נו בסדר, אז האופי שלו לא משהו, עדיין הוא חזר לארץ כדי לשחק בחיפה והלך לת"א רק בתור ברירת מחדל, כי הוא כבר לא רצה לשחק באירופה. מה הוא יכול לעשות שבחיפה לא רצו אותו?
עזבו את העניין עם ברקו-ביץ' זה כבר לא מעניין. סתכלו מה גאיידמק רוצה לעשות , הוא רוצה לקנות את חצי מכבי ודבר זה אם הוא יתממש אז זה לא טוב לנו , ממש לא. אני מקווה ששחר יתעשת על עצמו ויסכים להצעה של עידן טל על 200 אלף דולר לשלןש שנים ונסגור איתו לפני שהוא יברח לנו מהיידים. אותו הדבר עם זנברג(הכי טוב בקבוצה היום) הוא חייב להחתים אותו מהר. דבידוביץ לפי דעתי כדאי להשאיר אני יודע שהרבה יחשבו אחרל אבל אני מאמין עדיין שהוא שוער טוב. ואת קטן לנסות לשלוח לחו"ל אם לא אז להחתים אותו. אנחנו לא צריכים להחילש בעונה הבאה בעיקר עכשיו שגאידמק הולך להביא לבית"ר שחקנים מדרג ב' או ג' באירופה שזה ממש שווה (שחקנים שלא ניראו כמוהם בארץ). אני מאוד מפחד עכשיו מבית"ר אני מפחד שיקרה להם מה שקרה לצ'לסי שפתאום בא אבראומביץ לפמני שהוא הגיע הם היו קבוצת אמצע טבלה הביא להם שחקנים במעלה כסף והיום הם בין השמנה הקבוצות הכי טובהות באירופה.
בינתיים מסתובבת שמועה(נראה לי לפי ספורטליין) ששחר הציע לטל 280 אלף דולר!!! לשנה הבאה, כשהשחקן בינתיים ביקש בכלל 230 אלף. אבל הכל בגדר שמועה. בקשר לקטן, זה לא עניין של החתמה, זה עניין של רצון,והרצון של קטן זה אירופה, וקטן גם מסיים חוזה בסוף השנה, מה שגורם לו ליציאה שלו לאירופה להיות עוד יותר בטוחה. אלא אם כן יקרה משהו ממש מפתיע ומוזר, שנה הבאה נראה את יניב בחו"ל.
חחחחחחחח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אבל דיברו על זה גם באון ואתר של ערוץ חמנש יש על זה שששחר הציע לטל 230 אלף דולר חיפה הגישה לטל הצעה לשלוש שנים, עם תנאים משופרים לעומת השכר של 180 אלף הדולר שהוא מקבל העונה - 230 אלף דולר, לא כולל בונוסים. זה מכתבה באון
זה גם מה שהוא ביקש... אני עדיין לא יודע אם לפחד מבית"ר האמת, לך תדע אולי בסוף תהיה להם נפילה כמו בעונת גד שאבי-גוטמן-רוסו? המפתח זה הקהל הבית"רי.. משהו מפחיד: עכשיו פתחתי עיתון (ידיעות חיפה), וראיתי באגף הספורט ידעה די צנועה, שמדברת על מעבר של רפאלוב לנצרת... מה לעזעזל????
חייב, מוכרח וצריך להמשיך בחיפה. אני לא רואה שום סיבה אינפנטילית מדוע הוא לא ימשיך בקבוצה. נכון הוא לא מקבל מספיק דקות משחק, אבל לדעתי בחיפה בונים עליו להמשך. בכל אופן, בקשר להערכת חוזהו של ניר והשאלתו של אלמדון, רק אני חושבת שזאת טעות ?
ניר צריך לצאת לאירופה. זה הכל. אם הוא נשאר בחיפה, אז לאלמדון אין מה לחפש פה. אמנם זה קצת כואב אבל זו האמת. אלמדון יכול וצריך לשחק בהרכב הראשון של מכבי חיפה, רק בתנאי שדוידוביץ' לא שם. לולא הפציעות דוידוביץ' כבר היה באירופה ואלמדון כבר היה השוער הראשון של חיפה. כולי תקווה שדוידוביץ' יצליח למצוא חוזה באירופה, ואז אלמדון יתפוס את אפודת השוער הראשון.
הלוואי. הקטע הוא שתמיד יושב בראש התרחיש הכי גרוע, פציעה של ניר. ואז מה אנחנו עושים ? בגלל זה לא רוצה שיפטרו מאלמדון..... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
אל תדאגי את לא לבד. אף אחד מאיתנו לא רוצה להיפטר מאלמדון, רפאלוב, קינן ועוד, כמו שלא רצינו להיפטר מהצעירים בעבר. אבל מה זה משנה מה אנחנו רוצים?
מכבי חיפה ממשיכה להיות מושלמת גם אחרי הפועל פ"ת. לדעתי צריך לתת קצת יותר קרדיט לרוני לוי על העבודה הנהדרת שלו. רק צריך לשתף יותר צעירים וזה יהיה מושלם. שבוע הבא משחק העונה
אני לא מבין למה כבר 3 מחזורים בירוק נכנס רק בדקה ה-89. במצב של 2-0 מול הפועל פ"ת אי אפשר לתת לבירוק איזה 20 דקות משחק ? מה שתי הדקות שהוא שיחק יעזרו לו ?
על זה בדיוק אנחנו מתלוננים. רוני לוי מביא תוצאות, אבל לא יודע לעשות רוטציה. בירוק לדוגמא היה חילוף מתבקש הרבה לפני.