-איתמר צ'יזיק בתור מנכ"ל עושה את עבודתו נאמנה. לגבי הפיטורים, לפי מה ששמעתי. יש שמועה שזה בגלל היחסים ביניהם, יש שמועה שזה בגלל שהראל הסתכסך עם העורך של אתר האינטרנט של הקבוצה ובטח עוד איזה אחת, שתיים שאני מפספס.. הענין הוא שלפי דעתי זה ענין של המערכת והם צריכים לפתור את זה עם שחר.. -אני עדין חושב שלא צריך לתת הקלות נוספות לכדורגלנים. ולגבי כל מי שדיבר פה על עתודה ו"תמיכה" של הצבא, אני עובד עם עתודאים, והם מקללים כל רגע שהם חתמו על זה. והרבה אנשים מתבזבזים שם. -מזל טוב לאלון חרזי, כל הכבוד לשחקן הגדול הזה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx: -עכשיו בערוץ המקומי היתה כתבה שהראתה שזה רק קצה הקרחון, לוי טוען שהראל כפוף אליו בכלל, השחקנים מביעים התנגדות, בקיצור אני מתחיל ללכת לאיבוד כאן .. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
לוי רוצה שהראל יהיה כפוף אליו ויכול להיות שזאת תהיה פשרה,השחקנים כנראה מאוד אוהבים את הראל או פשוט מאוד שונאים את צ'יזק ובכלל יש בלאגן במועדון השנה... שחר צריך להרגיע את הרוחות לפני שפתאום כמה וודקות יחולקו לאיזה קבוצה בליגה.
קודם כל לא צריך להיות קשר בין פרשת הראל ליכולת של השחקנים במגרש בטח שלא בשבת למרות שגם אני ממש מפחד מנצרת עלית, הלוואי והיינו מקבלים את מכבי תל אביב כך שהייתי בטוח גם אם ננצח או לא שהשחקנים ייתנו 100 אחוז מעצמם.. חוץ מזה המועדון הודיע שדקל קינן לא ישוחרר עד המחזור העשירי ואם עד אז לא יקבל הזדמנות אז הוא ישוחרר.. כמו כן קולאוטי כשיר{הללויה} ויפתח בשבת..
ראיתי שרוני לוי מתכנן לעשות רוטציה בין הבלמים ולתת קצת דקות משחק לקינן. אם זה יקרה אני אשמח, כי אחרי שמכבי פתחה הפרש סביר מהליגה אפשר להתחיל להכין את קינן לתפקיד שהוא אמור למלא בעוד כמה שנים (אחרי הפרישה של בנאדו). לא יקרה כלום אם כמה משחקים בנאדו ישב על הספסל וקינן יקבל את ההזדמנות.
צודק, לא יקרה כלום לבנאדו אם הוא יישב השבת הזאת על הספסל ואח"כ אולארה או חרזי, יש מגוון עצום של אפשרויות אז יאללה לוי תן לחבר'ה לשחק כדי שלא יישרפו והם לא יהיו בכושר כשבאמת נצטרך אותם.. למי שבאמת כרגע אין תחליף הוא יניב קטן ואני מקווה שמחפשים לו תחליף הולם לינואר במידה והוא באמת עוזב כי לי קשה לראות את ארביטמן נכנס לנעליים שלו, ארביטמן הוא סקורר דמוי קולאוטי ולא נראה לי שהוא יסתדר עם הארגנטיני..
אם עד ינואר הפער מהמקום השני ימשיך לגדול אני לא רואה שום סיבה להביא מחליף לקטן. תמיד אפשר לתת לרפאלוב או לבן בסט לשחק, או להעביר את זנדברג קדימה ולהכניס את לורפיסה או בירוק להרכב. המטרה העיקרית של רוני לוי העונה, חוץ מאליפות, צריכה להיות הכנת הקבוצה למוקדמות הצ'מפיונס בשנה הבאה. בגלל זה הוא צריך להריץ את השחקנים ששנה הבאה אמורים לתפוס מקום בהרכב, כמו ארביטמן וסבן.
צודקים, אבל את הרוטציה הוא יתחיל אם כבר אחרי המשחק מול מכבי ת"א, אז נראה לאן אנחנו הולכים העונה - אליפות בדוקה, או אולי התל אביבים עושים עוד משהו חוץ מלדבר לשם שינוי.
