מערכת מקולקלת צעקות בין עובדים, לכלוכים, הדלפות לעיתונאים, אנשי מועדון ממורמרים, שחקנים שלא אוהבים את המנכ"ל ומערכת שיווקית כושלת אשר ממש לא תואמת למידות של הנשיא, יעקב שחר. עובד בכיר במועדון: "יענקל'ה לא יודע מה קורה בשטח". 'ספורטליין' מציג: מכבי חיפה שלא הכרתם http://www.sportline.co.il/Article.asp?newsid=17389
איזה אתר מחורבן ומחרחר מריבות. העיקר הם אומרים "אנחנו היחידים ששמנו את השמועות על מעבר של קולאוטי למכבי ת"א בפרופורציות". בטח מחקו את הכתבה מהארכיון לקראת פירסום הכתבה הזו. רואים שהכל דופק כמו שעון, 100% הצלחה בליגה, ואין ריח של דם. מה עושים? ממציאים.
חח נכנסתי לכתבה ורק צחקתי... תמיד ידעתי שזה האתר המטומטם בארץ, כמה שרוצים להמציא משהו כשאין מה לרשום...
כתבה מהכלבו:איתי שכטר החלוץ הצעיר של נצרת עילית מבוקש ל ידי רוני לוי לעונה הבאה... עכשיו בואו אני יספר לכם משהו,איתי שכטר בן דוד של בעלה של אחותי,קיצר קרוב משפחה וברור ברור שאני רוצה שהוא יצליח,אבל לרוני לוי לא נמאס.......?? לא משנה לי אם זה שמועה או זה בלוף,הרי לכל דבר יש בסיס-יושב לך שחקן כמו עדן בן בסט שלא משנה מה תגידו הוא כישרון וחייב לקבל הזדמנות להוכיח מה שיש לו ברגליים אבל במקום זה רוצים לפחות להביא עליו,חלוץ שלא גדל במכבי וכנראה פחות טוב ממנו-לא נמאס......... ואני עוד קרוב משפחה שרוצה את הצלחתו,אני גם יודע שאם הוא יבוא,זה לא שהוא יקבל דקות,אחרת עוד הייתי מרוצה-הוא גם יהרוס לו את הקריירה.. ולי פשוט כואב,אני זוכר ימים שהייתי הולך למשחקים,בוכה שמפסידים וירוק בנפש... היום,בגלל כל פרט קטן כזה שיש מספיק כאלה,אני חייב לומר שהלב שלי הוא בהחלט ירוק דהוי מאד... ויצטרך לבוא שינוי גדול כדי שיחזיר לי את האהבה שהייתה פעם...
יש סיכוי טוב לכך. גם אני בדיוק קראתי את הכתבה בכלבו ורציתי לפרסם פה- לשחר יש זכות ראשונים ודראפיץ' התרשם ודיבר עם לוי. מה יהיה הסוף? להזכיר לכם מי מקום ראשון בליגת הנוער? מי דפק שישיה לפאנאתנאיקוס השבוע?
אגב בתחילת העונה חיפה התעניינו ממש ואפילו היה מפורסם שעם שחיפה תרכוש אותו ותשאיל אותו לנצרת עילית,וזה מה שחשבתי שקרה עד עכשיו...
אני לא יודע אם הוא אוהד מכבי חיפה,הוא שיחק בנוער של הפועל כל השנים וגם מכבי תל אביב חיזרה אחריו... אבל הוא לא חיפאי,הוא גר האמת די קרוב לנצרת-אני ישמח אם הוא יישאר שם,הוא כבר מקבל דקות,עונה ראשונה בבוגרים ואני מקווה בשבילו שיצליח אבל שלא יעשה את הטעות ויבוא לחיפה,בשבילו ובשבילי ושאר האוהדים.... אני מקווה שאמרת את זה ממקום טוב,כי זה בהחלט מכובד וראוי... חיפה גם ניצחה 7-2 במשחקה האחרון עם רביעייה של בן בסט,בוא נחליף אותו הוא סתם אפס-איך הוא לא הבקיע חמישייה? וחיפה לא עברה שלב... לא נורא...
אחרי באיירן - גם חיפה מתברר שעכשיו שווה כפול לנצח אותנו,במיוחד עם יש רוסים בקבוצה.. מה אתם אומרים על זה?חיפה באמת כל כך מעל הליגה שמשווים אותה לבאיירן מכבי תל אביב כדורסל ויובה?לי לא נראה... זה יותר נראה כמו טרנד שיווקי כזה..
טרנד שיווקי נטו! אני לא אתפלא אם אחד מראשי החברה אפילו אוהד של מכבי חיפה.... גם בגרמניה זה היה רק אפקט שיווקי, שכן באותו שבוע התחיל במינכן פסטיבל אוקטובר(שהדבר הכי טוב שמתאר אותו זה כוס 1 ליטר בירה מרעננת). ראו יצרני הוודקה כי טוב, עכשיו הם מנסים את זה בשוק הישראלי, שממש לא מעניין אותם אם חיפה יפסידו או לא, מעניין אותם המחזור השנתי של החברה שלהם!