כן כן נכון,הוא גר ברמת ישי שכחתי לרגע,רק זכרתי שזה אי שם בעמק יזראל וזך הכל בכלל לא רחוק מנצרת-עילית... בהקשר של הקבוצה בה שיחק,אני לא יודע איך קראו לקבוצה שלו אבל כן היה לה קשר להפועל חיפה... אולי הוא עבר מהפועל בשנתיים האחרונות אבל הוא היה בקבוצה כלשהי של הפועל חיפה... אני די בטוח,אם אני טועה בן דוד שלו העביר לי מידע שגוי.... מגרשווילי-אני כמובן מאד שמח שהוא חתם כי אני מאד אוהב אותו וחושב שהוא חייב לשחק והוא יהיה המגן של המדינה אבל שאני חושב מהצד שלו-מה הוא אידיוט? סתכל איך מתייחסים עליך השנה? אפילו דקה לא קיבלת וזה רק בשביל להחזיר את קיסי שלא עוזר לי בכלום... ההבאה של קיסי רק מראה על חוסר כבוד למגרשווילי שפשוט לא האמינו בו כי היה לו מחליף ועוד ברמה גבוהה,גרייב לכן שלא יזבלו לי על שרצו שתהיה לו רוטציה... קיצר לדעתי הוא אידיוט,אבל אני שמח מאושר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ...
בדיוק אתה צודק אחי, בקשר שלא משנה איך יקראו לו העיקר שמישהו כבר ישקיע חייבים שרמת המתקנים בארץ תעלה לכל הרחות. אי אפשר להמשיך לשחק באצטדיונים כאלה מגעלים וישנים. בכל אירופה בונים אצטדיונים מפה ועד הודעה חדשה במאות מליונים ופה אצטדיון של כולה 40 מליון שקל אין מי שישקיע זה לא שישראל היא מדינה באפריקה חסרת תתקציב שאין למדינה כסף . צריך שיחזור התוכנית מחקר הזאותי שהיתה בערקוץ עשר אבל שתיהיה במ ודעות יותר גדולה ואז אולי מישהו יזיז את התחת(סליחה על המילה) ויתחיל לעשות משהו בקשר לאצטדיונים בארץ, היו לנו כבר שתי נציגות בליגת אלופות וכבר יותר משיים בשביע אופ"א והכדורגל אתצלנו מתקדם ויש עניין אבל אין אצטדיונים.
קודם כל עכשיו עם גאידמק בית"ר יהפכו לקבוצה טובה מאוד ובקשר למה שאמר גו' קול תזכור בשבירושלים גרים בערך מליון אנשים ואילו בחיפה כולל הקריות מקסימום 500 אלף זה ההבדל ולכם בירושלים הערייה השקיעה באצטדיון נורמלי בא לקרייה ותיראה איזה גרוטא יש לנו חוץ מהדשא הכל חרא, אפילו היציעים של המנויים המכובדים ויציע הכבוד זה חרא בא לא נדבר על הצג השני ג' ו- 13 ו,14 ו-9,10 . וחיפה הראו שהם רוצים לבוא הם באיםפ ובכמיות ותאמין לי אם יהיה אצטדיון חדש נביא הרבה יותר. לי אשית יש מנוי אז גם פה וגם בחדש אני ילך לכל משחק אבל יש כאלהב שלא באים בגלל הרמה של האצטדיון ,סתכל על התגובה הקודמת שלי.
האצטדיון בקריית אליעזר על הפנים, אין לי ספק שאצטדיון חדש יביא הרבה יותר אוהדים. בקשר לזה שזה יהיה האצטדיון הלאומי, אני חושב שכאן יהב אמר לי שטויות, אצטדיון לאומי לא יהיה בחיפה אלא במרכז הארץ בגוש דן.
בירושלים יש 750 אלף תושבים, 250 אלף חרדים, 250 אלף ערבים ו250 אלף חילונים. זאת עיר קטנה יותר מחיפה מבחינת קהל היעד של הקבוצה.
אולי אתה צודק אתה גר ביושלים, לא אני אז אין לי זכות להתווכח איתך אבל יש לי משהו להוסיף: זה ברור שלבית"ר יש את הקהל הכי נאמן בארץ זה ברור אבל אני ממש לא מתבייש בקהל שלנו , ארגון הקופים זה ארגון שהוקם רק לפני שנתיים ואני מאוד מתגעה בארגון הזה במה שהוא עשה ועד כמה הוא יתקדם בשנתיים המסכנות האלה . ובקשר לקהל ראית שנגד מאלמו הבאנו לבלומפליד מעל 16 אלףותזכור אנחנו גרים בחיפה לא בת"א. ונגד רוזנבורג הבאנו יותר ממה שמכבי ת"א הביאה לר"ג שהיא שיחקה בליגת האלופות, וראית ביום ראשון האחרון מה היה בקריית אליעזר. תאמין לי יש לנו קהל טוב אולי יש כמה (אלה שבאים פעם ב.. למשחקים) אבל אלה שמגעים כל שבוע למשחק דוחפים את הקבוצה יפה מאוד ואני ממש גאה להיות אוהד של הקבוצה הזאותי.
גזל עובר להפועל פ"ת;, אני שמח בשביל השחקן הזה שלפחות בפ"ת הוא יזכה לדקות משחק ולא יתבזבז בסה"כ הוא אחלה שחקן ואני מאחל לו רק שיצליח. למרות שהייתי שמח שהוא יישאר במכבי.
אדם ראית מה הטמטום הזה שהם קבעו הסכם עם המעודון בלי אבקות עד סוף העונה מה הטמטום הזה, אין אבוקות אין אווירה מה הקטע.
מי קבע שבלי אבוקות אווירה? אפשר (ורצוי) בלי הדבר הזה. גם ככה 90 אחוז מהאבוקות נדלקות ברגעים הכי לא קשורים. סתם ביזבוז של כסף.