ההיפך, דווקא אם הפער מהמקום השני ייגדל והאליפות תוכרע כבר בחורף זה יהיה הזמן להתחיל להריץ את ההרכב לשנה הבאה וצר לי אני לא רואה איך עם בירוק או בן בסט נגיע לצ'מפיונס ליג, ארביטמן יילחם עם קולאוטי על המקום שלו ובמשבצת של קטן צריך תותח לטעמי אחד התפקידים החשובים בקבוצה..
גיל אז מתי אתה רוצה לתת צאנס בדיוק לבן בסט ובירוק, ועוד משהו,אם בירוק מממש את הפוטנציאל שיש בו אז הוא יכול לעזור מאוד בשביל להגיע לצמפיונס ליג. אני חושב שעוד מוקדם מדי בשביל לתת לדקל לפתוח אבל אם באמת נמשיך עוד 2-3 משחקים עם ניצחונות ומכבי יאבדו נקודות אז באמת זה יהיה הזמן לתת לדקל בן בסט ובירוק לשחק יותר וגם להתחיל בסקאוטינג על איזה זר טוב.
אם כבר הזדמנויות, אולי לתת ללורפיסה לפתוח גם בליגה? בגביע הטוטו, עם כל הכבוד, הוא לא יכול לבוא לידי ביטוי כשחצי הרכב לא משחק.. צריך אחת ולתמיד לדעת אם הוא נפילה או לא.
את זה רוני לוי והצוות המקצועי יכול לראות גם באימונים, לא צריך לתת לו דקות על חשבון שחקנים אחרים אם הוא לא מוכיח את היכולת שלו באימונים.
עזבו אותכם מלורפיס, יש את רפאלוב, כישרון ענק. ויש את בירוק, שיש לו פוטנצייאל אדיר. לורפיס יכול מבחינתי לארוז כבר!
ועדן בן-בסט ודקל קינן וחיים מגרלשווילי...והרשימה נמשכת.. אבל במקום זה נמשיך לשחק בלעדיהם ולהתפאר בצעירים המפוארים שיש לנו(על הספסל) בינתיים נמשיך לייבש על הספסל חלוץ מבטיח שקיבל כבר התענייניות מקבוצות באירופה, ומגן שמאלי מצויין, שאני בטוח שלא הרשים רק אותי בכמה משחקים שהוא שיחק בעונה הקודמת..ולמה לא, בואו נוסיף גם לנסות להשאיל בלם מצויין שכל פעם מחדש אנחנו אומרים שיהיה הבלם הבא של חיפה, אבל מצד שני ננסה לגרום לו בכוח לעזוב את המועדון ע"י השאלות חוזרות ונישנות.. אה נכון, ורוני לוי רצה להצעיר את הקבוצה לא? דיבורים לחוד ומעשים לחוד...
בינתיים מסתבר שרוני לוי קיבל הצעה לשנתיים נוספות בחוזה משופר שיהפוך אותו למאמן היקר בליגה{חוץ משל גאידמק כמובן...} והוא ירוויח כנראה לא פחות מקשטן.. אני חושב שמעולם לא הומצא סמיילי יותר מתאים למאורע מאשר לסמיילים הבאים.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx ואני שואל את יענקל'ה, נכון שזה לא הכסף שלי אבל לא כדאי לחכות ולראות איך תיגמר העונה הזאת לפני שאתה מחתים אותו לשנתיים?.. חוץ מזה בסופו של דבר ארביטמן יפתח בחוד ולא קולאוטי שימתין להזדמנות שלו מהספסל ואולי סוף סוף קינן האומלל ייפתח כאשר אם לא נגד נצרת עלית וההתקפה האנמית שלה אז נגד מי כן?..
למי אכפת מהאלופות? תמשיך עם השחקני רכש המגעילים האלה, נראה לאן תגיע. כל שנה אתה מביא 4 שחקני נבחרת מפ"ת ונתניה ונשאר מחוץ לאלופות, לא חשבו לשנות אסטרטגיה? אם קטן עוזב ובן-בסט ורפאלוב עדיין לא מקבלים את הצ'אנס שלהם אז שייעלה באש המועדון הזה יחד עם רוני לוי.