גרייב הוא פה גדול. בחיפה הוא היה יכול לשקם את הקריירה שלו, הוא לא לקח את ההזמנות ואין לו על מה להתלונן עכשיו. בכל מקרה, דברים כאלה או אחרים שגרייב יגיד אין להם ממילא השפעה מי יודע מה. זה סתם משהו שישב לו על הלב, ויכול למשוך אליו טיפת תשומת לב, אז זה נאמר. שיבושם לו.
אדיוט, לא שווה אפילו את השריקות/קללות שהוא קיבל. שיילך ויילחם עם נצרת נגד ירידה לליגה א', זה מה שהוא שווה.
באמת אין לעיתונאים מה לכתוב על חיפה כותבים על גזל שלא מוזמן לאסיפה לפני משחק[למה שהוא יוזמן???מבחינת רוני לוי הוא לא שחקן של הקבוצה ובצדק] ועל גרייב הבהמה שחושב שהוא עדיין שחקן טוב.. וגם על הריב של רוני לוי ועל קלינגר[הם בכלל ידעו שהם מסוכסכים?] חסר ז'אנו באדיר ורוסו כנראה...
אוקיי על גרייב אני מקבל את הדיעות שלכם הוא אפס אחד גדול ושיילך לאחי נצרת בדרך לשום מקום.. אבל נמאס לי כבר ממה שרוני לוי עושה לגזל, הבן אדם הזה שלהזכיר לכולכם הוא מאמן הקבוצה( וחייב להתנהג ככה).. אתם יודעים מה כואב הלב, אז אוקיי הוא אוטוטו עוזב, אבל כל עוד הוא שייך למערכת להצייחס אליו בהתאם, רבאק הרוני לוי הזה מרתיח אותי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
אם הוא לא שחקן של הקבוצה אז למה לא נותנים לו כבר לעזוב? כנראה שרוני לוי שוב מוכיח שהוא פחדן, הוא מחזיק שחקנים כדי שלא יסכנו אותו ולכן הוא מחכה עד שהמשחק מול בית"ר יעבור כדי שגזל יעבור לשם.
דווקא בקטע הזה אני מצדיק אותו גזל היה מספיק אידיוט בשביל לנהל עם בית"ר מו"מ בלי שחיפה הרשו מספיק אידיוט בשביל לעשות כל מיני פרנציפים לרוני לוי...הוא רצה לחזור לאימונים..חזר שיפסיק לבכות.. חוץ מזה שרוני לוי צודק...כל שחקן שחיפה משחררת אחרי זה מביא עלינו גול[עוד מימי עופר שטרית שכל פעם שהיה פוגש אותנו היה מגלגל לנו כדורים ברשת] אז למה שנביא לבית"ר חיזוק בדיוק למשחק נגדנו?
הקטע הוא שמכבי חיפה הולכת עם זה צעד רחוק יותר וגם שחקנים שלא משחקים במכבי חיפה נקנים בשביל שלא ישימו גול נגדם.
אל תגזים. כל שחקן שמגיע לחיפה מקבל הזדמנות להיכנס להרכב, מה לעשות שבמכבי חיפה יש תחרות קשה על כל עמדה ורק הטובים ביותר משחקים. אני מאמין שאם גזל היה מתאמן כמו שצריך ומפגין רצינות רוני לוי היה נותן לו הזדמנות במשחקי הליגה. אם הוא ביקש לעזוב, בכיף, רק שהוא יעזוב בתנאים של חיפה ולא לכל קבוצה.
עצוב מאד, סיטי, שזו השנה השלישית שרוני לוי מאמן ועדיין לא הבנת שאצל חלק גדול מאד מהשחקנים אין שום קשר בין היכולת של השחקן למקום בהרכב. אני לא מבין למה לגזל ובכלל שחקנים מוכשרים ויחסית צעירים בליגה הזאת הולכים למכבי חיפה. היה אפשר לצפות את הכישלון של גזל ואוזן, גם צפיתי שארבייטמן יגמור את הקריירה שם אבל הוא בניגוד לכל שאר השחקנים בשאריות שקיבל מרוני לוי עשה מעל ומעבר. רוני לוי נותן לשחקנים כאלה שאריות (כדי שלא יגידו שלא קיבלו הזדמנות, מההתחלה הוא מייעד אותם לספסל), יש כמה שחקנים שהם לא סופרמנים וב-5 דקות הם לא יכולים תמיד לכבוש או לבשל ולכן פשוט נגמרת הקריירה שלהם כי אם בגביע הטוטו הוא אפילו לא נותן לשחקניו הצעירים לשחק אז בליגה אין סיכוי שהוא יסתכן בלתת להם עוד 5 דקות... איזה מאמן ביזיוני...
