אתם פשוט מפגרים מה אתם מקללים את רוני לוי שכחתם את העונות הגרועות שלנו והתרגלתם לטוב<? שנחזור לעונות האלה (נקוה שלא) אתם תתגעגעו לרגעים הנהדרים האלו !!! ובקשר לשי בירוק אתם מדברים שטויות שי לא שחקן כזה גדול שמגיע לו דקות משחק שישב קצת בספסל לא יקרה לו כלום .חיפה אימפריה ורוני לוי מאמן ענקקקקקקק!!!!
אנשים פה לוקחים 8 מ8 כאילו זה מובן מאליו. נכון שרוני לוי לא משתף את הצעירים אבל הוא עדיין מאמן ענק. בעונה הראשונה שלא שהיו צעירים ולא היתה יכולתם כולם צעקו למה הוא משתף אותם. זה נראה כאילו אתם מחפשים בכח סיבות לשנוא את רוני לוי
לא יכול שלא להסכים עם הבחור פה יניב. כל האוהדים כביכול שקוראים לפיטורי המאמן, ומקללים את רוני לוי רק בגלל שהוא לא משתף מספיק צעירים - זה די פתטי. מספיק עם צרות העין הזאת, תסתכלו על מכבי תל-אביב ואולי תבינו שלאמן קבוצה עם כל כך הרבה פוטנציאל זה לא כל כך קל. רוני לוי עושה את זה כבר שנתיים וחצי בצורה נהדרת. נדיר לראות פה מאמנים כל כך יסודיים כמוהו. אתם מוציאים את החשק להיכנס לדיון הזה, כל מה שאני רואה פה זה "רוני לוי בן זונה תמות תישרף". הבנו את העיקרון... אתם שונאים את רוני לוי, אתם מקללים אותו בכל תגובה שנייה, אתם גברים, סבבה, מיציתם.
אני חושבת שכמה פה קצת ניסחפו. אולי יש לי טענות רבות כנגד רוני לוי, אבל מפה ועד לרדת לרמה של לקלל אז יש גבול רבותיי. תירגעו. למרות הכול תסתכלו על המאזן שלנו, אי אפשר לצאת מנקודת הנחה שתחת ידיו של מאמן אחר יכול להיות בהכרח יותר טוב(למרות שאני מהראשונים שיצאו נגדו). כשיש לכם טענה נגדו, נמקו ופרטו לא להגיב בצורה ילדותית ודוחה שכזאת.
יש לי אומנם ביקורת על רוני, ואני ממש לא אוהב אותו, אבל אם תוצאות אי אפשר להתווכח, במשחק הקרוב מול בני יהודה אנחנו יכולים כבר לברוח לליגה, עוד פעם אני לא הולך להחמיא ללוי, כי יש בי כעס כלפיו, אבל הוא עושה את העבודה, ונגד זה אין מה לעשות. לקלל כמו שאדם עושה, לבטח לא ישנה את זה!
מסכים עם וויגאן ויניב. אם מכבי ת"א הייתה במצב של הירוקים הייתי עכשיו זובח לקבוצה ולרוני לוי. אחרי הכל, הוא הביא את 2 הזרים הטובים בליגה כששאר המאמנים משקיעים הרבה מאוד כסף ולא מגיעים לתוצאות כאלה(ראה ערך: ניר קלינגר). 8 ניצחונות מ-8 משחקים, כדורגל יפה, והכי חשוב: כל הליגה משקשקת רק ממשמע השם של מכבי חיפה. אז קצת כבוד לרוני לוי,למרות הכל.
