מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. אלי מתחן Member

רפאלוב כמעט ברמה של קטן? השחקן בקושי שיחק משחק ליגה אחד וכבר הוא שחקן נבחרת?

2. w2k1 Member

אולי תתחיל לקרוא ולהבין את מה שמנסים להגיד סביבך במקום להרביץ את המגילות שלך... אני רואה שאתה בעצמך לא מבין מה אתה כותב ... אז בוא ננסה שוב ....
    אז למה באמת רפאלוב מככב בגביע הטוטו ולא רואה דשא בליגה ????? בוא אני אענה לך....
    כי רפאלוב לא מתקרב לקרסוליים של קטן ורוני לוי לא יכול להפקיר את התקפת הקבוצה הדומיננטית בארץ והיחידה ששומרת על הכבוד המצומצם (מאוד מצומצם) של הכדורגל הישראלי ברגלי ילד בן 19 , והוא נותן לו במה בגביע הטוטו על מנת לא לייבש אותו בתקווה שישאר בחיפה וכשיגיע לגיל של קטן הוא יהיה לא פחות טוב ממנו ... בוא נזכור שקטן שהיה בגיל של רפאלוב חיממם לא פחות ספסל ממנו אז בוא לא נתקוממם נגד רוני לוי כי הוא עושה את הדבר הנכון והחכם ביותר.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לתת לשחקן 10 דקות ביתרון 3-0 זה נקרא לשלב בהדרגה..
    אם במשך 14 מחזורים הוא נתן לו דקה אז לשלב בהדרגה זה אומר שבגיל 85 הוא יקבל מחצית..

מה זה 10 דקות???יש מצב שהוא בכלל לא ייגע ב-10 דקות בכדור אז מה הוא יעשה בדקה?להכניס
    לדקה למגרש זה רק פרמייה..בדקה 89 כשהשחקנים סתם מוסרים בשביל האולה של הקהל זה
    לא נקרא לשלב בהדרגה..

w2k1 אף אחד לא אמר שלא צריך לשלב אותם בהדרגה..אף אחד לא חושב שעל תחילת העונה
    בוזגלו ורפאלוב היו צריכים לפתוח
    אבל אתה מסכים שאפשר במצב של 2-0 נניח לחיפה להכניס את רפאלוב ובוזגלו?
    אתה מסכים איתי שעד עכשיו הדקה המסכנה שכישרון ענק כמו בוזגלו קיבל זה מעט מדי?
    רוני לוי משתפר בתור מאמן ממשחק למשחק והופך להיות מאמן מצויין אבל עדיין יש לו איזה חיסרון
    ענק שהוא לא מאמין מספיק בנוער...

4. דקו Member

מה אתה מנסה להגיד שמגיע לו כבר להיכנס כל משחק ל30 דקות? ואתה מצפה שזה יגיע כל כך מהר?
    כולם יודעים מאיפה רוני לוי בא וכולם יודעים מה הוא אוהב ולדעתי הוא יצליח לפתח תשחקנים האללו לרמה של קטן ויוצא הנוער של חיפה. לוי יודע איך להשתמש בנוער ויודע מתי צריך לשתף אותם נכון, נגד המשחק מול ביתר הוא יכל להכניס אותו מוקדם אבל בשבילו לא חשוב להסתפק '' הכנסתי את בוזגלו וזהו''
    הוא רוצה לפתח בהדרגה והדרגה ואל תתיחס למשחק אחד שהוא ניכנס בדקה 89 וכבר להתחיל לצעוק על רוני לוי שהוא ''מעפן'' (בגלל השילוב של הצעירים לדעתך הדל) משחק הבא הוא ישחק חמש דקות עוד משחק רבע שעה ולא כמו שכתבת שכל משחק הוא יקבל דקה? מה זה יביא לו? תחשוב שלשלב בהדרגה זה לא נקרא כל משחק דקה אלה זה תהליך ארוך שמכינים תשחקן ואף אחד לא מבטיח שהוא יכנס כמחליף כבר ל20 דקות או רבע שעה

5. d3fton3s Member

דבר ראשון, אני כותב הרבה, יש לך בעיות, אל תקרא. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

