מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. תמיד דל-פיירו Member

city,באמת דיברנו על זה הרבה...
    לא קורה כלוםםם לשחקנים האלה במעבר,הם נשארים אותם שחקנים גדולים אבל 0,זה הסיכויים שלהם להצליח בבוגרים בעידן רוני לוי,לא שלפניו היו טובים ממנו בהרבה...
    לפחות דושאן אוהרין גילה את קטן,תארו לכם רוני היה אז מאמן-קטן היה משחק בנצרת עילית עם ישראלביץ,יואב זיו ושאר השחקנים שלנו שלא קיבלו הזדמנות....

בקשר לפינה,הוא אפס ברמות-אני מתבייש על ההשוואה בינו לבין בנאדו ואולארה שהם שני בלמים ברמה אחרת לגמרי ממנו,פאולי הוא עוד צעיר מדי אבל רושם טוב הוא לא הותיר עלי,בכלל לא...
    בכל מקרה,עכשיו שיש את אולארה אני רגוע,שיחתימו אותו לחוזה ארוך טווח אולי נראה שקט קצת בעמדת הבלם השני...
    אני בכלל לא מבין למה שמזכירים כשלונות בחיפה,מזכירים את אגיפור,אני באמת חושב שהוא שחקן מצויין,רק הפציעות שלו הרסו לו בהרבה מובנים,במשחקים בצמפיונס הוא הראה רמה גבוהה ואני אישית התנגדתי לשיחרור שלו,היו צריכים לתת לו עוד הזדמנות אבל מילא,יש אולארה!

בקשר לקינן,אני אומר שרוני לוי צריך ללכת לכלא על מה שהוא עושה לו,וקינן הזה תמים,הוא באמת חושב שיש לו סיכוי לקבל דקות?? על חשבון מי..?? וגם אם מישהו יפצע או יקבל אדום,נראה לכם שקינן היא האופציה הראשונה,לא חרזי יעבור להיות בלם וסבן יהיה המגן ועוד לא דיברנו על אוזן...
    ולא שרוני טועה,אני אישית גם מעדיף את אוזן,סבן וחרזי עליו-לא מחזיק מקינן אבל הפשע של רוני לוי שלמרות שהוא יודע שהוא לא יקבל דקות,הוא משאיר אותו כדי להתייבש,חלאססס תן לו שיעבור לאיזה אשדוד או ירושלים,יהיה שחקן הרכב ואולי יצא ממנו משהו-למה אתה הולך עם הראש בקיר להרוס עוד שחקן..??

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx
    פתחתי את הדף ה100 בדיון התלונות הרשמי על רוני לוי...

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/05
  2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני עדיין בדיעה שקינן יקבל את ההזדמנויות שלו,את גזל ואוזן חייבים לשחרר, מלורפיס אני גם לא רואה משהו מיוחד, בשביל זה יש את רפאלוב ובירוק....
    אהה, רגע, שכחתי , רוני לוי זה המאמן, אין רוטציה, אין דקות משחק, עדיף לקינן וכו ללכת לרעות בשדות זרים, השדה היחידי שהם יראו אצל לוי זה יהיה שדה הסמוך במגרש האימונים!

3. robson Member

תראה, רוני לוי בנה חלק לא קטן מאותם שחקנים שהוא "מאבד" לטעמך ומה לעשות שאף אחד אבל אף אחד לא היה שווה הרכב במכבי חיפה..
    יש לי השגות רבות בנוגע לתפקודו של המאמן השלוח הזה אבל בעיניין השחקני הנוער אני הולך איתו, כל עוד יענקל'ה שחר לא מציב את
    שלובם של שחקני הנוער כ must מבחינת המועדון המצב יימשך ואף יהיה יותר גרוע בעתיד, ואני כבר אמרתי שאין לי בעיה שנפסיד את האליפות השנה
    ואתם יכולים לצטט אותי אם קינן, רפאלוב, ובירוק יקבלו את ההזדמנות הממשית שלהם..

עכשיו מה שעוד חורה לי הוא העיניין שמעניין שאף אחד לא מדבר על מכבי ת"א או הפועל ת"א, כמה שחקני בית יש להפועל ת"א בהרכב?..גרשון ו..
    אבל כולם שופכים טונות של רותחין על רוני לוי ולא בצדק..

