כן גם אני שמתי לב לזה. מה גם שהם שמים תמונות של בירוק . כולם יודעים שזה בירוק. שי בירוק שחקן מוכשר מאד אבל עם שכל בתחת . חבל שהשכל שלו רק ברגליים ולא בראש. עוד כישרון גדול נכנס לאוסף "הכישרונות המבוזבזים של הכדורגל הישראלי". חבל עליו
הכי הורג אותי שהם שמים תמונה שלו!!!רואים שהבחור לא בדיוק רוסי...אז אפשר לנחש שזה או דירסאו או בירוק...וזה לא נראה בדיוק קיר כמו דירסאו...פשוט מטומטמים.. דרך אגב לא הבנתי..זאת הטרדה מינית שהוא מואשם בה או ממש אונס?
הטרדה, אבל לפי העו"ד שלו זה סיפור מצוץ מהאצבע.. אני באמת מקווה שאין כלום בסיפור, שה"כ הוא ילד טוב.. פאדיחה של הלייף עם וואן, גם אם לא הייתה התמונה, מביאים נתונים כמו עצור במשטרת נתניה שזה איזור המגורים שלו, נותנים לאיזקוביץ לדבר עליו, ופשוט אומרים "זה שי בירוק" בעקיפין..
מחר אלון חרזי יחגוג את הופעתו ה-400 בליגת העל ,בהחלט ראוי לשבח. אחד השחקנים הכי נחמדים שיש,אני אוהב את השחקן הזה . שלא יפרוש לעולם ! .
הייתי במשחק בבלומפליד היה פשוט מדהים ישבתי ב6-7 והוא היה מופצץ וגם חמש היה פשוט מדהים איזה שירה הייתה שמה פשוט מדהים ,היה אחלה משחק, אהבתי את במופע עם הדגלים של בני יהודה בהתחלה אבל אחרי זה הם הפסיקו לעודד רק שהקבוצה היתה במומנטום. ואנחנו לעומת זאת עודדנו כל הזמן. היה מדהים. כמה אוהדים מחיפה הגיעו, כמה אמרו בערוץ 10 ובתקשורת? לפי מה שזה ניראה הינו איזה 3500. מישהו מפה היה במשחק?
הייתי במשחק שער 7 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx היה תענוג לשמוע את הקהל של מכבי חיפה, אבל הכי תענוג היה לראות את השחקנים שרים איתנו בסוף המשחק :aaa025: :aaa025: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
מה חדש בעניין X? * אז חרזי בסוף לא חגג ואגב קלמי לא היה משהו עריכה: שיט שכחתי, אסור לפרסם את שמו של שחקן מכבי חיפה, שחום עור, צעיר, מחמם ת'ספסל שכחתי משהו? אההה.. מתחיל בשי נגמר בבירוק.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
בבוקר השם שלו פורסם בכל אתר אפשרי ובערב אמרו שאסור לפרסם את השם שלו........ ובחדשות הספורט ראו בכל הזדמנות את צבע העור שלו, ואז עברו לאימון הבוקר של חיפה והראו שם את דירסאו שאם אני לא טועה הוא השחקן היחידי חוץ מבירוק שהוא שחום עור. פשוט בדיחה
אני דווקא הייתי מרוצה מקלמי אתמול, בהתחשב בעובדה שהוא לרב העונה יושב על הספסל ולא חד במאה אחוז ועוד במשחק מול הקבוצה הכי טובה בארץ פרט לנו הוא היה בסדר, כל הזמן ניסה לתמוך במשחק ההתקפה, בסדר גמור, עוד 3-4 משחקים והוא יחזור לשיא הכושר, ויהיה לנו את המגן הימני הכי טוב בארץ. נהנתי ממשחק הקישור שלנו, תאווה לעיניים לראות את זנדברג וטל, שמאחורה דירסאו הנהדר, בוקולי נלחם בלי פשרות, כעבור מסבן ומאולארה, וניר היה פשוט אדיר. התאכזבתי מארבייטמן\קולאטי , נראה שמשחק החילופים הזה בינם רק פגע בהם, שניהם לא חדים לא בכושר משחק ומחפשים רק לעשות שטויות( מה קורה לארבייטמן במשחקים חשובים? גם אתמול הגיע לו אדום!!). התאכזבתי שוב שרוני לוי לא נותן למחליפים שלו יותר מ3 דקות, אפילו בן שמעון התפלא שכישרון העל ליאור רפאלוב נכנס רק ל3 דקות, במיוחד שהחל מהדקה ה 70 היינו זקוקים לתיגבור בחלק ההתקפי, לא מובן לא ברור, ואם היינו מקבלים שער שיוויון רק באשמת ההשתהות של לוי עם החילופים. התאכזבתי מהמשחק הנסוג משהו שלנו, קבוצה כזאת איכותית עם מנוע בדמות דירסאו חייבת לשחק יותר התקפי, לא סתם פרט למשחק מול סכנין לא ראינו הצגה של ממש מחיפה, בראשון מכבי ת"א, כאן אני אסתפק גם באחד קטן!
מה שהכי עיצבן אותי אתמול הקטע עם דקל קינן. פשוט אין לי מה להגיד, רוני לוי שרמוטה. (מצטער, זה מה שמגיע לו)..
כןן בהחלט שוב מה שאני אומר ממשיך להכות הלם כאן בכולם תמשיכו להכפיש ולגדף אותי אחרי כל הודעה שלו אבל תזכירו לי מי אמר ביולי מחזור 13 פער 8?...אז אנחנו מוזר 9 וכבר פער 8.... כשיגיע מחזור 13 אנ ייתן תאוריה חדשה לגבי ההמשך...אבל מכאן אני כבר יכול לחתום לכם שמחזור 28 חיפה כבר תוכתר רשמית בעקבות פער שיא של 17 נק מהמקום ה2. רק תזכירו לי להקפיץ במאי תאשכול הזה אחרי שחיפה קטפה את התואר המשולש אצלנו הלא הוא: הטריפל!
מסכים שסבן מגן טוב, אבל כבלם הוא מצויין. הוא עדיף,כבלם, על כמעט 90 אחוז מבלמי ליגת העל, וזה כולל את אולארה. מה גם שבנאדו פורש אוטוטו, אז למה לא להתחיל להכשיר אותו כמחליף עתידי?.