מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. sagigol Member

אני אומר שכל אחד יש תיתרונות שלו והחסרונות שלו
    זוטא יותר טכני ויש לו בעיטה מצויינת

ודירסאו הוא קיר לא ניתן לעבור אותו

2. אלי מתחן Member

נו באמת בית"ר זה קנה מידה כדי למדוד שחקן? קבוצה שלא מניעה כדור ורק מעיפה אותו לא תקבע עם דירסאו יותר טוב מז'וטא.
    אולי לא שמו לב כי בית"ר גרמה לדירסאו להיראות טוב לא פחות ממה שהוא גרם לעצמו להיראות טוב, אבל במחצית הראשונה כמעט שום כדור שלו לא הגיע לכתובת, אחרי זה הוא השתפר אבל המסירות שלו הגיעו ליעדן באחוזים מאוד קטנים.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לזכותו של דירסאו הוא גם שיחק מצויין מול מאלמו וגם שנה שעברה נתן עונה מצויינת באירופה ובליגה.

4. robson Member

קודם כל שנה שעברה דרסאו לא שיחק באירופה כי הוא נרשם מאוחר מידי והוא לא עשה עלי שום רושם מיוחד בליגה..
    גם העונה למרות המשחק הטוב שלו לא הייתי ממהר לכתור לו כתרים ולהשוות אותו בכלל לז'וטא הגדול יעשה עוול לליטאי המדהים..

בינתיים היה הערב עימות בין צ'יזיק לשחקנים לאחר שצ'יזיק החליט כנראה על דעת עצמו להוריד את ההנחה שניתנה לשחקנים
    כשהם רכשו כרטיסים למקורביהם, עכשיו חייבים לומר שזה היה נוהג במשך שנים במכבי ולא רק שם ולכן השחקנים התרעמו ובצדק והצליחו לכופף את ידו של
    המנכ"ל האידיוט שמחפש בנרות איך להבעיר את המערכת, אני לא מבין מחפשים בכוח איך ליצור בעיות בקבוצה?..

5. Riki Member

איזה שטות גמורה, מה לכל הרוחות מפריע לו לא מובן לי. אז קיבלו הנחה מה רע בזה ?

והויכוח הקטן הזה שלנו לגביי ז'וטא ודירסאו קצת מיותר. ז'וטא שחקן שתרם לנו כל כך הרבה, אחד הזרים היותר טובים ששיחקו בארץ ואני ממש לא נסחפת, דירסאו שחקן מצוין אני לא אומרת שלא אבל הוא לא יותר טוב מז'וטא.

6. TariboWest Member

בדיוק מה שאני מנסה להסביר.

ג'ו קול, דירסאו הוא בלוק מול כל קבוצה. גם מול מאלמו הוא היה מצוין והוכיח לכולם שהוא מצוין גם לרמות של קצב משחק סקנדינבי מהיר.

7. שגיא Guest

אכן. אני מחשיב את דירסאו כאחד הזרים הטובים שנחתו כאן. אולי הוא לא בולט על פני השטח כיוון שהתפקיד שלו נחשב אפור. אבל גם את ז'וטא, עד המשחקים בליגת האלופות, לא העריכו יותר מידי. דירסאו הוא אכן חומה אנושית, בעל ראיית משחק מצויינת וטכניקה לא רעה שמאפשרת לו למצוא את השחקנים ההתקפיים בכדורים ארוכים מדוייקים. יש לו טכנית חטיבה טובה מאוד. הוא פשוט נעמד, שולח רגל אל הכדור ומשתמש בפיזיות שלו כדי למצוא מהשחקן היריב למשיך בדרכו, ופשוט שולף ממנו את הכדור.

שחקן מצויין!

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגזמה מטורפת,זוטא לא מגיעה לרמה של דירסאו?

אתה יכול להתווכח מי יותר טוב,אבל זה בקצת...סך הכל שניהם שחקנים מצויינים ושניהם בערך באותה הרמה.

9. TariboWest Member

איפה אמרתי דבר כזה?

10. robson Member

גיא{ג'ון בארנס} אמר את זה ולכן הוא התבלבל..

11. S.Et'o Member

דירסאו הקשר האחורי הכי טוב שמשחק בארץ
    אתם כוכלכם מסכימים איתי? נכון?
    הבעיה היא בטל שצריך לחזור לשחק בשמאל במקום זנברג
    ולתת לארגנטינאי הזה צ'אנס לשחק הוא נראה לי אחלה שחקן! ולתת לארבייטמן לשחק חיפה הביאה אותו למקרה שקטן יעזוב
    אבל הוא לא עזב אז השאירו אותו בישביל שלא יעזוב אל בי"תר?????? שיתנו לא לשחק קצת
    שחקן מצויין שיעשו רוטיציות בקישור ובהתקפה שיהיה מקום לכול אחד לשחק

נערך לאחרונה ב: ‏1/10/05
  12. city Member

ארביטמן אמור לפתוח במקום קולואטי מול הפועל ת"א.

13. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי לכם שיש זמן עד שישנו פה את הכותרת המשנית של הדיון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

פרט קטן דווקא על קבוצת הנוער של חיפה: הנוער משתתף בטורניר קארול ווייטילה (יוחנן פאולוס השני) ברומא, ובמשחק אתמול הביסה את הנוער של פאנאתנאיקוס בתוצאה 2-6! איציק זעפרני, תומר חמד וליאור רפאלוב כבשו צמדים. ביום רביעי משחק קשה ביותר נגד אלופת טורניר קרניבל בשנתיים האחרונות, יובנטוס.

14. Riki Member

למי שבא להרחיב על הניצחון מוזמן להיכנס לפה הנוער של חיפה
    שנה שעברה אם אני לא טועה הפסדנו ליובה בפנדלים (תקנו אותי במידה וטעיתי).

15. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה היה טורניר אחר (טורניר קרניבל), וסיימנו בו במקום השלישי. בחצי הגמר הודחנו נגד אינטר, שהפסידה ליובנטוס בגמר.