מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. w2k1 Member

חפיה צריכה על מנת לשמור על האליפות בביטחה לשחרר את לורפיסה , להביא את אלברמן במקומו ואז זה יפנה מקום לזר איכותי במקום קטן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx ....

2. שגיא Guest

חיפה לא צריכה את אלברמן. לפחות כל עוד טל נמצא בקבוצה. לורפיסה יכול לקבל שחרור גם בלי שחיפה תביא את אלברמן והיא עדיין תזכה באליפות. אם אלברמן בא במקום לורפיסה, הרי שהוא בא לחמם את הספסל ולעלות כל משחק בדקה ה85 במקום מיכאל זנדברג? אני לא חושב. אלרבמן צריך להגיע למכבי חיפה ומידה והיא משחררת את עידן טל לאנגליה. אחרת - אפשר לשחרר את לורפיסה, וגם לא צריך זר במקומו של קטן, לפחות לא עכשיו. ארבייטמן מספיק טוב כדי לשחק בהרכב ורפאלוב מספיק טוב כדי להיות מחליף קבוע.

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ובל נא נשכח את מאור בוזגלו!
    ויש גם את עדן בן בסט, אבל בוזגלו זה הכוכב הבא, רואים את זה עליו!
    אני במקום לוי מתחיל להריץ אותו כמה שיותר, מי יודע אולי בגיל 18 הוא כבר יכול לפרוץ ולהוליך את ההתקפה שלנו לצד גולאטי, שיש גם את ארבייטמן ובן בסט , בקיצור מסודרים!

4. w2k1 Member

תגידו התחלקתם על המח??????
    כשאתה משחרר שחקנים בסדר גודל של קטן ועידן טל (כמובן הכל פרופוציאלי לליגה הישראלית..) אם כל הכבוד לרפאלוב ובוזגלו אתה חייב לא רק צריך להביא ממלא מקום ברמה המתאימה ... במיוחד השנה שיתאקלם ויהווה תשתית מרכזית בעונה הבאה... רפאלוב ובן בסט צריכים לקחת את ההזדמנות ולא לקבל אותה... ככה זה עובד כי אם לא נהפוך למכבי ת"א לפני שנתיים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמת לב לאחרונה לטבלה של ליגת העל?

יש לנו הזדמנות שיש למעט קבוצות אם יש בכלל קבוצות שיש להם הזדמנות שכזאת לבחון את השחקנים
    הצעירים על אמת..ובמקום זה אתה אומר לבזבז כסף על שחקנים שיפריעו לצעירים להתקדם?

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נראה לי שהוא התבלבל עם המכבי השניה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    אכן הזדמנות פז..לתת לרפאלוב,בוזגלו ובירוק הזדמנות להראות מה הם יכולים, זה רע?

7. Brook Member

מכבי חיפה לא תגיע לשום מקום עם מאמן כמו רוני לוי..
    בסדר אז הוא הותן לכם אליפות שלישית ברציפות, בסדר אתם הקבוצה הכי טובה בארץ בכמה רמות מעל מקום 2, בסדר אתה משחקים את הכדורגל הכי יפה בארץ
    אבל
    יש למכבי חיפה את הנוער הכי טוב בארץ ללא ספק.. אבל מה רוני לוי עושה עם זה? כלום!
    מכניס את מאור בוזגלו (לדעתי השחקן הכי טוב שיצא ממכבי חיפה אחרי ברקוביץ') דקה לסיום במשחק מול ביתר וזוהי הייתה הדקה הראשונה שלו העונה! זה פשוט ביזיון... הרי האליפות מובטחת- תן הזדמנות לצעירים.. הוא לא חושב לטווח הארוך לטובת מכבי חיפה.. הרי כל מאמן יכול לקחת אליפות עם סגל שכזה!
    שלא נתחיל לדבר בכלל הבושות שעשה ברוזנבורג ומאלמו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שתי דברים

1] טחנו את זה מכל פינה צד וכיוון בפורום,כן רוני לוי מעפן שהוא לא משתף צעירים,בתקווה
    שננצח את הקומוניסטים אז יהיה טוב.
    2]אתה לא יכול להגיד שכל מאמן לוקח אליפות עם סגל כזה...לשום היה סגל יותר טוב והוא לא לקח
    לקלינגר על הנייר יש סגל מרשים ותראה איפה הוא בקיצור..העובודת מדברות לטובת רוני לוי.

9. d3fton3s Member

אם מסודי יבוא עדין תהיה לך בעיה יחסית בקישור האחורי.. טל כל הזמן עולה ודירסאו, כמה שהוא מנסה, לא יכול לסתום את החורים של טל, ביחוד עכשיו כשהכושר שלו ירד קצת בתקופה האחרונה..
    וממתי קוראים לו טייסון? לא שמעתי על זה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

הדיבורים על מעבר של לפחות זנדברג לבית"ר נראים ריאלים מתמיד היום כאשר הפירסומים גוברים בכלל כלי התקשורת. הדיבורים הם על 200 אלף דולר בעונה, כמעט פי 2 משכרו במכבי, וחוזה ל-3 שנים. השאלה שלי היא, האם זנדברג שווה את הסכום? והאם מכבי חיפה צריכה להלחם עליו ולהשוות את ההצעה?

