מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. barakrom Member

אתה צודק, רק אין מי שישמע אותך. החזירים קונים רק מבחוץ, שחקני נוער גדולים כמו בירוק, בן בסט, רפאלוב, חנוכה, אהרוני-נבעטים לעזאזל

2. Melixon 15 Member

אתה לא הכי צודק...
    כהן שיחק הרבה יותר מבירוק והויח עצמו בליגת האלפות, שמע הוא לא היה סופר-סטאר אבל לפחות הוא עמד ושיחק די טוב

3. robson Member

לאחר ברור קצר התברר לי היום שרישום השחקנים למשחק מול מאלמו מסתיים כבר ב20 לחודש הזה מה שאומר שנותר לקבוצה רק עוד תשעה ימים לבחור בלם חדש שיחליף את גונזאלבש..
    על פי מקורותי הבלם שיגיע יהיה מתיאס סילבסטרה וזאת במידה ויובהר לו שבבוקה לא בונים עליו..אם זה יהיה המצב בתנאים שלו בקבוצה כבר סגורים ונשאר רק לחכות להחלטה של בוקה בעינינו..רק נקווה שזה יקרה כמה שיותר מהר מכיוון שהשעון מתקתק לקראת המפגשים הכי חשובים שיהיו לנו העונה מול מאלמו...

חוץ מזה נג'ואן גרייב שוחרר והוא כנראה בדרך לסכנין..

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

והחזירים מייצגים וייצגו את המדינה שלך בליגת האלופות ומביאים שם טוב לכדורגל הישראלי, עצם העובדה שחברים שלי מצרפת,גרמניה ואיטליה מכירים את מכבי חיפה כבר אומר משהו, ותאמין לי יש להם רק דברים טובים להגיד על הקבוצה, בעיקר מליגת האלופות לפני שנתיים , גם את חלק מהשחקנים הם מכירים, שמם של עידן טל יניב קטן, דוידוביץ ואז יוסי בניון ואיגביני מוכר להם, הם בעיקר התרשמו מניר ומיוסי ומאיגביני.ד"א גם את מכבי ת"א הם מכירים, המידע היחידי שהם עדיין זוכרים שהיא משחקת באיצטדיון רמית גני, או בעברית צחה ר"ג.
    גם אני לא אוהב במיוחד את רוני "האפס " לוי, אבל הפולטיקה של הנוער היא דבר שגרתי בעולם הכדורגל, אפשר לשמוע על מאות כוכבים שיצאו ממחלקות הנוער של בארסה,יובה,אינטר, ריאל וכו ולעולם לא דרכה כף רגלם על הדשא ביחד עם הקבוצה הראשונה עד שהתייאשו ועזבו.
    זה לא אומר בהכרח שזה טוב אבל מפה ועד לגדף ..........

5. ghost89 Member

אם כול הכבוד לחיפה היא לא אף אחת מהקבוצות האלה ואין לה את סגל השחקנים והאפשרויות שיש לקבוצות האלה כל קבוצה בישראל צריכה נוער כי אנחנו לא בגודל של הארצות האחרות אין לנו את כמות הפוטנציאלים שיש להם אז אנחנו צריכים לפתח את אלה שיש כי אם לא הכדורגל שלו ילך אחורה ולא קדימה.

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כן אבל גם לנוער שלנו אין את האופי האירופאי!
    כל שחקן שקצת מדובר עליו חושב שהוא לפחות רונאלדיניו ומתחיל לתפוס תחת, ראה ערך ערן לוי.
    גם על רפאלוב ובן בסט היו שמועות על הבילויים המופרעים שלהם, גם אם זה נכון או לא, זה מאפיין את הדיווה הישראלי תחת המוטו "אני הכי טוב, אני לא מבין למה אני לא משחק, למה אני צריך כ"כ להתאמץ באימון", לצערי הרב עד שתפיסת העולם של הנוער לא תשתנה לא נראה פה כשרונות יוצאי דופן, למרות שיש מקרים חריגים כמו גל אלברמן, אחד היחדים מהם אני ממש תופס, או טל בן חיים, שמוכי איזה פרופי הוא, את המושג פרופי חייבים להכניס לנוער שלנו שזה לא רק ביטוי בנאלי אלא גם מחייב!
    אני מאד מקווה שבתיד שחקנים כמו אהרוני,בן בסט ורפאלוב יובילו את המושכות מכבי חיפה, אבל זה עסקה דו צדדית, ואחריי שרוני יילך מכבי חיפה תתן להם את ההזדמנות, השאלה הגדולה היא האם הם ייקחו את ההזדמנות???? צריך להאזר בסבלנות ולנסות להשאר אופטימים, ולא לוותר מראש כמו שמר רום עושה!

7. barakrom Member

אין כאן וויתור מראש, רק רצון לראות את :aaaprot: הילדים שלנו מקבלים הזדמנות הוגנת. והם לא!!!

8. שגיא Guest

היום מכבי חיפה תערוך משחק אימון ראשון במחנה בהולנד, שמלבדו אמור לכלול עוד ארבעה משחקים מול קבוצות שנמצאות בהולנד.