עכשיו בנוגע לתגובה שלך:
    יניב קטן בגיל של רפאלוב פתח בהרכב מכבי חיפה בגביע אופ"א. אז תבדוק עובדות.
    ומאיפה אתה מביא את השטויות על התקוממיות כנגד רוני לוי? לפחות תקרא חלק ממה שכתבתי לפני שאתה מגיב סתם כדי לחמם. וההערה שלך על התקפה דומיננטית היחידה בארץ לא כל כך נכונה, שאו שאתה עוקב רק אחרי חיפה או שאתה פשוט לא יודע עובדות. מכבי חיפה מנצחת יותר, כן, אבל היא עדין לא הקבוצה הדורסנית שהיא צריכה ויכולה להיות. עד לשני המחזורים האחרונים מכבי לא הבקיעה מעל 2 שערים למשחק תקופה ארוכה, בזמן שבית"ר והפועל ת"א התחילו לדרוס. נכון שבמחזור האחרון הן שוב הפסידו, אבל אתה לא יכול להתעלם ממשחקים של 4-0 על בני יהודה (שערב המשחק היתה במקום השני אם אני לא טועה) מצד הפועל ת"א.
    בכל מקרה, אפשר להתווכח על היכולות של רפאלוב, אני מאמין שלא ראית אותו בפעולה משחק שלם, או שפשוט אתה באמת לא מאמין בנוער שלנו.

רק תעשה טובה, יש דרך לענות לאנשים, וכשעונים כמו שענית זה סתם מעצבן. אולי לא אהבת מה שכתבתי, זכותך, אבל תביע את הדעה שלך כמו בנאדם אחי..

6. w2k1 Member

א)
    קודם כל אני מצטער אם נעלבת , אני רושם בצורה כזאת על מנת לתבל את הדיון או הויכוח , זה הכל ברוח הומוריסטית.... אל תיקח ללב.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

ב)
    זה שקטן היה האופציה הראויה היחידה של חיפה באותה תקופה זה לא הבעיה שלי...

ג)
    לא דיברתי שלחיפה יש את ההתקפה הכי דומיננטית... דיברתי על ההתקפה של הקבוצה הכי דומיננטית בארץ שהיא מכבי חיפה... כך שזה היה יכול לחסוך לך 3 שורות של זיבולי שכל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ....

ד)
    ואפשר לשאול אותך למה לא ראיתי את רפאלוב בפעולה???? עזוב אפילו אין לי כח לחזור לזה....

ה)
    אני מאמין ועוד איך.... בוזגלו יהיה שחקן גדול אבל חכה תן לזה את הזמן כנ"ל רפאלוב, קטן עזב הוא יקבל במה ולאט לאט יתחשל לשחקן דומיננטי בכדורגל הישראלי... :aa1:

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן בטח שאני מצפה שהם ישחקו 30 דקות אם לא 30 אז לפחות רבע שעה-20 דקות..
    14 מחזורי ליגה זה הרבה?[ואם מדברים על בירוק אז יש גם את שנה שעברה..]

עצם זה שהוא הכניס את בוזגלו לדקה מראה בדיוק שהוא הכניס אותו רק בשביל להגיד הכנסתי את בוזגלו..
    מה הוא יעשה בדקה?הוא בכלל נגע בכדור במשחק?אם הוא היה מכניס אותו ל-10 דקות אז היה משמעות
    לזה שבוזגלו נכנס..
    לשלב בהדרגה לא צריכים להתחיל מדקה.. ואז לעובר ל-2 דקות ו-5 דקות
    הוא יכול בקלות להכניס את בוזגלו ליותר זמן..
    הנה תראה רפאלוב היה קצת על המגרש והביא בישול יפה..וכן אפשר להגיד שזה מול 9 שחקנים
    אבל היו שחקנים אחרים על המגרש שהיו 90 דקות ולא הביאו בישול..

8. d3fton3s Member

לא מדויק, זו הייתה העונה הראשונה של דושאן אוהרין, שקיבל מנדט משחר להביא כל שחקן שירצה, והלך עם קטן.

תבדוק איך הצגת את זה בתגובה שלך.. קצת הטעת אותי.

לגבי סעיף ד, תפרט אם תוכל, זה רק יעזור לדיון פה.

