מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. d3fton3s Member

חלק מהשם משפחה של אולרה, אני כל הזמן שוכח אולרה ושם גררו..

גם בירוק גם קינן השאלה.. דובר לאחרונה שחיפה רוצה להשלים קניית כל הכרטיס של בירוק, אבל זה נראה לי תמוה.

2. שגיא Guest

טוב קינן יעבור לנתניה, אבל זה יקרה אחרי המשחק מחר של מכבי חיפה, כמה סימלי, מול מכבי נתניה. קינן יכלל בסגל בפעם האחרונה העונה ולאחר מכן יושלמו הפרטים החסרים בעסקה ומהשבוע הבא קינן יתאמן וישחק אצל ראובן עטר בקופסא, במטרה לחזור למכבי חיפה בתום ההשאלה. חיפה רוצה להחתים את קינן לחוזה ארוך טווח.

ארבייטמן הפצוע לא יכלל מחר בסגל הקבוצה, ומי שיכלל במקומו זה עדן בן בסט.

3. d3fton3s Member

שגם לא יראה מגרש בתור מחליף.. בעיתונות המקומית בחיפה מדובר על זה שמשאירים את לורפיסה עד סוף העונה לפחות, ושלוי רוצה להתחיל להכניס אותו יותר לרוטציה, ככה שמעכשיו הוא *לפחות* החילוף הראשון..
    עוד מדובר שבמידה ומכבי מנצחים גם את נתניה, ובני יהודה ובית"ר מסיימות בתיקו, וההפרש יגדל ל-12 נקודות, תתחיל רוטציה רצינית בסגל כששחקנים כמו בוקולי וזנדברג ירדו מדי פעם לספסל.. נקווה שזה יותר מדיבורים.

4. Riki Member

פתחתי כבר את השמפניה, סוף סוף.
    אף אחד לא רוצה להגיע לשלבים המאוחרים של הליגה ''והמכריעים'' כשהסגל שלו מותש.

5. d3fton3s Member

נקווה שמכבי יתחילו לשחק ולא יתנו שלישייה רק כשהם מפגרים..
    פעם ראשונה שחיפה מפגרת העונה, אבל מי אם לא נתניה תעשה לנו חיים קשים.......

אבל סה"כ משחק טוב מאוד של חיפה, כשנתניה בקושי עוברת את הרבע...

6. שגיא Guest

מבחן מצויין לחיפה. עד עכשיו כל העונה הזאת חיפה היא זו שעלתה ראשונה ליתרון וגם ידעה לשמור עליו, למרות שברוב המשחקים אחרי שהושג יתרון של שער או שניים חיפה הורידה הילוך ואיפשרה ליריבה לחזור. הערב ראינו גם אופי בחיפה, כאשר למרות שנקלעה לפיגור מוקדם ולמרות בונקר של היריבה, ידעה ללחוץ לשחק בסבלנות ולבסוף לפרק את נתניה ברבע שעה עם שלושה שערים שהפכו את התוצאה ונתנו למכבי חיפה עוד שלוש נקודות בדרך לשיא נצחונות רצופים מפתיחת העונה.

7. Riki Member

כמו שכבר אמרתי....
    כשחיפה התחילה ללחוץ היא גם השיגה את שלוש הנקודות, לא משחק מבריק שלנו אבל בהחלט חזרנו למשחק ובגדול.
    מזל טוב לקולאוטי ששבר את ''הבצורת''.....

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים קטן בדרך לעבור לווסטהאם ובמעריב פורסם שהוא אמר שהוא לא מתכוון לעזוב לבית"ר לא משנה
    מה יקרה כי חיפה חשובה לו,זה נחמד לשמוע דבר כזה למרות שיש לזה אמינות ברמה של גברי לוי...

מישה זנדברג אמור לחדש את החוזה למרות שלפי פירסומים הוא יכול לקבל פי 3 מבית"ר,מצד שני מישה
    יודע שבחיפה טוב לו וכשיש משהו טוב לא צריך לשנות[מצד שני שיש המון כסף זה תמיד טוב]

לורפיס[ה] כנראה ימשיך עד סוף העונה וייכנס כל הזמן כמחליף ראשון,זה לא מובן לי בכלל
    כי מצד אחד אם לא מתכוונים להשאיר אותו עונה הבאה בשביל מה להחזיק אותו על פני הצעירים
    ומצד שני אם קטן יעזוב בקרוב לווסטהאם אולי בחיפה ירצו איזה זר אחר בעמדה אחרת.

9. Riki Member

כולם סתם פקה פקה חוזה שמן אחד והם מדלגים כל הדרך לירושליים....

10. city Member

לא קטן. קטן היה בן טיפוחיו של שחר במהלך השנים (ואפילו קיבל חוזה גבוה למרות שבקושי שיחק). אני לא מאמין שקטן יעשה מעשה שיפגע בשחר, ובכלל נראה לי שהוא יעדיף לעבור לווסטהאם ולא ללכת לבית"ר.
    בקשר לזנדברג וטל, אין להם יותר מדי סנטימנטים. אני מאמין שאם הם יקבלו את ההצעה הנכונה הם יעברו.

11. Riki Member

תאמת אני יגיד לך למרות הכול אני לא רוצה שקטן יעבור.
    נכון פיקשש באירופה, אבל לליגה שלנו הוא מתאים כמו כפפה....

12. d3fton3s Member

אני מאמין שעידן טל ישאר בקבוצה. טוב לו בחיפה, הוא כמו מלך פה, יש לו חיבור טוב עם הקהל, יש לו פאב שחצי בבעלות שלו במבואות העיר.. למה ללכת? ביחוד כששפרו את ההצעה ל240 אלף, כשהוא רצה 230?

לגבי זנדברג, זה או אירופה או חיפה, הוא יקבל שידרוג וישאר.
    מי שמביא לי את הסעיף זה דוידוביץ, שוער ענק אין ספק, אבל 300 אלף לעונה? כשיש את אלמדון? על טיל אני שולח אותו לבית"ר, מה זאת החוצפה הזאת??

לגבי לורפיסה, אני מאמין בשחקן, אבל לא כמו שאני מאמין בליאור רפאלוב. אם קטן הולך, רפאלוב צריך להיות האיש שליד קולאוטי. שחקן מבריק.. לורפיסה צריך להיות אופציית רוטציה ראשונה, כאשר יש אפשרות לתת לשחקנים לנוח מדי פעם, כמו שצריך..

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרך אגב ב-ONE פורסם שבית"ר מעוניינת גם בבוקולי שמצידו אמר שכסף זה לא הכל בחיים והוא
    מציע לשחקנים של חיפה לחשוב טוב לפני שהם עוזבים לבית"ר כי גם מכבי השקיעו המון כסף וצריך
    לראות איפה הם היום..
    בקיצור..איפה יש פה סמיילי משתחווה שאני אשים לו.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx :aaa8:

14. Alexander Hleb Member

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/05
  15. Riki Member

אי אפשר להגיד שאני לא מרוצה מזה, בכל זאת קטן שחקן חשוב במערך שלנו.
    מה שכן חבל שלא נעשה עליו לפחות כסף כי בכל זאת סוף העונה הוא שחקן חופשי.... מישהו אמר בית''ר ?

נערך לאחרונה ב: ‏1/12/05