4. TariboWest Member

למי אכפת בכלל מהפועל ומכבי ת"א? בעיה שלהם מה שהם עושים עם השחקנים שלהם.
    דקל קינן, ליאור רפאלוב, שי בירוק, עדן בן-בסט -כל אלו שחקני הרכב בכל קבוצה אחרת. רק אצל רוני לוי הם לא זוכים אפילו למקום בסגל למשחק.
    זה גועל נפש, זה לא הגיוני, זה מסריח, זה רוני לוי.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

רובסון,אפשר להגיד באמת שבן בסט עדיין לא מספיק טוב ושבירוק שחקן בעייתי כמו עובד
    ושלפני דקל יש בלמים איכותיים כמו בנאדו ואולארה ושערן לוי הוא שחקן בעייתי ויוחאי אהרוני עושה בעיות של חוזה ושיוסי נגר היה בינוני מאוד ושאיסלעם כנען לא מתאים ברמה ושקייסי יותר טוב ממגרשוילי
    אבל באיזשהו שלב אנחנו מספיק להאמין ונראה שזה סתם תירוצים מוזרים למה הוא לא משתף את השחקנים...
    לוי מגובה בתירוץ על כל שחקן..אבל גם אני יכול להיות מאמן של חיפה ולתת תירוצים כל היום
    ואפילו יותר טובים[אפשר לבעוט בבירוק ולהגיד שהוא נפצע וכאלה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ]
    אבל בתכלס לוי בתור מאמן טוב[לפחות הוא ושחר חושבים ככה] צריך לקדם שחקנים ולא רק לתת תירוצים.

6. barakrom Member

קידום הצעירים חשוב לא פחות מעוד אליפות. קינן בסגל? חייב לשחק, אם לא שיתנו לו ללכת-אותם הדברים אמורים לגבי בירוק, בן בסט ורפאלוב ואלמדון שבמילא אינם משותפים כמעט אף פעם. שיתנו להם שתי עונות בבית"ר או פ"ת ויקבלו אותם מבושלים

7. אלי מתחן Member

העניין הוא לא כמה שחקני בית יש בהרכב, כי לבית"ר יש רק שלושה שחקני רוטציה שגדלו במועדון (בן שושן, ברוכיאן וששון).
    העניין הוא שמחלקת נוער כמו של מכבי חיפה, שטוענת להיות הכי חזקה בארץ וקונה שחקנים מכל רחבי המדינה (בירוק, בוזגלו) לא הגיוני שלא תשלח אף שחקן רוטציה לבוגרים ומילא זה, היא אפילו תקנה כמויות של שחקנים מכל קבוצה בארץ ותעדיף להחליש את היריבות מאשר לתת לנוער שלה הזדמנות.

8. barakrom Member

זה רק מראה לך כמה העניינים רקובים באימפריה לכאורה של חיפה

9. נדב מיכאלי Member

דקל קינן שחקן מצויין אני שמתי עליו עין כבר לפני שנתיים חבל שלא הביאו אותו לבית"ר ,בלם נפלא שבעתיד יחליף את מקומו של בנאדו בחיפה
    מה ניראה לכם עידן טל /דוידוביץ' יעברו לבית"ר?
    את עידן טל אני מאד רוצה (ונידמה לי כשכתבתי את זה כאן לפני מספר שבועות שצריך להביא אותו ואז מישהו כתב שהוא עומד לחתום על חוזה ארוך טווח בחיפה) שחקן כזה חסר לבית"ר ויכול לשדרג אותה.
    אני מעדיף את אלמדון על דוידוביץ' ,הוא צעיר יותר,זול יותר .
    אלמדון ועידן טל -אם יבואו לבית"ר ,בית"ר משודרגת (לפחות בעמדת השוער ובקישור האחורי-קידמי)

10. משוגע בירוק Member

האמת מדוידוביץ' בכללללללללל לא איכפת לי... שיחפש ת'חברים שלו מצדי... עידן טל, גם יכול ללכת... שיהיה לו בכיף...

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה ליכלוך,שחקנים שנותנים כל כך הרבה למועדון...
    פשוט חבל שחלק מהאוהדים של חיפה דוקרים אותם בגב...
    הדברים שאני שומע פה מחלק מהאוהדים על בנאדו,ניר ועידן טל זה פשוט לא ייאמן..שחקנים
    שנותנים כל כך הרבה שחקנים שכל כך אכפת להם ועל כל דבר קטן כבר רוצים להעיף אותם...
    האמת..מגיע לכם[האוהדים שאני מדבר עליהם] שהם יעזבו לבית"ר ואז במקום לקחת כל שנה אליפות
    אנחנו נהיה כמו חיפה של קנדאורוב מזרחי ודורו ונדשדש במקומות 3-4..

