מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. TariboWest Member

ז'וטא לא יותר טוב ממנו. שכחו כמה גולים היינו מקבלים בעונה של שום (הוא לא אשם עיקרי, אבל בין האשמים). ז'וטאוטאס היה שחקן מצוין, אבל לדעתי דירסאו יותר טוב ממנו.

2. barakrom Member

לא היה זר בארץ ברמה של ז'וטא ולא יהיה עוד לעולם. רוסו ענק, איגביני ענק אבל מעל כולם ישנו ז'וטא המלך ששמר בשביל כולם, חילץ הכי הרבה כדורים בהיסטוריה של חיפה מדי עונה, שחרר פס ראשון הכי מהיר קדימה וסגר כשכל הקישור סביבו ברח למעלה לתת גולים

3. TariboWest Member

ברק, אתה מצייר את זה כאילו ז'וטאוטאס היה הכושי של הקבוצה, אבל זה התפקיד שלו בעצם, זה התפקיד של קשר אחורי. אני חושב שדירסאו מילא את תפקידו טוב יותר מאשר ז'וטאוטאס.

4. robson Member

אבל ז'וטא היה תורם גם לחלק ההתקפי מה שאנחנו לא רואים מדרסאו..
    שניהם משחקים חכם מאוד ולא יורדים לגליצ'ים לא רצויים ומחפים על איטיות מסויימת בשכל רב אבל ז'וטא היה גם המנוע של מכבי, תזכר מה קרה לקבוצה כשהוא נפצע בעונתו של אלי כהן ומה קרה לקבוצה בעונתו של אברם גרנט כשהוא חזר מאותה פציעה..

5. TariboWest Member

אם אתה רוצה שהוא ייתמוך בהתקפה אתה צריך שמישהו יישאר מאחור, מי זה יהיה? עידן טל?
    יש לדירסאו יכולות התקפיות-בעיטות אדירות ומסירות עומק מצוינות, אבל יש מספיק שחקנים שיעשו התקפה, אחד צריך גם לחפות מאחור וזה התפקיד של דירסאו. שז'וטאוטאס היה עולה להתקפות הוא היה יוצר חורים לא פעם ולא פעמיים.

6. barakrom Member

אוי כמה שטויות שזה כואב...
    תשאלו כל 1 משחקני מ.חיפה ותקבלו תשובה חד משמעית-ז'וטא הזר הכי גדול בכל הזמנים

7. Riki Member

זה מה שאני טענתי לא היה כמוהו בארץ, לא רק בחיפה.

8. barakrom Member

זה לגמרי נכון

9. robson Member

במכבי לא אהבו את ההתבטאויות של באדיר החלאה והדו פרצופי בימים האחרונים בתקשורת ששכח מי הציל לו את הקריירה ואיפה הוא עשה המון כסף{300 אלף דולר בשנתיים הראשונות שלו בקבוצה}..
    ביום ראשון הלוזר הזה ייוכח שכמו שרוני לוי אמר שאם באמת היינו צריכים אותו הוא היה נשאר, אני קורא לכולם לבוא ולשרוק לו בוז{בלי גזענות בבקשה}..אני אהיה שם..

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הנה עוד סיבה למה אחנו חייבים להביס את הטאליבן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

ולגבי באדיר, אני מצטרף לבקשות, לשרוק בוז זה בסדר, תישארו אבל בקווים הספורטיבים, הוא תרם המון למכבי חיפה ולנבחרת שלנו, קצת כבוד מגיע לו.
    אם כי ההתבאטויות האחרונות שלו, פשוט מגעילות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/9/05
  11. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

באדיר חשב לעצמו שהוא מגיע למגרש ונגיד יהיו 10,000 ירוקים, זה לא מספיק שרק 6000 ישרקו לו בוז. הוא קיבל את שלו. כל נגיעה שלו בכדור תלווה בקריאות בוז ואני מקווה שלא יצעקו איזה משהו שיעלה את מקומנו בטבלת הגזענות.

12. robson Member

הבעיה במדד הגזענות שגם אם יצעקו לו "בן זונה" זה יעלה אותנו בטבלה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx מוזר אבל אלה הסטנדרטים שלהם..

13. Riki Member

טוב קצת נסחפנו, לא לקלל במשחק ? יש גבול..... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
    עכשיו רציני, לצערי חוץ מהקללות הרגילות שאני שומעת במגרשים יש תמיד את החבורה שמתחילה לרדת על שחקנים על רקע של, דת וצבע. זה פשוט מחליא אותי, אני לא ישחק אותה ויגיד שאני לא מקללת אבל, קללות כמו טמבל או שלומפר עוד לא פגעו באף אחד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    אני יצטרף לדברים שאמר פה לירן, שירקו בוז יקיריי כדי להוציא את התסכול הרב שאתם מרגישים אבל תשמרו על איפוק, כי בכל זאת למה לנו לרדת רמה.?

14. aof Member

באדיר מתחנף לאוהדי הפועל ת"א
    לא יכול להיות שהוא כבר שכח מה חיפה עשתה בשבילו היא הייתה קרש הקפיצה שלו רק שהוא נפל באמצע במקום לקפוץ לגובה

דירסאו מזכיר את ז'וטא, בהחלט אפשר להשוות אותם אחד לשני.

15. John Barnes Member

כאחד שראה את שניהם, אני יכול לומר שז'וטא לא מתקרב לרמה של דירסאו האימתני. מכבי חיפה חטפה המון ממתפרצות כשרימונדס היה בקישור האחורי, ויש להודות כי הקישור של חיפה אז עלה על זה של היום בכמה רמות. דירסאו עצר כמעט לבדו את בית"ר י-ם על קו החצי. דבר שהליטאי בחיים לא עשה.