מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. sagigol Member

ריקי אני המום

איך את לא יודעת מה איתו???

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    אהמ אופק אהמ

2. שגיא Guest

בירוק לא ישחק בליגה הלאומית אלא אם כן הוא יחליט לעשות כן.

בירוק שחקן ברמה של ליגת על ואפילו מעבר. ברגע שישתחרר מהצבא יהיה לו גם יותר קל, כי הצבא מנע ממנו הרבה פעמים לפתוח עונה למשל ובכלל כשיש לך עבר של כלא זה לא קל לתפקד. בירוק אולי יפתח קריירה כשחקן במכבי חיפה, אבל הוא ישחק בליגת העל, כי אין מצב אחר.

3. Riki Member

אחחח שגיא תאמין לי ששכחתי לגמרי ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

בכל אופן עזבו אותכם מהכול עזבו את הפרשה המכוערת שהייתה השבוע, שחר פאקינג מגבה את רוני לוי בצורה כזאת שגורמת לי לחשוד שבין השתיים יש רומן סוער. למה לכל הרוחות הוא רוצה אותו לעוד כמה שנים במועדון ? הצילו..........

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/05
  4. שגיא Guest

כי הוא מביא לו אליפויות והוא שולט בכדורגל הישראלי ביד רמה.

איזה מאמן הוא צריך במקומו?

5. Riki Member

אוי תעשה לי טובה עם סגל כמו שלנו זאת כזאת בעיה ? ושלא תתן לי דוגמא של מזרחי - ברקו - רביבו.
    הוא נכשל בשיתוף הנוער וזה עוד מאמן שבא אחרי שאימן בנוער. הוא נכשל באירופה פעמיים וכן זאת פאשלה שלו בלבד הוא לא ידע לעשות חילופים בזמן, אז למה לכל הרוחות צריך אותו ? בגלל שהוא קופץ כמו קפיץ אחרי כל מילה של שחר ?

6. שגיא Guest

איזה מאמן צריך במקומו?

אם לשחר היה טענות לגבי שילוב ושיתוף הנוער הוא היה אומר. שחר לא עושה חשבון.

ושוב, איזה מאמן צריך להביא במקומו?

7. Riki Member

זאת שאלה טובה, יש לך רעיונות ?

8. שגיא Guest

אני לא טענתי בתוקף שצריך להחליף את רוני לוי. גם לי ביקורות מסויימות עליו, ואני חושב שהוא יכל לשלב טיפה יותר את הצעירים וגם לעשות חילופים מוקדמים יותר, אבל בסך הכל אין לי טענות ממשיות אליו.

נגיד והיית מביאה מאמן אחר שהיה משלב נוער ועושה חילופים בזמן וזה, אבל מה? במקום קולאוטי היה מביא לך איזה דנטה לופז ובמקום דירסאו היה מגיע עגלה אחרת, אז מה היו עוזרים לנו החילופים?

9. sagigol Member

לי יש רעיון מעולה למאמן
    הוא המלך הבלתי מעורער של מכבי חיפה

הוא מכונה הילד עם התלתלים

מי שלא הבין אני מדבר על רובן עטר

10. שגיא Guest

למה? כי הוא הוכיח את יכולות האימון שלו? הוא העלה את נתניה ליגה כשבין כה הייתה פיבוריטית וגם זה לא עם כדורגל יותר מידי מרשים. אז למה?

גם אני מאלה שמעריכים את רובן שצורה אדירה, אבל אני לא יודע אם הוא יותר טוב מרוני לוי בשלב הזה.

11. John Barnes Member

"לא קידם את הנוער"- איזה שטויות. על חשבון מי יקדם לוי את רפאלוב למשל? על חשבון זנדברג? או אולי על חשבון שחקן העונה, עידן טל?. האם עדן בן בסט יכול להחזיק את ההתקפה כחלוץ בודד על אף גילו הצעיר? אם הוא היה פלא אמיתי, הרי שחיפה לא הייתה צריכה את ארבייטמן, לא?. ובינתיים,שי בירוק הוא בעיקר שם שלא עושה יותר מדי, האם הוא עדיף על דירסאו\בוקולי\קטן?.

12. שגיא Guest

אם כבר בירוק עולה שוב, אז בוקולי עצר את ההקדמות שלו. וזה עובדתית. בירוק נתן עונה פנטסטית בעונת הבכורה שלו בבוגרים כשהיה לשחקן שכבש הכי הרבה בעונה הראשונה שלו בבוגרים. במקום שבעונה לאחר מכן הוא יהפוך לשחקן הרכב משמעותי, הגיע גוסטאבו בוקולי שתפס לו משבצת. תוסיפו לזה בלאגנים עם הצבא, ואת העובדה שלא היה במחנה האימונים ותקבלו לא מעט צעדים אחורה שבירוק הלך.

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

עטר כרגע בשנה השניה בלבד שלו באימון קבוצה (הכוונה לשנה מלאה) והקבוצה שלו לא נראית כמו קבוצת על בלשון המעטה...

14. Riki Member

אוי למה להכניס לי מילים לפה. כן אני חושבת שהוא צריך להכניס יותר שחקנים מהנוער לשלב אותם במשחקים 20-10 דקות זה יותר מידי לבקש? לא אמרתי שיפתחו במקום טל או זנדברג אבל לעשות רוטציה מידי פעם.
    ובקשר למה שאמרו פה, מי לכל הרוחות הביא לנו את דנטה לופס אם לא רוני לוי ?

לראובן עטר יש עוד זמן עד שהוא יוכל לתפוס מקום כמאמן חיפה.

15. שגיא Guest

דנטה לופז זה לו דוגמא טוב. מצטער טעיתי.

בכל אופן, רוני לוי פגע בול בזרים בשנתיים האחרונות וזה משהו שצריך לקחת בחשבון. ושוב, עובדה שאין מישהו אחר לאמן את מכבי חיפה.