כמו כן, אני עדין מאמין בלורפיסה. נכון, עם אלברמן יפתחו לנו עוד אפשרויות התקפיות אבל אני מעדיף חופש גדול יותר של דירסאו בחלק ההתקפי, לבנאדם יש בעיטות של קרנף, תנו לו להתחיל לבעוט ונתחיל לגרד שוערי יריב מחוץ לשערים. אני חושב שהמשחק האחרון הוכיח שזנדברג אכן עשה פריצה העונה, אבל לא ממש לא הבורג המרכזי שעשו ממנו. אני חושב שעל המו"מ בית"רי שהוא מנהל על גבי העיתונים, הוא צריך להיות מסופסל ואף מודח מהקבוצה.. גועל נפש, שחקן לויאלי עלאק.. כנ"ל לגבי עידן טל לגבי ההתנהגות, מאחר ולפני חודש כבר סוכמו התנאים לפי דרישותיו, ופתאום יש הצעות ועניינים והוא לא מוכן לסגור על שכר של 230 אלף דולר לעונה שזה אפילו יותר ממה שהוא דרש!! הייתי אומר שגם הוא צאיך להיות מודח מההרכב, אבל הוא בורג חשוב מדי, לפחות בינתיים.
    לפי המשחק בראשון סוף סופ ראינו קצת מרפאלוב גם בליגה, וכולי תקוה שההופעה הזו פתחה לרוני לוי את העיניים ומעכשיו יתחילו החילופים בצעירים בדקות כאלה באופן קבוע (כלומר בדקות שרפאלוב נכנס, ממש לא באלה של סבן, או חס וחלילה בוזגלו) ואולי אף יקח צאנס ויפתח איתם איזה פעם.. הוא חייב לעשות את זה, לפחות אחרי המשחק מול הפועל ת"א, אז יש לנו כמה משחקים שנחשבים קלים על הנייר.

ל - w2k1, אולי תוכל לפרט למה התכוונת? אני לא בטוח שהבנתי..

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק בקטע של הקישור האחורי..אבל אני מאמין שעם קצת מאמץ לוי יצליח למצוא קשר אחורי יותר טוב
    מלורפיסה שבינתיים לא הראה משהו מיוחד.

לדירסאו גם יש חיוך מה זה מצחיק...ענקי כזה..אם אתה רואה את דירסאו מחייך מקילומטר אתה רואה
    רק את החיוך ואחרי זה את שאר הגוף והראש.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

בקשר למה שאמרת על עידן טל וזנדברג...אין מה לעשות כל השחקנים של חיפה חוץ קייסי חרזי
    ובוקולי הם תאבי בצע ותמורת 10 שקל יותר יעברו לכל קבוצה אחרת[כן גם השחקן האהוב עליי בנאדו...]

זנדברג לא שווה את הסכומים האלה..הוא שחקן ענק..אחד מהטובים בליגה אבל סכומים כמו שמפורסמים
    שבית"ר רוצה לתת לו רק בית"ר תיתן לו לחיפה זה לא שווה וכמו שאמרת אני חושב שאפשר למצוא לו מחליף
    בקלות..אם לא בסגל אפשר להביא את אלברמן שיהיה לא פחות טוב.

אם משחררים את טל זה הרבה יותר מדאיג..אבל לכל שחקן יש מחליף וששחר בראש אני לא דואג יותר מדי...

11. דקו Member

יש לי כמה דברים להגיד לכם על כל מה שכתבתם לאחרונה
    1. לא יחזור פה המקרה של יעקובו שהוא הלך ואבדנו תאליפות כי בזמנו הוא הלך ולא בא שום חלוץ במקומו וגם קשה בזמן כזה קצר(חודש) להביא חלוץ ברמתו לעומת זאת מקרה קטן שהוא משחק מאחורי החלוץ או בשמאל וקל יותר למצוא מחליף בשבילו כי העמדה הזאת לא דלה במיוחד שזה ארבייטמן וזה לא דומה בכלל למקרה של יעקובו. עם טל יעזוב אז חיפה צריכה להביא את אלברמן זה כבר ברור מאליו כי אין לחיפה מחליף לעמדה הזאתי.
    2. לא מבין פה את כל אחד שאומר שרוני לוי ''מעפן'' וכל מיני שטיות אליו לגבי אי שיתופתם או ליתר דיוק שיתופם הדל במשחקים של הצעירים אני לא מבין פה דבר אחד
    אתם חושבים שבוזגלו(ולמרות שהוא שחקן טוב מציון וכו) רפאלוב בן בסט יצליחו ישר להיכנס לקבוצה הבוגרת וזהו ולשחק כמו שהם יודעים? בקצב של 90 דקות כל משחק?
    אז זהו שלא רוני לוי עושה בחוכמה רבה שמביא להם בקצב איטי אבל מאוד בריא עם בקצב הזה השחקנים האלו יקבלו תמשחקים שלהם הם יצליחו
    עם רפאולוב מקבל 30 דקות זה כבר מבורך וזה אומר שזה יגדל ממשחק למשחק
    וגם לגבי בוזגלו במשחק הזה הוא קיבל דקה משחק הבא שתי שלוש דקות וכו'
    מה שאני מנסה להסביר שרוני לוי מנסה לאט לאט להכניס לרוטציות תשחקנים הצעירים
    והשנה הזאתי ניתנת לו במיוחד לעבר מטרה אחת של פיתוח הנוער ולא במהירות גדולה אלה בקצב איטי שיגיע לנקודה שהם יכולים לפתוח בהרכב ולהצליח.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

פה אתה טועה...איך זה יכול להיות שכישרון ענק כמו מאור בוזגלו קיבל עד עכשיו רק דקה אחת????
    ברור שאף אחד מהשחקנים הצעירים לא צריך לשחק 90 דקות
    אבל אתה רוצה להגיד שבוזגלו לא יכל להיכנס דקה 80?
    אתה רוצה להגיד שעד עכשיו אי אפשר היה להכניס את בוזגלו לעוד כמה הזדמנויות?
    אתה רוצה להגיד שאי אפשר היה לתת למגרשוילי איזה משחק או שניים במקום קייסי?

13. w2k1 Member

פה אתה צודק.... אני מסכים שמגרלשוילי ראוי לשחק כמה משחקים וגם בנוסף קלמי סבן....
    אבל זו נק' אחרת כי מדובר על שחקנים שפחות או יותר שווים ברמתם גם לקייסי וגם לחרזי ...
    בוזגלו ורפאלוב לא ממש ברמה של קטן ושל עידן טל ולכן אני מסכים עם דקו שצריך לשלב אותם בהדרגה... וחוץ מזה יש את הבמה של גביע הטוטו ושם הם יכולים לפתוח ולהביא לידי ביטוי את הכשרון שלהם... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx

14. דקו Member

ל reignman
    אתה רוצה להגיד שבגלל הכשרון שלבוזגלו על המשחק הראשון הוא צריך לקבל 10 דקות?
    אתה רוצה להגיד שמסי בגלל הכשרון עלה ישר ל10 דקות (סתם דוגמא אל תלכו איתה רחוק מדי)
    במשחק הראשון שלו? אז זהו שלא שחקן נוער כמו בוזגלו, בן בסט, רפאלוב, צריך לשלב אותם בהדרגה
    ולא ישר להחליט שהוא צריך לשחק רק בגלל הכישרון שלו

נערך לאחרונה ב: ‏21/12/05
  15. d3fton3s Member

האמת היא שאני לא מבין אותך..
    רוני לוי מאמן מעפן? לא אמרתי את זה וגם אני לא אגיד את זה, אפס הפסדים, הפרש 13 ממקום שני, מחזור 14, אין מבסוט ממני בכל הליגה. הכוונה היחידה שלי הייתה שהמעורבות של הצעירים בקבוצה חייבת לגדול.. הקהל צמא לשחקני בית חדשים, בייחוד עכשיו כשקטן הולך, ובנאדו אוטו פורש, ודוידוביץ הולך אחרי הכסף. לידיעתך, רפאלוב מנהיג את הקישור של הקבוצה בצורה נהדרת בגביע הטוטו שם הוא משחק מינימום 80 דקות, אני מציע לך ללכת לראות משחק בגביע הטוטו ולהבין את הנקודת מבט שלי. בגביע הטוטו מלבד תוצאת תיקו אחת חיפה נוטה לדרוס, כאשר רפאלוב כמעט תמיד מעורב.. גם בן בסט ובוזגלו מעורבים הרבה יותר בגביע הטוטו, וההשפעה שלהם ניכרת בד"כ. חילוף של דקה 89 הוא, עם כל הכבוד, חילוף כבוד לשחקן המוחלף למחיאות כפיים, לא מתן הזדמנות לשחקן צעיר. וראית על בוזגלו איך הוא רצה להספיק כמה שיותר ב 3-4 דקות שהיו לא ולא הפסיק לרוץ, וכבר החליק כשניסה להסתובב במקום תוך כדי ריצה כשחיפה איבדה כדור בהתקפה. טוב אני קצת מגזים אבל אני מקווה שהבנת את הנקודה שלי.

ל-w2k1:
    גביע הטוטו הוא לא ממש במה, הוא יותר אפשרות לבחינת שחקנים ע"י המאמן, שזה מה שמפליא אותי, איך רפאלוב מככב שם ובליגה בקושי ראה דשא.
    רפאלוב, עכשיו בלי ביטחון ונסיון, בהחלט קרוב לרמה של קטן, ובוזגלו בנוער ובטוטו עושה דברים מדהימים.. על בן-בסט שמתבזבז כבר אין לי מה להגיד.. רפאלוב הוא בהחלט מחליף ראוי לקטן. לגבי טל, אם ילך, אני חושב שמן הראוי יהיה שבאמת אלברמן יבוא, כי זאת עמדה בעייתית.