לגבי זהות הבלם, אין זה סוד שחיפה ורוני לוי מעוניינים בעיקר בסילבסטרה, אבל קבוצתו בוקה עדיין לא הודיעה אם היא מוכנה לשחרר אותו למכבי חיפה, ככה שעדיין אין מו"מ רציני. יחד עם שחקן הרכש החדש, אורמסבל, הגיע בלם קבוצת המילואים של בוקה, ליאון, כדי לעבור בדיקות רפואיות וכנראה לצאת מהארץ למחנה האימונים כדי להיבחן במכבי חיפה. גם בירוק יצטרף יותר מאוחר, לקראת סוף השבוע.

9. תונל Member

כתבה מתוך NRG על טונות שחקני הנוער של הקבוצה שמושאלים לקבוצות אחרות.
    אחד מהשמות הבולטים שהייתי רוצה לראות בעתיד חוזר למכבי חיפה זה דווקא ערן לוי, סתם יש לי חיבה אישית לשחקנים מסוגו.
    (מי הראשון שיבוא ויגיד: "איזה סוג, אפסים?")

10. שגיא Guest

דווקא לא. ערן לוי בהחלט היה חביב עלי בהתחלה, אבל בסיכומו של דבר הוא ערס צעצוע. לא יודע, אולי זה המעבר שלו למכבי תל אביב, אולי חוסר ההצלחה בבוגרים למרות שקיבל קצת הזדמנויות, אבל הוא כבר לא שחקן מבחינתי שהייתי רוצה שיחזור.

מי שלא הייתי רוצה שיעזוב, מלבד רפאלוב ובן בסט, זה הבן של איתן אהרוני, יוחאי. קשר התקפי שהיה מצטיין בקבוצת הנוער, רוני לוי לא רוצה אותו בבוגרים עכשיו, והפועל תל אביב מאוד מעוניינת, אבל רוצה אותו לארבע שנים, בעוד מכבי חיפה מסכימה לשנתיים בלבד.

11. barakrom Member

על זה אני בדיוק בוכה. בשתי התל אביביות מריצים שחקני נוער. קלינגר הריץ את אבו סיאם, מוסא, סטרול, לירן, תמיר, מסיקה, מישאלוף ועוד.
    קשטן בונה התקפה על ברדה, עומר פרץ ויוחאי אהרוני.
    פת הריצה את עומר גולן-השניה את ארבייטמן
    בית"ר את בן שושן ויצחקי
    רק מ.חיפה לא נותנת צ'אנס לבן בסט, בירוק, רפאלוב, גיטא, אהרוני, לא חבל?

12. שגיא Guest

מסיקה לא שחקן נוער, הוא עוד היה במכבי חיפה הרבה לפני מכבי תל אביב, הוא כבר בן 26, והוא בכלל לא ראוי להיות ברשימה. וראינו לאן מכבי תל אביב הגיעו עם ההרצות האלה, לשום מקום. גם הם הבינו ועכשיו לא בונים שם על אף אחד מהנוער. נראה לך שלירן ותמיר כהן יראו דשא? יש את קאקו שתופס להם את המקום.

בית"ר מעולם לא הריצה את בן שושן, הוא התחיל לשחק רק עכשיו באינטרטוטו בגלל המחסור בשחקנים. באותה מידה אתה יכול לציין שמכבי חיפה הריצה את ליאור רפאלוב בשני משחקי האימון, וכידוע לך - היא לא. מה שאומר שגם בית"ר לא הריצה את בן שושן.

שי בירוק קיבל לא מעט הזדמנויות, זה השנה הזאת הייתה נוראית עבורו, זה רק בגלל הצבא, הכלא, הבלאגן עם המפקדים, אחרת הוא היה מוצא את עצמו חזק ברוטציה. ואחרי שיניב קטן יעזוב, גם רפאלוב ובן בסט יקבלו יותר דקות. לגבי אושרי גיטא, מה היה איתו מאז עזב את מכבי חיפה? שום דבר מיוחד.

אתה הולך גם על שחקני רכש כשחקני הרצה. אז הנה, מכבי חיפה הריצה יפה מאוד את חיים מגרלשווילי, גם בירוק הורץ, אלמדון שיחק לא מעט.

קודם כל תחשוב אם אתה מתכוון אך ורק לשחקני שגדלו בנוער, כי לפי התגובה שלה, גם שחקן בן 25-6 שבכלל לא גדל במועדון והספיק לשחק בעוד קבוצה או שתיים שונות ופתאום הגיע ומשחק (ויש גם לציין שהוא לא מציג יכולת גבוהה), אז נחשב הרצה מבחינתך. כי מבחינתי לא. והכל יהיה בסדר במכבי חיפה. תהיה רגוע.

13. TariboWest Member

גם אני הייתי רוצה לראות אותו חוזר. למרות האופי, החוסר מקצוענות, הטיפשות וההתבטאויות נגד מכבי חיפה-איכשהו, אני עדיין מחבב אותו ורוצה אותו במכבי חיפה.

14. robson Member

הוא כבר לעולם לא יחזור, הוא שרף את כל הגשרים במועדון ומי שמכיר את שחר יודע שהוא לא שוכח ולא סולח כמו בדואי..
    ראו מקרי ברקוביץ' ומזרחי, ואם לשניהם הוא לא סלח הוא לא יסלח גם לפישר קטן כמו ערן לוי..
    עם כל הכשרון הגדול שלו אני מבטיח לכם שבעונה הבאה הוא ישחק אצל הישאם זועבי בהפועל לוד..

15. TariboWest Member

בעונה הבאה הוא יישחק אצל אייל לחמן בקרית שמונה...
    נ.ב
    הישאם זועבי מאמן אחי-נצרת.