לחיפה, כשהחלק שלו בשער היה לפתוח רגליים למסירה של קטן כדי שתגיע לבאדיר שהבקיע. לקראת סוף העונה במירוץ הצמוד עם התל-אביביות כשכל גול חשוב, הוא נכנס כמחליף נגד מכבי פ"ת (פראליה הורחק, מליחי הזבל) במצב של 1-1 (זנדברג), היישר לבעיטה חופשית לבועט שמאלי לטובת חיפה שהשהתה את ביצוע הבעיטה עד שלוי ייכנס. משהו כמו 25 מטר מהשער, מסובב מעל החומה, אוהד כהן נכנע אבל הכדור נוחת ישר על החיבור של המשקוף והקורה, נגמר 1-1 (ברדה אח"כ גם נגח למשקוף, עוד משחק שבכיף אפשר לרשום עליו את איבוד האליפות). נכנס מחליף גם נגד בני-יהודה במצב של 2-2 (באדיר וטל\פראליה בפנדל), קיבל איזה 2 הזדמנויות להכריע את המשחק אבל החמיץ (רפי כהן עוד נגח נחשו לאן... בנוהל למשקוף, עוד 2 נקודות מוחמצות לאוסף). אחרי המשחק הזה נשארו עוד 3 משחקי החמישיות נגד ה.פתח-תקוה, כפר-סבא ואשדוד שלא הספיקו כדי לשפר את הפרש השערים (יופי אוואט), אבל בהם לוי כבר לא שיחק, הוא הוחזר לקבוצת הנוער שבאותם ימים דרסה את הליגה לנוער בניצוחו של שי בירוק, ושם שמענו שבוע אחרי שבוע איך הוא כובש שערים אדירים מ-20, 30, 40, 50 מטר.
    בעונת 2003/4, העונה שבה חברו לקבוצת הנוער האימתנית שי בירוק עלה לבוגרים ועשה חיל, לוי היה פצוע לתקופות די ארוכות ובקושי ראה מגרש, היה משחק נגד אחי נצרת (2-0, ברדה ורוסו) שהוא נכנס כמחליף והספיק להדביק וולה ל... ניחשתם נכון- לקורה. כשהעונה הייתה גמורה הוא עוד פתח בהרכב בהפסד 1-0 להפועל ת"א ולא עשה כלום, כמו גם בירוק.
    ב2004/5 הוא עבר בהתחלה בכפר-סבא נדמה לי, עד שהוחלט להשאיל אותו למכבי ת"א. במשחק הראשון שלו שם הוא הבקיע אחד, וגם בשני או בשלישי. סה"כ גמר שם עם 3 שערים.

בקיצור, חבל. כמעט היה לנו רקובה ישראלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    וד"א הוא אחד הערסים הכבדים...

3. robson Member

תונל, מעריץ אישי של ערן לוי?.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

מאיפה כל המידע?..

4. TariboWest Member

עד היום אני זוכר את הבעיטה החופשית האדירה שלו מול מכבי פ"ת.
    הוא הביא גם גול אדיר מול הפועל ר"ג, בגביע הטוטו אני חושב.
    לא הזכרת את הפריצה האדירה שלו מול מכבי ת"א והבישול למרקו פאולו אלבס.

5. תונל Member

הכל מהראש, אם מישהו מוצא טעות שיגיד לי ואני אתקן (לא תמצאו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ).

אני אוהב ת'סוג של השחקן + הוא שחקן נוער של מכבי חיפה, אז היה לי חשוב שהוא יתפתח, ורצוי בחיפה כמובן.
    למרות הסיכויים האפסיים אני עדיין מקווה שהוא יחזור לחיפה, לכן אני שמח שהוא רק מושאל לקרית שמונה, וכמובן שאם הוא יהיה שם שחקן הרכב זה יעזור.

נדמה לי שלפני הפריצה הוא גם היה זה שחטף את הכדור לצהובים, לא?

נערך לאחרונה ב: ‏12/7/05
  6. TariboWest Member

כן הוא חטף את הכדור, חתיכת בהמה הערן לוי הזה.

7. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל נכון... אין אפשרות לעוות את המציאות. אבל אני שומע דברים מאוד מעודדים מהולנד- ראשית, רפאלוב מרשים מאוד שם ורוני לוי מרוצה ביותר ממה שהוא רואה.
    שנית, שחקנים מספרים לתקשורת על הרמה הגבוהה באימונים. על פי הנאמר, כולם נותנים את עצמם ב- 100% והשקעה כזו לא זכורה להם גם ממשחקי הליגה של העונה שעברה. יפה מאוד.

לגבי שחקן נוסף שעשוי להיות מוחתם מבוקה, ויעבור היום בדיקות רפואיות:
    שם: פדריקו מתיאס לאון.
    תמונה: /
    תאריך לידה: 30/10/84
    תפקיד: בלם.
    גובה: 1.79.
    משקל: 78 ק"ג.
    בוגר מחלקת הנוער.
    הופעת בכורה בבוגרים: 7/12/03.

נערך לאחרונה ב: ‏12/7/05
  8. תונל Member

כן הא, לא כדאי להיפגש עם רגל שמאל שלו בסימטה חשוכה באמצע הלילה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx (הסמיילי שאני עדיין לא בטוח מה המטרה שלו אבל הוא נראה לי מתאים פה)

9. TariboWest Member

פדריקו ליאון לא יוחתם, בלי קשר למבחנים שיעבור. הוא לא בתוכניות של מכבי חיפה.

10. robson Member

גל, אני דווקא הבנתי שבונים דווקא על מתיאס סילבסטרה ויילכו על ליאון אך ורק אם סילבסטרה ייצא עם בוקה למסע משחקים שלה באסיה..
    בלי קשר התנאים של שני השחקנים סגורים בקבוצה ורק נותר לחכות להחלטה של בוקה בנוגע לסילבסטרה..
    אם הוא יגיע כנראה שליאון יושאל כנראה להפועל פ"ת כחלק מהעסקה על ארביטמן/קייסי/סבן...

11. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאון הוא אכן בק-אפ לסילבסטרה, אני כמובן מקווה שסילבסטרה יהיה זה שיוחתם אבל חייבים להזדרז...

12. שגיא Guest

יש לציין שליאון הוא בעדיפות אחרונה. פשוט אותו הם הסכימו לשחרר למבחנים, ומדובר בשחקן צעיר, שאולי יוחתם אם ירשים. אני גם לא פוסל אפשרות שבחיפה ירכשו אותו וישאילו אותו לקבוצה אחרת בליגה, לעונה או שתיים או אפשרות לחזור לחיפה בהמשך. אבל כפי שציינו פה כבר קודם, סילבסטרה הוא האופציה הראשונה של רוני לוי, אותו הוא יחתים ברגע שבוקה יתנו אישור, נקווה שזה לא יימשך יותר מידי זמן ועוד השבוע יהיו התפחויות, לכיוון החיובי כמובן.

אגב, צריך למצוא קבוצה לווסקלי. יש לו חוזה בחיפה, בית"ר רצתה אותו, אבל החתימה את בן יוסף, ורוב הקבוצות כבר בשלבי סגירה של הסגלים שלהם.

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליאון לא ילבש ירוק בעונה הבאה בכל מקרה. אם סילבסטרה לא יבוא אז גונזלבש פשוט ימשיך עונה נוספת, הוא בהחלט בתוכניות של רוני לוי למקרה שכזה ולראייה הוא נסע עם הקבוצה להולנד. אם ליאון יעבור את הבדיקות הרפואיות וירשים המטרה היא להחתימו ולהשאילו לקבוצה אחרת, כשכפי שגילי ציין האופציה שמדוסקסת עכשיו היא השאלה שלו להפועל פ"ת (וכנראה גם העברת מספר שחקנים נוספים) בתמורה לקייסי, סבן וארבייטמן. היום צפויות להתקבל כמה החלטות שישפיעו על הקיץ שיעבור על המועדון, מחר נהיה חכמים יותר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/7/05
  14. burning soil Member

גם את ג'וזף קול השאילו לקבוצה מהלאומית במטרה שיחזור למכבי חיפה טוב יותר,
    זה לא קרה..

כבר עדיף שחיפה ישאירו את גונזאלבס..

15. שגיא Guest

אף אחד לא טען שזה יקרה עם כל שחקן. אז עם יעקובו זה כן קרה, עם ג'וזף קול לא. מי שלא מנסה גם לא טועה. אבל גם לא מצליח.