ובפעם האלף, כל הכוונה שלי היא, שעכשיו, כשיש פער גדול ואוטוטו מתחילה סדרה של משחקים קלים על הנייר, הרוטציה צריכה לגדול.. זאת כל הכוונה שלי. זה והעובדה שאני אוהב לקרוא מה שאני כותב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

צודק, לא הצגתי נכון את הכוונה שלי: שיחסית לגילו, אם אתה משווה אותו לקטן בגילו, השחקן שווה ברמתו ובעל אותו פוטנציאל.

נערך לאחרונה ב: ‏22/12/05
  9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בטלספורט מפרסמים[כרגיל..לא ברור עד כמה זה אמיתי ונכון] שחיפה מדברת עם נתניה על עיסקה
    שבה חיפה תקבל בינואר את אלן מסודי המצויין תמורת סכום כסף גדול ופרננדו לורפיסה

אני בספק מאוד אם זה יקרה כשיש רוכש חדש לקבוצה והוא לא צריך כסף,מצד שני יכול להיות שיאמן
    יעדיף זרים אחרים וישחרר את מסודי לחיפה אבל לא תמורת לורפיסה.

10. Riki Member

אני לא מבינה בכלל מה הבעיה פה, חיפה בפער גדול מעל כולם, אתם לא חושבים שבאמת אפשר לעשות רוטציה ולתת במה לשחקניי נוער מוכשרים ?
    בסדר הם עדיין לא קטן וטל שכבודם מונח במקומם, אבל לפחות לתת להם צ'אנס להיות... רוני לוי אוליי מנצח בשרביט על הליגה אבל בכל מה שקשור לשילוב שחקני נוער הוא נכשל יותר נכון הוא לא עשה כלום וכן רבותי מבחינתי זה מוריד מערכו.

11. d3fton3s Member

יש דיבורים על עסקה כזו, אבל כרגע זה ממש לא נראה ריאלי, כאשר ההצהרה העיקרית של יאמר (הבעלים החדש בנתניה) היא שהתנאי העיקרי לקניית הקבוצה הוא שאף שחקן בכיר לא ישוחרר. ומסודי הינו, מן הסתם, השחקן הבכיר של נתניה. האמת, אני כבר די מתעלם מטלספורט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. N כמוני Member

לדעתי רוני לוי באמת לא משלב מספיק צעירים וזה החסרון היחיד שלו כמעט.
    למרות הכל אני לא חושב שזה רמיני להגיד שרפאלוב הוא כמעט ברמה של קטן.
    לככב בגביע השוקו זה לו חכמה כל כך גדולה.

13. d3fton3s Member

טוב, הפסדתי בוויכוח הזה אין ספק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

מה אתם אומרים על זנדברג? שווה 200 אלף לעונה או שפשוט דוחף פרסומים לעיתונות כדי להעלות את השכר?

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שהוא שווה ומה שבית"ר מוכנים לתת לו,לא דווקא הולך ביחד..
    לבית"ר יש לא מעט כסף לבזבז אז אם מישה שווה 200 אלף שקל לעונה בית"ר יכולים לתת לו את זה
    בדולרים וארקדי בקלות עדיין יכול לישון בשקט ולחלום על טרומפלדור בלילה..

מישה שחקן מצויין בין הטובים בליגה ויכול לצאת לאירופה ולהצליח שם..אז מבחינתי זה הגיוני שבית"ר תציע
    לו סכום כזה,אבל חיפה לא יכולה להרשות לעצמה להציע סכומים מטורפים גם לא לשחקן ברמה שלו.

15. d3fton3s Member

דוידוביץ חוזר ארצה עם סימן שאלה גדול לגבי המשך דרכו בקבוצה או מעבר לאירופה. למרות דיבורים על כך שרוני לוי אומר לשחר שהוא רוצה את דוידוביץ גם לעונה הבאה, אני לא רואה את שחר נותן לו 300 אלף לעונה. אלמדון חתם על חוזה ל-5 שנים, יאללה, בוא תריץ אותו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    וכמובן, מזל טוב לרוברטו, נקווה שבקרוב מאוד יתחיל לחורר רשתות גם בנבחרת.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3189072,00.html