בד"כ זה נכון, וגם אני חושב שרוני לוי מאמן חרא. אבל במקרה של גזל זה לא נכון. הוא קיבל הרבה דקות משחק (יחסית לשחקן שבא בתור מחליף) ולא הוכיח את עצמו. השנה הוא נדחק לקצה הספסל והמהלך היחיד שנשאר לו לעשות הוא לעזוב (או לנסות ולהיכנס הרכב, דבר שאצל רוני לוי כמעט ובלתי אפשרי). פשוט אמרתי שאם הוא רוצה לעזוב, זה יהיה בתנאים של שחר ולא לפי מה שמתאים לגזל.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx , כל מילה פנינה, מכבי חיפה אלופה, רוני לוי בן זונה( משפט שאימצתי מאורי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx )
על פי וואן צפויים להגיע לטדי ביום ראשון כ4000 אוהדי מכבי..מה שיש לי לומר הוא שאם יבואו 2000 זה יהיה נס.. מה שכן מאוד הייתי רוצה לראות את ארביטמן משחק בהרכב ביחד עם קולאוטי וקטן אבל גם לזה צריך נס כדי שזה יקרה..
מסכים לחלוטיין עם בני, גם לגבי השחקנים שפותחים בהרכב וגם לגבי היחס לשחקני הספסל. מגרשוילי, אליניב ברדה, גרביד זל ודקל קינן הם רק חלק מהשחקנים שזכו ליחס הזה מרוני לוי. ברדה עבר שנה שעברה סיוט רק בגלל שהוא העז להתלונן על דקות המשחק ועל העובדה שלמרות שהוא תורם מעל ומעבר כמעט בכל פעם שהוא נכנס הוא עדיין לא מקבל דקות. העונש, ייבוש מוחלט בספסל עד לסוף העונה. גזל וקינן רצו לעזוב את חיפה בשביל הקרירה שלהם אבל לא, רק חיפה תקבע להם את היעד שהם יעברו אליו. רוני לוי בפרט, ומכבי חיפה בכלל, דומים בכל יום שעובר למכבי ת"א בכדורסל, בתכונות הרעות כמובן. רוני לוימושיב שחקנים מוכשרים על הספסל, דבר לגיטמי לחלוטיין, אבל כשהוא מייבש אותם על הספסל בכוונה כדי להעניש אותם שהם רוצים לעבור קבוצה, או כשהוא משפיל אותם ומונע מהם לעבור קבוצה כי הוא רוצה לבחור את הקבוצה שהם ישחקו בה, זה כבר ביזיון. וכן, אין דרך אחרת לתאר את מה שעושים לגזל ( מונעים ממנו להתאמן כרגיל ונותנים לו לעשות סיבובים סביב המגרש) כהשפלה וכביזיון. לרוני לוי לא מגיע בכלל סופרלטיבים כלשהם או מחמאות כלשהם, הוא לא ברמה של מאמנים כמו קשטן ושום, וגם לא יהיה. הוא סך הכל מאמן קבוצה שבשנתיים האחרונות הייתה בעלת הסגל הטוב ביותר בליגה במרחק שנות אור, ולכן לקחה את האליפות, זה הכל. במבחינם האמיתים של חיפה הוא נכשל, ואני מקווה שהוא ימשיך להיכשל כי התנהגות כמו של רוני לוי צריך להוקיע.
תנו לי רק להבין רגע משהו, כל הליגה באה אלינו בטענות שאנחנו לא משתפים צעירים שאנחנו פוגעים בסמלים שלנו ושהכדורגל שלנו טוב רק מחצית מהמשחק ושאנחנו עושים עוול לליגה ולשחקנים ועוד.. כשהקהל של חיפה מנסה למחות על זה בזה שהוא לא מגיע או בזה שהוא שורק בוז או בעוד אמצעים אז כל הליגה הורגת אותנו.. אז רגע,אתם רוצים שהקהל יביע את עמדותיו?או לא? כי כל מה שהקהל הירוק עושה אז כולם באים אליו בטענות,אם הקהל שותק באים אליו בטענות למה הוא שותק שיש כל כך הרבה דברים גרועים,ואם הוא לא שותק אז אומרים שאנחנו מפונקים ושיש לנו אליפות,
הביקורות על אוהדי חיפה מגיעה משני מקומות - התקשורת, ואוהדי קבוצות אחרות (בעיקר מכבי ת"א) התקשורת כבר לא ממש מעניינת כי ידוע שכל מה שהם מחפשים זה דברים לא טובים ובעיות וידוע גם שהיא די אדומה בקשר לאוהדי מכבי אז שיגידו מה שבא להם, כשלהם לא נראה מה שההנהלה שלהם עשתה אז הגיעו 125 אוהדים למשחק, אז למה מי הם שיגידו שאנחנו לא בסדר כשאנחנו כועסים על משהו? זה שהקבוצה זכתה ב-4 אליפיות בחמש שנים לא אומר שבכל השנים הקרובות הקהל צריך לסתום את הפה אם משהו לא נראה לו