מספיק לחשוב שאתם צ'לסי, לא בכל מקום רוטציה עובדת. האם הרכב שכולל את רפאלוב ובירוק באגפים, בן בסט בעמדת החלוץ, ושלומי חנוכה כקשר אחורי יספיק נגד נצרת עילית, למשל?. אז הנוער שלכם זוכה בכל מיני שיבולות הזהב וחיטת הכסף, זה אומר שהוא הכי טוב בעולם נכון?.
באמת שברתי את הראש מי יוכל לקחת את המושכות בחיפה, הפתרון כנראה נמצא מחוץ לגבולות מדינתנו. הקטע הוא שמבחינתי וזאת לא שחצנות, האליפות השנה די בכיס שלנו. אני נורא מתבאסת לחשוב שעוד סיכוי לשחק באירופה יהרס בגלל רוני, הוא לא בדיוק מתאים לרמות האלה ומבחינתי זה יותר מענין וזאת השאיפה בעצם של חיפה, אז למה להסתפק במאמן הזה ? ובאמת שאני אוביקטיבית לחלוטין מהחוסר אהדה שלי אליו. יש לנו אחלה שחקנים בנוער שיותר מראויים לקבל דקות משחק ולהשתלב בליגה. הם אולי לא מהטובים בעולם, אבל לליגה שלנו הם בהחלט שווים. בכל אופן העובדה שרוני לא בדיוק עושה חילופים בשחקנים שהוא הביא לא כאלה שגדלו במועדון זאת גם בעיה גדולה.
א. בן בסט, בירוק, רפאלוב וחנוכה כן יספיקו כדי לנצח את נצרת עילית. ב. זה דבר שצריך להתחיל עוד לפני. אם שחר רוצה לשלב נוער, שלא יאפשר לקנות כל מיני ישראלים חסרי ערך כדוגמת גזל שגם ככה קיבל מעט דקות, אז שאת הדקות שלו יקבלו שחקני הנוער שלנו.
אני לא חושב שבינתיים אפשר לפטר את רוני לוי כי הוא מביא אליפויות ואתה לא יכול לפטר מאמן שמביא אליפות,מה שכן אני בטוח שיש לפחות עוד 5 מאמנים בליגת העל שהיו מביאים לנו אליפות. דבר שני,בקשר לנוער של חיפה,גיא את סתם מכניס מילים לפה של ריקי,היא התכוונה שברגע שהאליפות בטוחה אין שום סיבה לא להכניס במחצית את בירוק או בדקה ה-60 את בן בסט ובכלל..אם חיפה מובילה בדקה ה-70 3-0 אין שום סיבה לא לעשות איזה חילוף 2 ולתת לצעירים לשחק,ובגביע הטוטו אין שום סיבה שבירוק בן בסט ואהרוני לא ישחקו.. עוד משהו,עטר לא עשה כלום עם הקבוצה שלו?הקבוצה שלו כרגע מקום 7 כשכולם לפני פתיחת הליגה קטלו אותו..זה לא אומר עדיין שהוא מאמן גדול אבל כרגע הקבוצה שלו משתפרת ממשחק למשחק והם מקום 7 וזה ממש לא קל לעלות קבוצה מהליגה הלאומית,לנדאו פייגנבוים מלמיליאן ועוד לא הצליחו.. אז אם עטר הצליח אז כל הכבוד לו.
קודם כל, מאז ומתמיד קיווית בסתר שראובן יחזור... לא מעניין אותי מה תגידו, כילד שגדל על הוירטואזיות של המלך, אני תמיד חולם לראות אותו כמאמן אצלנו.... עוד שנה - שנתיים, אני מקווה שזה גם יקרה. לא ברקוביץ אלא עטר היה תמיד המלך של מכבי חיפה, תמיד!!! אם לא עטר, אז רק מאמן זר, טראפטוני בקרוב מחוסר עבודה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
זיו: כמה פעמים מכבי חיפה הובילה העונה 3-0 כבר בדקה ה-60?. אני ראיתי את זה קורה רק פעם אחת, מול הקבוצה הגרועה בליגה. ואז רוני לוי דווקא כן הכניס את רפאלוב במחצית. מול מכבי פ"ת ראינו היטב מה קרה כאשר חיפה הובילה 3-0 במחצית, עם 3 צעירים חסרי ניסיון זה היה נגמר בתיקו. בגביע השוקו באמת אין סיבה שלא לשתף את הצעירים, אבל נראה שמכבי חיפה רוצה לזכות גם ב"מפעל" הזה. שגיא: בן בסט רפאלוב ובירוק מספיקים כדי לנצח את נצרת עילית? יהירות לשמה. אין טעם להתווכח על כך.
בירוק כבר הוכיח את עצמו. רפאלוב הוא כשרון שלא נראה פה הרבה זמן, יותר מבן בסט, אבל גם עם שלושתם בהרכב של מכבי חיפה, היא יכולה לנצח את נצרת עילית. למה יהירות בדיוק? הם לא יודעים לשחק כדורגל?
שנה שעברה...לא מעט ולא רק 3-0 אלא גם משחקים לא חשובים אחרי שזכינו באליפות. מכבי חיפה לצערי משחקת במפעל עד החצי גמר או הגמר אז הם פתאום מחליטים להפסיק לשחק אלא אם יש להם את יוסי נגר...
נו כמה יגמר המשחק אימון היום בין מכבי חיפה לנצרת עילית ? יותר מארבעה שערים? אגב כל מה שקורה עם צ'יזיק זה לא ממש חיובי ,הוא עד כדי כך חרא ששחקנים והמאמן נגדו?
אם קבוצה מנצחת בקושי את כפ"ס, לא מאריות הליגה, עם ההרכב הראשון. לומר שההרכב השני של מכבי חיפה עם רפאלוב,בירוק, בן בסט ושלומי חנוכה ינצח את נצרת עילית, קבוצה שלא נופלת מכפ"ס. זו יהירות.
אבל זה לא ככה,לפעמים השחקנים המחליפים עולים עם יותר מוטיבציה ואז זה נראה אחרת... זה כמו שתגיד למשל שאם חיפה ניצחה את מכבי שיצאה תיקו עם יובה אז חיפה יותר טובה מיובה כי זה אותם הרכבים... כל משחק הוא משחק שונה...ואני בטוח שאם מביאים לנו עוד משחק נגד כפ"ס אנחנו מנצחים הרבה יותר.
אתה מסתכל על משחק ספציפי, שבו, אגב, חיפה הייתה יכולה גם לכבוש יותר משני שערים ולסגור את הסיפור לפני. ואני גם לא בטוח שבירוק ורפאלוב נופלים בהרבה משחקני ההרכב שלך. החלק שהם נופלים בו זה הנסיון, זה הכל. וכן, אני עדיין חושב שרפאלוב, בירוק ובן בסט יכולים לנצח את נצרת עילית.
לגבי שילוב צעירים בהרכב, כרגע זאת בעיה, כפי שאמרו פה כמה אנשים לפני. הרכב מנצח *לא* משנים. אם קטן יעזוב כבר בחלון ההעברות, אז זאת אופציה.. אבל 90% שהמקום שלו ילך לארבייטמן, שזה גם די מתבקש.. (אחחח קולאוטי וארבייטמן משתפים פעולה...). ואז החילופים יערבו יותר את הצעירים.. בכל מקרה, זנדברג, כמה שהוא שחקן ענק שבינתיים נותן עונה נהדרת, צריך לצאת כבר בדקה 70-75, כי פשוט אין לו אויר..