זה שסבן נכנס בדקה 85 מראה שבונים עליו ? אם כבר זה צריך להעליב אותו. 5 דקות נותנים לאחד שעלה מהנוער, לא למגן נבחרת במצב של 2-0.
לא ממש, זה לתת לו אמונה שהוא עדין איכשהו בתוכניות.. השחקן די מבוזבז במכבי, צריך להשאיל אותו ולהשתמש במחליף מהנוער.. מה עם מכבי ת"א? נראה לי שבינתיים האיום עלינו מגיע מהשכונה.. מה יותר מפחיד, להתארח בבלומפילד אצל בני יהודה או לארח את מכבי ת"א בקרייה?
אני לא מאמין שחרזי יוכל לסחוב כל העונה ולכן צריך להשאיר את קלמי סבן בסגל. אני מקווה שעוד כמה משחקים רוני לוי יתחיל עם רוטציה שתיתן לכל שחקני הספסל קצת הזדמנויות.
סוף סוף אחד שלא מנמיך ציפיות/מנחס ויודע שפחות מזה זה כישלון וסנסציה בכדורגל הישראלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
בשביל רוטציה, צריך הגיון ולצערי הגיון+ רוני לוי לא הולכים ביחד...פשוט מאוד! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
אלוהים שבשמיים, אם עוד פעם אחד אני שומע טריפל אני מתחרפן, ממתי גביע טוטו זה מטרה לגיטימית בכלל? ממתי קבוצות מתייחסות לזה ברצינות לפני שמעפילות לגמר? ממתי הפסד אחד בגביע זה כשלון וסנסציה, פשוט סתמו כבר
רוצים טריפל וגם לקחת את הצ'מפיונס ליג... קצת פרופורציות ילדים, קודם כל אליפות הליגה, אם בתור בונוס ניקח גם איזה גביע או גביע הטוטו זה יהיה מצויין אבל אני לא בונה על זה מכיוון שזה גם הרבה עיניין של מזל..
תגיד לי מה נסגר איתך?!? לא מספיק שלחת בן אדם תמים(כן תמים, זה שאתה לא אוהב אותו זה לא סיבה שהוא יתקע לעצמו כדור בראש) לבית קברות, אתה ממשיך בשלך עם הערות מפגרות. הוא אשכנזי...אז?!? תסביר לי את משמעותה של "הקללה" הזאת בבקשה?
למי בכלל התכוונת, לזנדברג? מכבי ת"א. לדעתי בני-יהודה יכולה לאיים על מכבי חיפה לא הרבה יותר מאשר שאר הקבוצות בליגה, מכבי ת"א לעומת זאת יכולה להתחבר למשחק אחד ולנצח את חיפה, זה תסריט הגיוני לגמרי. רוסו ונימני לא יכולים לפרפר את חרזי וקייסי? ברקוביץ' לא יכול להיזכר פתאום שהוא אולי הישראלי הכי גדול בכל הזמנים ולשחק בהתאם? שטראובר לא תפס ימים מולנו? את בני-יהודה אנחנו לדעתי מנצחים (איזה מחזור זה?), מול ת"א בלתי אפשרי לחזות. ----------------- בזיפזופים קצרים לespn היום ראיתי את גונזלבס בהרכב של קורינתיאנס, שזה כבר טוב במקרה שאיזה קבוצה אולי תתרשם ממנו ותרצה לקנות אותו. הוא שיחק שם מגן ימני או בלם ימני מתוך שלישיית בלמים. מהקצת שראיתי אותו הוא פעם אחת איבד כדור לחלוץ יריב ליד הרחבה שלו, ובגול של סאו-פאולו (?) הוא אכל הטעיה נוסח אוזן בגול של בראטן (הזה עם האפרו) מרוזנבורג בהארכה וירד לגליץ' לא קשור למציאות.
תגיד לי????לשלוח את טל לבית"ר?איזה מקום אתה רוצה לסיים 4??מה אתה חושב שרפאלוב זה זידאן?? עם כל הכבוד הבנאדם לא יכול לפתוח עדיין..בטח אם אתה רוצה אליפות... עוד שנתיים הוא יכול להיות שחקן לגיטמי... ועידן טל זה אחד השחקנים הטובים בליגה...אולי הכי טוב..אתה רוצה לשלוח אותו מאצלנו?זה אחד הדברים היותר מפגרים לעשות..ועוד בטח לבית"ר,שחקן כמו טל יכול לבנות אותה תוך עונה.
בני יהודה בעוד שני מחזורים, בבלומפילד( או רמת גן או השכונה, תלוי בשיזרוע בבלומפילד), אבל קודם כל הפועל פ"ת מתארחת בקרייה ביום שבת( 19:00), משחק שדרך אגב יצא מטופס הטוטו של סוף השבוע, כנראה בגלל שבמועצת ההימורים חושבים שהמשחק הוא יותר מדיי באנקר. מועצת ההימורים פותחת בקונספירציית מנחוסים נגדנו :]
כל שנה מביאים לחרזי מגן יותר צעיר ומוכשר שהולך "להחליף" אותו וזה רק ממריץ אותו גם השנה זה לא הלך לחיפה כנראה... בואנה אל תיסחף עם עצמך, בשיטת גביע תמיד יכולה להיות נפילה באחד המשחקים קשה לשמור על רמה גבוהה וניצחונות לאורך כל המשחקים וזה תופס גם בגביע הטוטו וגם בגביע המדינה על האליפות אני מסכים שזאת תהיה סנסציה אם חיפה לא תזכה אבל יותר מזה אין קשר , לא חסרים מקרים שבהם קבוצות גדולות תפסו פשוט יום רע
זה לא שחרזי כזה טוב שהוא תופס להם את המקום, פשוט המחליפים שמביאים לו הם אפסים\מתבררים כאפסים. לדעתי מגרלשווילי מגן יותר טוב מחרזי וחבל שהגענו למצב הזה שיש לנו 2 מגינים שמאליים ששווים הרכב ושני מגנים ימניים שלא ממש. אבל בכל מקרה העונה סבן חייב לשחק כדי לראות אם הוא מתאים לשנה הבאה או לא, את הטעות מול מאלמו שהוציאה אותו מההרכב הוא כבר עשה, לא מבין למה רוני לוי לא משלב אותו עכשיו.
כל פעם שקבוצה יצאה מהטופס טוטו היא עשתה את התוצאה ההפוכה ממה שבדרך כלל אם זאת קבוצת תחתית היא הייתה מנצחת ואם זאת הייתה צמרת אז היא מפסידה.. מקווה שהפעם יהיה טוב..