אוהדי מכבי ת"א מבקרים את האוהדים שלכם?מאיפה הבאת את השטות הזאת?. כאוהד מכבי, אני דדוקא מצדיק את ההתנהגות של הקהל הירוק. הכל התקשורת שסוגדת למר יענקלה שחר וחושבת שהישגים זה הכל בכדורגל.
זה מצחיק, מצד אחד שמכבי חיפה מפסידים אז הקהל מקלל, ומצד שני שהם מנצחים אז הוא פשוט לא בא. אי אפשר להרוויח.
אוהדי מכבי מבקרים את כולם, במיוחד את הקהלים של חיפה והפועל. לך לפורומים שלהם ותראה כמה הם מתעסקים בכמה שהקהל של חיפה מפונק וגרוע. ג'ו קול - אפשר להרוויח, הקהל של חיפה רוצה שהקבוצה תשחק ותילחם משחק שלם, ולא רבע שעה ואז ללכת לישון, הקהל גם רוצה לראות יותר סמלים בקבוצה. אלה באמת דרישות כל כך מוגזמות?
אני לא מאשים את הקהל של מכבי חיפה שהוא לא בא, להיפך. זה לא כיף לבוא למשחק כשהתוצאה שלו ידועה מראש, אפילו אם אתה בצד המנצח. רואים את האדישות גם אצל האוהדים שבאים למשחקים, אי אפשר להשוות את השמחה שאחרי גול של מכבי חיפה לשמחה של אחרי גול אצל כל שאר הקבוצות מכיוון שאצל מכבי חיפה גול הוא אירוע די שכיח.
עזבו את זה...אני באמת לא מבין את השחקנים של חיפה והלוואי שאיכשהו היה אפשר להכניס להם את המסר הזה לראש שכדורגל משחקים 90 דקות שלמות תארו לכם שבאיזה שעשועון פאתום ב-15 דקות האחרונות המנחה היה שותק וכולם היו סתם יושבים ולא עושים כלום. או שבקונצרט פתאום הנגנים היו מזייפים ואומרים שב-10 דקות הראשונות הם ניגנו סבבה אז עכשיו שהקהל יסבול? מה זה הדבר הזה?ואחרי זה השחקנים האלה רוצים לשחק באירופה?אני רוצה לראות את קטן או טל הולכים לאנגליה ומשחקים שם 60 דקות..בקבוצות המילואים לא יתנו להם יותר מדקה. ואני לא מבין עוד משהו את השחקנים הם חושבים שהקהל עושה את זה בכוונה?הקהל הוא הרי לטובת הקבוצה הרבה יותר מהשחקנים ומכל מי שקשור למועדון אז שיפנימו ויסתמו.
אין מילים על המשחק של חיפה. מזכיר את ה 0-1 על הפועל ת"א מעונת 03/4 ואת ה 0-1 הענק על מכבי ת"א מגול של רוסו ב 02/03. בשבוע הבא הטאליבן באים לקריית אליעזר ואני מקווה שיהיה מגרש מלא ויכולת דומה להיום. פשוט הצטיינות של כל השחקנים. ארבייטמן רק לא ממש השתלב והוריד את המחץ, ומלורפיסה לא הספקתי להתרשם כי דירסאו חטף את כל הכדורים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx המנהלים עשו לעצמם עבודה קלה וחסכו לעצמם לערוך את הכותרת המשנית של הדיון הזה לזמן הקרוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx עובדה קטנה שלא כל כך קשורה: בתאריך הזכור לרע מסיבות שלא קשורות לכדורגל, ב- 4/11/95 ערך דוידוביץ' את הופעת הבכורה. נגמר 2-2 נגד בית"ר בטדי והוא הדף פנדל (מתוך שניים בערך בקריירה). היום נגד בית"ר בטדי אחרי 10 שנים פחות חודש וחצי הוא ערך בסך הכל את הופעתו ה-200 בליגה! בחישוב פשוט זה ממוצע של 20 משחקים לשנה בליגה. חבל.
מצטרף לדיעה של גל, אבל מה שמדהים אותי העונה, כמה חזקה ההגנה שלנו!!! פשוט מדהים, דירסאו הזה שחקן אירופאי ברור, הוא ועידן טל פשוט הורסים את המשחק של היריבה, שמאחורה אולרה מקרין המון שקט.., חרזי כבר אמרתי ללא ספק שחקן טוב, אבל עובדה שהחור אולי היחידי של ההגנה הגיע מהצד שלו... עכשיו הטאליבן מגיעים, מקווה להמשך ההגמוניה שלנו, זה הדבר היחידי שאני רוצה להגיד לפני המשחק! כל הכבוד לקהל הירוק, תענוג היה לשמוע אותו כל המשחק!
חייבים היום אחרי המשחק להחתים את דירסאו ל-5 שנים הבאות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx איזה מלחמה, חילוצי כדור, תנועה, מסירות, יש לו הכול.
הרבה זמן לא ראיתי כזאת תצוגה של שחקן, מזכיר את פטריק ויירה בחוזק הפיזי הזה שלו. חצי מהחטיפות ולקיחות הכדור שלו נבעו פשוט ממיקום טוב ועמידה נכונה על הרגליים. חבל רק שלא הצלחנו לגמור את המשחק ברבע שעה הראשונה של המחצית השנייה, היו שם לא מעט הזדמנויות וחבל סתם למשוך חצי שעה על יתרון שברירי.
נו אז מה וכמה מצבים היו לחיפה?לפחות 3 ממש טובים של קולואוטי אחד של קטן ועוד... ובקשר לדירסאו,כבר מול מאלמו היה אפשר לראות שהעונה הוא עשה שידרוג ענקי והוא אפילו יותר טוב משנה שעברה הוא פשוט ענק ואם הוא ימשיך ככה הוא באמת ישכיח את זוטא.
הוא לא יכול להשכיח את ז'וטא מכיוון שז'וטא היה הרבה יותר טכני ותמך גם בהתקפה מה שדרסאו נמנע לחלוטין העונה לעשות, אבל ייאמר לזכותו שבשקט בשקט דרסאו מבסס לעצמו את המשבצת הכי חשובה במכבי ויישר כוח לבחור שבלי עיתונות אוהדת עשה את זה ובגדול.. אה, וההפתעה הכי גדולה שלי הייתה מהקהל, בערך כשלושת אלפים הגיעו{אולי אני קצת מגזים} אבל ברגע שאבא שלי אסף אותי וראיתי את השיירה הארוכה הבנתי שבאמת יש שינוי לטובה והגיע הזמן להחזיר את הקהל ליציעים..
דירסאו זה היתרון של חיפה על פני הליגה כולה. קשר אחורי שהוא בעצם בלוק , מנווט את המשחק של חיפה ללא היכר כאשר הוא שולח כדורים לכל מקום ולרוב בדיוק , לפעמים מתפקד גם כמין פליימייקר , משחק ראש מצויין , בעיטות מרחוק טובות למרות שאתמול הוא לא תופקד בתפקיד שנותן לו לבטאות את התכונה הזאת. שחקן מרשים ביותר ולדעתי אם חיפה הייתה עולה לליגת האלופות או לשלב הבתים של אופ"א , הוא היה מקבל את הבמה שהוא צריך וכבר מזמן הייתה מתעופף מחיפה.
השורה האחרונה- http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx . ה2-2 היה בקרית אליעזר, את הפנדל הוא הדף בטדי בהמשך העונה (דיברנו על זה פעם בטריוויה).