מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. Riki Member

אני לא חושבת שיש מקום לוותר על זנדברג, עם כל הכבוד לאדון רפאלוב שבאמת אני מחשיבה אותו כאחד הכשרונות הגדולים שנראה בשנים הקרובות, הוא עדיין לא יספיק למה שאנחנו רוצים שנה הבאה, אירופה.
    הוא צריך להשתפשף קודם לפני שיקבל מקום בהרכב של חיפה (בקביעות) ואני חושבת שמיכאל אמור וצריך להישאר בקבוצה.
    גם במידה ומסודי יגיע אלינו עדיין שחקן כמו זנדברג בסגל הוא קלף חזק מידי כדי לוותר עליו, במיוחד לאור ההתחזקויות של בית''ר וכו'.

2. ReL Member

אבא של בוזגלו ידוע כאחד שעושה בעיות, הוא הרס את הקריירה של אסי בוזגלו , אחיו של מאור , שחקן מוכשר מאוד שנמצא בליגה הלאומית

3. Igi Member

מסכים איתך ריקי.
    לדעתי(ואני חושב שזו לא רק דעתי), זנדברג הוא הישראלי הטוב בליגה אחרי עידן טל. לכן אני גם לא חושב שאנחנו זקוקים למסודי. אבל כמובן שרוני לוי לא יוכל לסיים את עונת המלפפונים בלי לפחות שתי רכישות משמעותיות. אני מאמין שהוא יביא חלוץ ברמה לצד קולואטי, לא בטוח שיתן את הקרדיט לשלומי בעונה הבאה באירופה. ודי בצדק האמת... צריך עוד לקבל ניסיון רב ולהתבגר. אבל כל עוד החלוץ שיביא יהיה לא פחות טוב מקולאוטי, עדיף כבר להביא את עומר גולן או משה ביטון. בקיצור להביא חלוץ ישראלי.. שלא יווצר מצב כמו עם לורפיסה, שהוא אמנם שחקן לא רע, אבל עדיף היה שמאור בוזגלו ישחק במקומו.

קיצר - לא למכור את זנדברג !

4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שקצת הגזמת.
    אבא שלו לא הרס לא למאור ולא לאסי בוזאגלו את הקריירה, אלא להפך הוא שומר אותם נכון במיסגרת אתה לא שומע שהם עושים בעיות כאלה או אחרות.
    גם אני חושב שהדרישה שלו מוגזמת שהבן שלו מאור ישחק כבר עכשיו בהרכב הראשון,מכבי חיפה זה לא שכונה !
    דווקא במחזורים האחרונים רוני לוי מתחיל לשלב אותו לאט לאט, עם הזמן הוא יתחיל לקבל יותר דק' וככה הוא יתקדם כי המו"מ עם מכבי חיפה רק פוגע במאור, כבר אמרתי את זה פה, אם הוא רוצה להיתקדם זה רק במכבי חיפה.

5. Riki Member

אז איך אתה מגדיר את זה ?!
    דרישות מוגזמות של האב שיובילו בסופו של דבר לפיצוץ מסע ומתן בין שני הצדדים, שבסופו של דבר מאור היחיד שנפגע מזה.
    זה לא נקרא להרוס ?
    לפתוח בהרכב הראשון ?! עם כל הכבוד יש לנו שחקנים מנוסים ומצוינים בכל עמדה כדי לקבל דקות משחק על חשבונם, הוא יצטרך להוכיח את עצמו קודם.

6. לא מצאתי כינוי Member

אם מאור בוזגלו יישאר בסופו של דבר במכבי חיפה לדעתי הוא פשוט יהרוס לעצמו את הקריירה
    זה דיי ברור שהוא במשך שנתיים יחמם את הספסל של מכבי חיפה(דוגמת שי בירוק כיום) ובסופו של דבר יעבור לנצרת עילית\קבוצה אחרת ומשם הקריירה שלו תדעכך
    תגידו מה שאתם רוצים,אבל זה מה שקורה לרוב השחקנים הצעירים של מכבי חיפה,הם פשוט לא מקבלים זמן.
    ולחשוב עכשיו שרוני לוי רוצה לאזרח את קולואטי ובוקולי,ולהביא את מסודי ועוד זר. איך הם יקבלו פה דקות? תוסיפו גם את זה שרוני לוי מעוניין במספר שחקנים ישראלים בליגה(מכבי חיפה בטוח תתחזק בלפחות ישראל אחד-שתיים בקיץ,שחקנים כמו שבחון ומשה אוחיון על הכוונות שלהם) ובאותו זמן ממשיכה בקטע של להשאיר את השלד של השנים האחרונות(רעיון מבורך בפני עצמו)
    בקיצור,אם בוזגלו ואולי רפאלוב(שלדעתי חוץ מ20-30 דקות פה ושם יישב על הספסל גם בעונה הבאה) לא תחול שינוי משמעותי במעמדם או שאם הם לא יושאלו כמו דקל קינן הם לא יגיעו רחוק.