12. נדב מיכאלי Member

לדוידוביץ' יש מחליף נהדר על הספסל -תום אלמדון שמו.
    לעידן טל אני לא בטוח שחיפה תמצא מחליף בקלות
    אבל אם הם יבואו -שיביאו איתם את דירסאו וקולאוטי ובכלל זה יהיה מושלם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    אגב אני שומע גם ירידות על אלון חרזי,חבל שלא מעריכים את האיש
    לפני חודשיים בערך הזמנתי ב-HOT VOD את רבע גמר גביע המדינה שנת 98-99 (5-1 לבית"ר ,אחרי שחיפה הובילה 0-1 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx )
    ורואים שם מחזה מדהים ,בסוף 90 הדקות אלון חרזי נוגע בידו וחוטף כרטיס אדום,הוא הולך לכיוון היציאה מהמגרש ואז מסתובב בא כל הדרך לדני קורן כדי ללחוץ לו את היד ואז יוצא החוצה.
    זה מקצוען אמיתי.
    אלון חרזי אחד השחקנים הכי הגונים והכי נחמדים שיש .
    אני מאד אוהב אותו.
    שנה שעברה היה ראיון עם 4 שופטים בליגת העל ,כשהם נישאלו איזה 4 שחקנים הכי הגונים לדעתם הם אמרו : קורנפיין,סתיו אלימלך,גרשון וחרזי .
    תלמדו להעריך את אלון חרזי ,כי אני מבטיח לכם שברגע שהוא יפרוש אתם תיתגעגעו אליו.

13. John Barnes Member

אני מבין את הזעם של האוהדים על עידן טל. ממש נגעלתי מהיויו שהוא עשה לאוהדים ולהנהלה בקיץ, שמשום מה כמעט כולם הספיקו לשכוח. התנהגות מבזה לשחקן ברמתו. בכלל, ההתנהלות של מרבית שחקני מכבי חיפה כלפי האוהדים היא ביזיונית. שחקנים כחרזי ובנאדו שאמורים לתת דוגמא לשחקנים צעירים, יוצאים בגלוי ובלי בושה נגד אוהדי הקבוצה. שלא באים למשחקים, בעוד הם משחקים רק 30 אחוז מהזמן על המגרש, גועל נפש.

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/05
  14. משוגע בירוק Member

בוא אני אסביר לך משהו על דוידוביץ':
    עד לפני כמה זמן חשבתי כמוך אבל אז נפתחו לי העיניים... כל ההתבטאויות שלו והפוזות שהוא עושה עם הארכת החוזה.. התחמקויות משאלות, הבנאדם לא רוצה להיות במכבי חיפה ואני אומר מברוק, אלמדון יהיה ויתפתח לשוער יותר טוב מדוידוביץ' שאני מעריך אותו, אבל מאז הטעות מול מאלמו הוא החליט שהוא נפגע... ממי הוא נפגע מהקהל? אותו קהל עודד אותו במשך כל המשחק... יעקב שחר אמר שזאת טעות קשה.. אהה ניר? אולי תגיד שזאת לא טעות.. רגיש מאוד מה?
    מילה שלי - דוידוביץ' לא יאריך את החוזה שלו, ועוד מילה שלי - אל תדאגו אוהדי מכבי חיפה, זה לא יגרום לנו כלל נזק!

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תבינו...אין כזה דבר היום שחקן שישחק בשביל הסמל ודברים כאלה אז אין מה לכעוס על עידן טל,בעצם חוץ מנימני שזה השחקן היחיד...
    כל השאר..ברגע שיהיה להם צאנס לעבור לחו"ל יעשו את זה..וזה מה שהיה עם עידן טל

בקשר לניר[לא יודע אם זה מעצבן מישהו שאני קורא לו ניר פשוט אין לי כוח להסתבך לרשום את השם
    משפחה שלו כל הזמן]
    בקיצור...
    חיפה ברגע שהם מגיעים לקטע של להאריך חוזה לשחקנים שוחכים מי הם..
    אין שחקן שלא היו לו בעיות בהארכת החוזה שלו עם חיפה
    באדיר,זאנו,קייסי,חרזי,בנאדו,ניר,עידן טל,קולואוטי,קטן...
    זאת רשימה ארוכה וזה רק בשליפה...אז אני לא כל כך מאשים את ניר שהוא עושה פוזות על חוזה
    דבר שני אני יכול להבין אותו שהוא נפגע מיעקב שחר..ההתבטאויות שלו אחרי מאלמו היו ממש לא במקום
    ראית איך הוא עמד לבכות[ניר] הוא לקח את זה די קשה ואחרי שעתיים שומע את שחר יורד עליו
    בתקשורת..לא היית נעלב?

תשמע..לראות את ניר במדים של בית"ר מכבי או הפועל יהיה רע..אם הוא יעזוב לאירופה
    והוא יכול מבחינת יכולת[אוואט....].