מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

רונן אחי, מיום ליום ההערכה שלי כלפיך גוברת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx
    מסכים עם כל מילה שלך! אבל הייתי מצרף את עידן טל, שיתוף הפעולה בינהם הוא פשוט מדהים!

2. אלי מתחן Member

כמה מצחיק שהכמות הזאת יותר גדולה ממוצע האוהדים במשחקי בית.

3. השחקן ה-13 Member

כמו שאמרתי ביוני האחרון
    מחזור 13 פער 8 לחיפה
    בתום העונה: טריפל

4. TariboWest Member

אני אחסוך במילים, כי נמאס לחזור על זה, אבל דירסאו הוא קשר אחורי מהרמות הגבוהות באירופה. לא רואה את ז'וטאוטאס.

5. number 1 Member

לי יש הרגשה דווקא שהם לא יקחו את גביע הטוטו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

6. hoffman Member

יאללה כל האוהדים של מכבי לחזור למלאות את היציעים יש לנו קבוצה מצוינת הצאנו אחלה תוצאה מהאצטדיון הכי קשה בארץ מבחינת הקהל. יעש לנו קבוצה מצוינת יאללה כולם לחזור ליצעים ולעודד ת הקבוצה בדרך לאליפות אללה מכבי
    בעזרת השם!!!!!!!!!!!1

7. robson Member

קצת מפריעה לי ההילולה סביב מכבי חיפה אחרי הניצחון היפה בטדי, אומנם ניצחון חשוב וגדול על יריבה עיקשת במגרש עויין אבל מפה ועד לסקרים שצצים כמו פטריות אחרי הגשם בדבר האם האליפות הוכרעה כבר עכשיו המרחק הוא גדול מאוד..
    סה"כ מחזור שלישי שעם נודה על האמת עדיין לא נתקלנו ביריבות האמיתיות שלנו לכתר{עם כל הכבוד ללוזונים} ואני לא רוצה לצאת במחולות..
    כבר בשבת מצפה לנו יריבה עיקשת שתבוא לעשות בונקר כמיטב המסורת של קשטן בקריה ויהיה קשה מאוד לנצח..

8. Spanish Weapon Member

שמע , אני אחד האנשים שהכי מעריכים את היכולת של דירסאו , ואני חושב שהוא אחד הקשרים האחוריים הזרים הכי טובים שנחתו פה בארץ , אבל לא הייתי אומר שהוא מתאים לרמות הגבוהות של אירופה.

הוא שחקן קלאסי לטורקיה/יוון/אולי אפילו ספרד אבל לא קבוצה גדולה

אל תשכח גם שהוא לא בן 20 , הוא כבר בן 27 וזה מכשול לא קטן בדרך לאירופה, אבל אין לי ספק שהוא בעונה הבאה צריך לעוף מחיפה למען הקריירה שלו.

9. robson Member

למה לו לעוף מחיפה?..זה לא שיש לו הצעות אין סוף מקבוצות בדרג הראשון של אירופה..
    בשביל לשחק בליגה האוסטרית או השוויצרית אין צורך לעזוב, מכבי חיפה לא נופלת מאף קבוצה שם..

10. Riki Member

מסכימה איתך, למה שהוא יעזוב את חיפה לכל הרוחות ? אתם משווים את הליגה האוסטרית לשלנו (למרות שיש לה נציגה בליגת האלופות ) עדיין היא לא משתווה לשלנו ותאמינו לי אני מדברת מנסיון.

נערך לאחרונה ב: ‏27/9/05
  11. hoffman Member

צודקת במאה אחוז אבל אם תיהיה לו הצעה מקבוצה כמו סאנטנדר בספרד הוא צריך ללכת כי אז הוא ישחק נגד ריאל ובארסה ואז יראו אותו יותר ובסוף הוא יצליח, אם זה לליגה האוסטרית אין לו מה לחפש שמה.

12. TariboWest Member

שאני אומר רמות גבוהות באירופה אני לא מתכוון שהוא ברמה של אמרסון ופטריק ויירה, אבל לדעתי הוא יכול לשחק בכל קבוצה אמצע טבלה+ בליגות הגדולות.
    הוא לא אחד הטובים שהיו פה, הוא הכי טוב. לא איזה אידיוט שמחפש להיות מתוחכם, אלא מנהיג, קר רוח, פשוט וצנוע. אין הרבה כמוהו.

13. Riki Member

מסכימה איתך, כשמדובר בליגה גדולה כמו הספרדית ברור שאין פה בכלל ויכוח, אבל ליגה אוסטרית ? נו באמת.
    הוא בהחלט שחקן מצוין אבל מה עם ז'וטא ?

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי הוא היה עוזר מאמן של שום בפנא,אחרי זה כבר לא שמעתי מה קרה לו
    מה שבטוח שהוא פרש בגלל הפציעה המפורסמת.

15. Riki Member

יו אתה חמוד. אני התכוונתי לדברים ש TariboWest אמר על דירסאו שהוא הקשר האחורי הכי טוב ששיחק בארץ.
    אז אני אמרתי מה עם ז'וטא ? התכוונתי שז'וטא לא נופל ממנו אם לא יותר טוב ממנו לדעתי,
    לזה התכוונתי. תודה רבה בכל אופן על המידע המעניין.

נערך לאחרונה ב: ‏28/9/05