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/06
  7. שגיא Guest

להשוות שחקנים לשי בירוק זה לא נכון. בירוק דווקא החל להשתלב מצויין בעונה הראשונה שלו בבוגרים והיה השחקן שכבש הכי הרבה שערים בעונתו הראשונה בבוגרים. אחרי זה מזל לא האיר לו פנים, מעבר להגעתו של בוקולי שתפס לו את המקום, בירוק נפצע, נשפט לכלא בצבא, לא היה במחנה האימון של חיפה ולא החל את העונה עם כולם, אחרכך היה לו כבר קשה מאוד להדביק את השאר והסוף ידוע, שתי עונות מאוד מיותרות מבחינתו על הספסל של חיפה.

בוזגלו עדיין לא בן 18, בסך הכל ילד, כבר מצפים שיכנס להרכב? אין שום סיבה. רוני לוי מתחיל לשלב את אלה שנראים טוב ואפשר לראות שליאור רפאלוב כבר הפך למחליף קבוע במשחקים האחרונים. גם מאור בוזגלו, אם יתמיד, אין שום סיבה שלא יגיע לחלק מהרוטציה של מכבי חיפה. מי שטוב בסופו של דבר מצליח.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לבירוק לא היה מזל רע,הוא גרם לכל הבעיות,הוא לא מקצוען,הוא בעייתי בדיוק כמו ראובן עובד.

9. שגיא Guest

תחליט. או שלא היה לא מזל. או שהיה לו מזל רע. אי אפשר להגיד שלא היה לו מזל רע.

10. Riki Member

אני חושבת שזיו התכוון שזה לא ענין של מזל רע, כל הבעיות שהיו לבירוק הוא יצר במו ידיו, ההתקדמות שנעצרה של בירוק בחיפה לשם שינוי לא בגלל רוני.

11. משוגע בירוק Member

הוא התכוון שלא היה לו מזל רע= היה לו מזל טוב/הבעיה שלו לא קשורה למזל שלו, כי הוא בעייתי

12. שגיא Guest

כן גם אני הבנתי את זה בקריאה שניה רק. מזרחי, אין מה לעשות.

למרות שכן יש פה עניין של מזל. פציעה למשל זה לא בהכרח תלוי בשחקן עצמו, ככה שיש גם עניין של מזל. מזל רע.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaa025:

שגיא,שבנאדם מתאמן לא נכון,מבלה לפני משחקים,מסתכסך עם אנשים שגורמים לו לא להגיע לאימונים[הצבא] ועוד..פציעות זה לא עניין של מזל..

14. לא מצאתי כינוי Member

אני מדבר על איך שזה נראה כיום
    מכבי חיפה מחתימה את כל השלד שלה לעונות הבאות,בעוד שהיא מתכננת להביא שחקנים זרים ועוד ישראל-שתיים,איפה בדיוק השחקנים האלו ישתלבו ברוטציה? קשה לי לראות.
    הסיבה היחידה שבן לוז לא הצטרף למכבי חיפה לפני שהוא צורף לכפר סבא זה כיוון שיענקלה נתן וטו כיוון שהוא רצה שהצעירים ישותפו יותר,את רוני לוי כנראה זה לא מעניין.
    גם אם שחקן כמו בוזגלו יהיה טוב. אני לא רואה איך הוא נכנס בהרכב במקום כל שחקן קישור אחר בחיפה.
    כנ"ל לגבי עדן בן בסט,השיטה של רוני לוי היא בדרך כלל חלוץ בודד ושחקן אחד שמשחק מתחתיו(עכשיו זה אחרת בגלל עזיבתו של קטן). מסודי יצורף שנה הבאה לחיפה כמעט בוודאות,והוא משחק דיי בעמדה שקטן שיחק ובמידה שהוא יצורף איך חיפה בדיוק תשתף את בן בסט? אני לא רואה. גם במידה ששלומי ארבייטמן לא יישאר(ולדעתי הוא יישאר) רוני לוי יעדיף לשחק עם קולואטי ומסודי מאחוריו.
    אולי שי בירוק זה באמת לא דוגמא טובה.
    אבל תהיו בטוחים שאולי האוהדים ושחר רוצים לראות צעירים משותפים,את רוני לוי זה בטוח לא מעניין.

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/06
  15. שגיא Guest

מה אתה מצפה, שמכבי חיפה לא תחתים את השלד שלה? בטח עכשיו עם כל האוליגרכים.

נכון לעכשיו גם לא כולם בטוחים. זנדברג מחפש קבוצה בגרמניה וגם הפועל תל אביב אחריו, עידן טל בדרך לחתימה אבל עדיין לא ויתר על אופציה אירופה. וחוץ מזה שכרגע הספסל של חיפה לא יותר טוב מההרכב הפותח. מעבר לזה, הזמן עובר, שחקנים מזדקנים וצריך להיות מוכנים עם מחליפים, כך למשל את עידן טל, הוא לא יוכל לשחק לנצח, או למשל את קולאוטי שכנראה ימכר בשלב זה אחר לאירופה, וחרזי וקייסי שכנראה לא יתנו יותר מעוד עונה בהרכב. חיפה בונה שלד טוב ושחקני הספסל, הצעירים, צריכים לחכות בסבלנות. לא מעט שחקנים צמחו פה הרבה בעקבות פציעה למשל לא צפויה של אחד משחקני ההרכב הראשון וככה הפכו לכוכבים.

בעונה הבאה, אם חיפה סופסוף תצליח באירופה, היא תצטרך סגל רחב, וכך הם יוכלו גם לבוא יותר לידי ביטוי.