מה קראתי אתמול בעיתון שדוידוביץ דרש 300 אלף דולר לעונה? אנחנו אפילו לא קרובים ל-1 באפריל... עם כל הכבוד לניר, הוא אחד מהשחקנים שקבלו פניות מבית"ר ומשחק על זה כאילו אין מחר.. אם הוא יקבל 200 אלף זה מכובד ביותר, אין שוער בארץ שמתקרב לזה אני חושב.. חוץ מזה, אלמדון הוכיח את עצמו, אני בעד לשחרר את דוידוביץ ולקחת את הצאנס עם אלמדון. דבר נוסף: לגבי תרבות החילופים ההזויים של דקה 81 ומעלה.. בכל המשחקים שמכבי חיפה שיחקה עד כה (למעט המשחק מול מכבי פ"ת), לא היה שום צורך בבזבוז זמן, אז למה לבצע שינויים בכאלה דקות? חילוף יכול להביא תוצאה אם נותנים לשחקן זמן, ולא אם משתמשים בשחקן למשוך עוד 20 שניות כשהמשחק כבר נגמר במחצית (עיין ערך מכבי חיפה-הפועל פ"ת, השבת הזו). אין לי כל טענה לרוני לוי למעט טענה זו, אין בנאדם יותר אסיר תודה ממני על עונה שמסתמנת כאחת הגדולות של המועדון.. רק תן לי לראות יותר את רפאלוב משחק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
הפסד ראשון הערב לחיפה בטוטו מול כפס אבל מכיוון שזה כבר סגור שחיפה עלתה לחצי אז זה לא ממש משנה לה ההפסד היום
יופי שבא ההפסד, קטע את שגרת הניצחונות (במשחק לא חשוב בגביע השוקו) אחרי שכבר אנחנו די בטוחים בשלב הבא, ועכישו בשקט להתכונן ל"משחק העונה"...
לא נורא זה כולה גביע הטוטו וכמו שכבר ציינתם זה אנחנו כבר בחצי הגמ א\ז זה לא משנה. מישהו מכם נוסע לבלומפליד(למשחק נגד בני יהודה)?
גם בגביע הטוט צריך לנצח, אפילו אם הסיפור בבית גמור. הנוער שלנו חייב היה לקחת את ההזדמנות בשתי ידיים, אבל פיספס. נראה מה הלאה
רוני לוי לנבחרת? כך מפרסם היום וואן........נשמע לי דיי הזוי , לא יודע , מצד אחד הגיע הזמן למאמן חדש, מצד שני אברם גרנט אולי יחזור http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ומשהו יכול לתאר לעצמו את רוני לוי כמאמן נבחרת?
רוני לוי לפחות עוד 10 שנים במקצוע, הוא עוד יאמן את הנבחרת בעתיד. כרגע, נראה שזאת ההזדמנות האחרונה בשביל המאמן הכי מצליח בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי לאמן את הנבחרת ואני מעדיף לתת לו את האפשרות להצליח.
רוני לוי מאמן ראוי לדעתי, אבל צריך להתחשב גם בקשטן. מגיע לגדול המאמנים שלנו לסיים את הקריירה הכל כך מפוארת שלו כמאמן הנבחרת. לרוני לוי תהיה עוד אפשרות בעתיד, לקשטן אני לא מאמין. מה גם שלדעתי, רוני לוי צריך עוד ניסיון ועוד להשתפשף לפני שיקבל על עצמו את המשרה של מאמן הנבחרת. עידן טל קיבל דרכון צרפתי! מה שאומר, הוא לא ויתר על אירופה. מכבי חיפה ניצבת בבעיה גדולה מאד לקראת העונה הבאה. הרבה מאד שחקנים בכירים שלה, כמו זנדברג, קטן, טל, דוידוביץ' ואחרים, מסיימים חוזה ורובם רוצים קידום בשכר, שהם כנראה לא יקבלו. למה? יענקלה שחר כבר לא רוצה להשקיע כמו שהוא השקיע בעבר. ידוע שהוא רוצה למכור את מכבי חיפה אחרי כל מה שהוא עשה והשקיע שם, ולהתעסק בעסקיו האחרים. ככה שעם הכסף הגדול של בית"ר, ברור שאם יהיה בעיות במו"מ של חיפה עם שחקניהם, בית"ר יכנסו לעניין חזק מאד, ויכולה להיווצר לנו באמת עונה תחרותית בצמרת בעונה הבאה. גם אם מה שרשמתי למעלה יקרה, למכבי חיפה עדיין יהיו את הכלים לקחת אליפות. לא יהיו מעטים השחקנים הישראלים שירצו לעבור אליהם, רוני לוי קולע בול בזרים כמעט תמיד, השחקנים הצעירים והמוכשרים כמו ליאור רפאלוב, מאור בוזלגו, דקל קינן (ההגנה מזדקנת) וכו'. אבל בהחלט יהיה מעניין לראות מצב כזה של חילוף דורות (אפשר לקרוא לזה ככה) במכבי חיפה בעונה הבאה.