מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. d3fton3s Member

לפי הפרסומים טל קיבל הצעה של 250 אלף דולר לעונה בחוזה ל-4 עונות ומבסוט עד הגג.. אמור לחתום ביומיים הקרובים..
    לגבי זנדברג זה קצת יותר מסובך: אתר YNET טוען שהקשר לא סגר עדין בקבוצה, אבל ב-ONE פרסמו שהוא סגר גם ל-4 שנים, אבל לא דובר על סכומים...

לדעתי, הסגירה עם טל זה היה הדבר הכי חשוב למכבי כרגע.. מצד שני אני סתם מת על השחקן הזה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אצל זנדברג נראה לי הבעיה זה סעיף יציאה לחו"ל או משהו כזה...
    אני באמת מקווה שהשניים ישארו.

3. N כמוני Member

כמו שכבר אמרו פה הסגירה עם טל היא הדבר החשוב ביותר.
    מדובר בשחקן הישראלי הכי חשוב במכבי חיפה והשארותו תתן למכבי חיפה יציבות.
    נשארו דבידוביץ' וזנדברג שהם אומנם שחקנים חשובים אבל לא יהיה כל כך נורא אם הם ילכו

4. John Barnes Member

טל קיבל חוזה ל4 שנים תמורת מיליון דולר?! שחר השתגע. אנחנו שוכחים שמדובר בבחור בן 30, שתוך שנתיים שלוש יהיה שווה הרבה פחות. רבע מיליון דולר לעונה זה סכום מוגזם עבור שחקן ישראלי, ועוד כזה שדי קרוב לסוף הקריירה. אף קבוצה בעולם לא מחתימה שחקן בגיל הזה ל-4 שנים, אלא אם כן קוראים לך זינדין זידאן. אולי טל שווה את הסכום כרגע, אבל זנדברג ממש לא. עונה אחת טוב לא עושה אותך לכוכב הגדול בישראל, לא הייתי ממהר לחתום איתו על חוזה ארוך טווח.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא,אבל גאידמק לבייב כן,שחר למרות הכל צריך להתגמש קצת..

6. TBH Member

אתמול פורסם בספורט 5 שמכבי חיפה מעוניינת ביוסי שבחון בעונה הבאה...

7. w2k1 Member

יופי... אני כבר מזמן שמתי עליו עין ככישרון גדול....
    לורפיסה ילך הביתה.. יביאו זר ברמה בינלאומית על המשבצת של קטן וזהו....
    חסר רק שיביאו את טוטו תמוז במקום ארבייטמן ואנחנו מסודרים לעונה הבאה.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

8. Arsenal fan Member

אם הוא ילך לירוקים הוא יהיה עוד אחד שיסיים אצלם סטייל בוקסנבוים, עזריה, ועוד ועוד..

9. hoffman Member

יאללה חברה מישהו ממכם בא היום למשחק גביע הטוטו?
    ובקשר לשבחון אחלה שחחקן אבל לא חבל עליו הוא יבוא אלינו וישאר על הספסל בליגה ורק בטוטו ובימונים ישחק.

10. burning soil Member

אותי מעניינת יותר ההצהרה של סוכנו של טל שאמר "קיבל הצעה ברמה אירופאית" שיכולה
    לשמש כתרגיל להשגת חוזה שמן עוד יותר מבית"ר ירושלים.

11. d3fton3s Member

שחקן טוב, נכון, אבל ממש לא צריך אותו כרגע בקבוצה.. יש מספיק שחקנים שיכולים לשחק לפניו.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין למה הם עושים תוכניות לעונה הבאה לפני שהם בודקים את כל הסגל השנה[שאני אומר תוכניות
    אני לא מתכוון להחתמות ההכרחיות של טל וזנדברג]

13. שגיא Guest

מכבי חיפה ניצחה הערב 3-1 את מ.ס אשדוד בגביע הטוטו והבטיחה את עלייתה לשלב הבא. רוני לוי שיתף בהרכב לא מעט שחקני ספסל, בינהם רפאלוב ומאור בוזגלו שהיו מאוד פעילים ואפילו אורי אוזן, שגרם לפנדל.

חיפה הובילה 2-0 משערים של רוברטו קולאוטי ופרננדו לוריפיסה בבעיטה מהאוויר. בפתיחת המחצית השניה קולאוטי הורחק עקב בעיטה באדיר טובול, ללא כדור, והוא כמובן יחמיץ את משחק הליגה הקרוב מול נצרת עילית. בדקה ה80 אשדוד הצליחה לצמק. אוזן, כאמור, הכשיל את הולצמן ברחבה, שבעט את הפנדל, אלמדון הדף ושריקי בעט את הריבאונד פנימה וקבע 2-1. עידן טל, שעלה כמחליף, כבר בתוספת הזמן וקבע את תוצאת המשחק, 3-1. רפאלוב ובוזגלו שיחקו 90 דקות, ומלבדם חיים מגרלשווילי ולוריפיסה היו טובים מאוד.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שיבחון גם בן לוז מקושר למכבי חיפה,ועוד פעם אני צריך לרשום..עד שלא רואים איך בוזגלו
    רפאלוב ובן בסט משחקים[ועד עכשיו השניים הראשונים הרשימו] אין טעם להביא שחקנים שיפריעו
    להם להתקדם,וזה למרות כל ההערכה שיש לי לבן לוז בתור שחקן מוכשר מאוד.

15. w2k1 Member

תגיד לי מה אתה חושב שיקרה אם עידן טל יפצע עם מי תשחק..??
    אם אנחנו רוצים לעלות שנה הבאה לליגת האלופות חייבים להביא אותו ולא רק אותו אלא עוד שחקן ישראלי (בערך על המשבצת של זנדברג-בוקולי ואני עוד לא מדבר שצריך להביא זר בנלאומי במקום קטן ובלם מחליף-אפשר להחזיר את קינן) כדי לבנות סגל חזק ובכלל שנה הבאה עם ההתחזקות של הפועל ת"א ובית"ר סגל השחקנים הנוכחי לא יספיק בפירוש... השנה למזלנו לא היתה שום מכת פציעות והליגה פשוט בקאנטים... אני פשוט לא מבין איך אנשים יכולים להיות נאיבים פשוט לא יאומן, למזלי הנהלת חיפה לא יושבים בחיבוק ידיים ומחדשים חוזים ומתעניינים בשחקנים כי אם לא שנה הבאה ניהיה הפועל ת"א שלפני שנה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx