ההדחה מליגת האלופות למאלמו פגעה בבטחון של קטן. למרות שעבר זמן מאז, הוא לא מציג אותה יכולת כמו בעונה שעברה. לכן, עד שקטן לא יחזור לעצמו באופן מלא (או שהוא ייקח את הסיכון, כדי לנסות לעשות את זה דווקא באירופה- סטייל דודו אוואט אחרי הטעות ההיא...), הוא לא צריך ללכת לאירופה, אם אין הצעה ממש ששווה לו, כמו שטוען יענק'לה שחר.
יודעים מה אני חושב על קטן. שהוא חתיכת אפס כפוי טובה. שחר מנסה למכור אותו עכשיו לווסטהם והוא אטומר לא אני מעדיף לבחור לבד בסוף העוןנה. אחרי כל מה שמכבי חיפה עשו לו, הבן אדם תפס יותר מדי תחת כאילו מי הוא , בליגה הוא סבבה אבל ראינו איך הוא שיחק נגד מאלמו. בסוף הוא ילך לבית"ר , אם בית"ר יציעו לו הרבה כסף ולא תיהיה לו הצעה ממשית מחו"לל(מה שכניראה יקרה) הוא ילך לבית"ר. כי הכסף יותר חשוב לו מהסמל וזה מה שמגעיל אותי. אני מקווה מאוד שאני טועה, מקווה.
אמממ מה אתה בדיוק רוצה ? אין שוק נרחב לקטן. שחר חזר בידיים ריקות, מה אתה רוצה עדיין לא הבנתי. לדעתי הוא נחוץ לנו לעונה הזאת, לא מאמינה שיקבל משחר הצעה להערכת חוזה, אז בסוף העונה הוא יהיה שחקן חופשי ויעשה מה שבראש שלו (בית''ר) חורה לי שלא נקבל עליו גרוש.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
אחי, יניב קטן לא ילך לבית"ר. בזה אני בטוח. לגבי הענין עם המעבר לאירופה, הבנאדם מחכה לזה כבר 3 שנים וכל פעם ההבטחות של שחר וזהבי לא נותנות לו כלום, אז העסקה הכי טובה שהוא מצא לבד זה בווסטהאם, ששלחה לו רמזים (כפי שניתן לראות בכתבה ב-ONE) שאם הוא יהיה שחקן חופשי בתום העונה היא תחתים אותו.
נו במידה וזה נכון ברור שהוא יקפץ כל הדרך לאנגליה.....רק אני שוב חוזרת, אנחנו לא נקבל שקל.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
בסדר, לא נורא. זה קורה גם לקבוצות הרבה יותר גדולות מחיפה. אפילו באירן מינכן הולכת לאבד שני שחקני מפתח בחינם. אלה דברים שקורים לפעמים ואין מה לעשות כדי למנוע אותם. הדבר שיחיד שאפשר לעשות הוא להחתים את כל השחקנים לחוזים ארוכי טווח, ואז במקרה שהם נפצעים או יורדים ביכולת (כמו אוזן וגרייב למשל) הם תקועים למועדון כמו עצם בגרון ואי אפשר להיפטר מהם.
יש מצב שזה לא יהיה נכון,לפיפא יש חוקים חדשים בקשר לגידול ופיתוח שחקנים ולפי מה שקראתי באחד האתרים חיפה וקטן עומדים בקריטריונים האלה..אז זה אומר שבית משפט יכריע סכום שכנראה לא יהיה הסכום שיכלנו להרוויח ממכירה עכשווית של קטן..אבל הוא לא יהיה רחוק בהרבה מהסכום הזה.
לפי הדיווחים עד כה בתקשורת, חיפה וקטן לא עומדים בתנאים של "דמי השבחה". השחקן יוכל לעבור בחינם לקבוצה האנגלית. מדיווחים בעיתוני היום ישנן כמה הערכות, כאשר הבוטה ביותר (כתבה נמצאת באתר ONE) מדברת על שיחות שנעשו עם השחקן ע"י ווסטהאם, שהבהירו לו שעליו להשאר בחיפה עד תום העונה ואז לעבור אליהם בחינם, וכך יובטח לו חוזה ל-4 שנים בשכר של חצי מליון דולר לעונה. במקומון חיפני דובר היום על עסקה בה יעבור בינואר לקבוצה האנגלית תמורת 500-800 אלף דולר ויקבל את אותם התנאים הרשומים ממקודם. בנוגע לשחקנים אחרים: בקבוצה כועסים על רונן קצב, הסוכן של עידן טל, ש"מושך זמן" ולא סוגר עם הקבוצה ל-3 שנים למרות שעידן עצמו כבר מרוצה מהתנאים ואמר לראשי המועדון שהוא רוצה לסכם כבר. בקבוצה מהמרים שקצב מחכה להצעה מחו"ל או מבית"ר שתעלה את הצעת הקבוצה. בקבוצה מעריכים שמיכאל זנדברג יוחתם בקרוב על חוזה חדש, לאחד שקיבל שדרוג של למעלה מ-50% לשכרו עד כה. גוברות ההערכות שניר דוידוביץ בדרך החוצה, השבוע הוא נשמע אומר לחבריו באימונים ובאימונים לנבחרת השלום שהוא כנראה עוזב את הקבוצה.
אין מה לעשות גם אני במקום יניב קטן הייתי מחכה עד סוף השנה להצעה מאירופה למה לו להסתבך אם הוא יכול לעבור בקלות? בקשר לדוידוביץ'.הוא שוער נהדר אבל לא נורא,אלמדון יכול למלא את מקומו
במידה וניר עוזב אין מה לעשות היה טוב כל עוד זה נמשך. יש לנו מחליף מצוין. אני לא חושבת שאלמדון נופל מניר, כמובן שבלי לקחת בחשבון את הנסיון של ניר שמוסיף המון. אחד האהובים עלי בקבוצה..... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
אין ספק שניר דוידוביץ שוער משכמו ומעלה, אבל אי אפשר לשכוח שהוא מועד ברגעים קריטיים.. לאור הנסיבות של תחילת העונה, הדרישה שלו ל-300 אלף דולר לעונה מגוחכת במקרה הטוב, ומוגזמת בעיני.
אם ניר עוזב בסוף העונה(מקווה לחו"ל) אז זה קצת בעיה. אםן כל הכבוד שיש לי כלפי אלמדון ויש לי הרבה כבוד כלפיו, אני חושב שאם נשחק באירופה אז תיהיה לנו קצת בעיה בעונה הבאה כי אין לו מספיק נסיון, הוא לא רואה הרבה דקות משחק במכבי העונה.ושזה ברור למה אין לי טענות כלפי זה. אבל קבוצבה שרוצה להתמודד באירופה לא יכולה להיות בנויה על שוער שלא רואה דקות משחק לא משנה כמה הוא טוב וכמה הוא מוכשר ועוד יותר שהשוער הוא מאוד צעיר ואין לו כל כך הרבה נסיון.