זה לא רק שחקן אחד אלוהים ישמור!!!!!!!!! אתם אטומים לגמרי או שאתם חושבים מה שנוח לכם.. שנתיים מסבירים לכם את זה וזאת דוגמה מצוינת לקהל טוב, קהל מסוג שלא רגילים אליו בארץ, שלא נותן שיירקו עליו ויגידו שזה גשם. העיקר שאם אתם לא באים למשחקים התירוץ העלוב שאין עיניין פיתאום הופך למוצדק. ותאמין לי שהקבוצה הכי טובה בארץ שמביאה 4000 צופים למשחק בית מול הסגנית זה ביזיון הרבה יותר גדול.
אני גם לא מצדיק את טענה שלנו שאין עניין, ואף פעם לא טענתי שלמכבי חיפה יש קהל מושלם( רחוק מזה), אבל הטענה שלך היא מופרכת לגמריי, תרשום מה שבא לך , בשורה התחתונה כמעט ומכרתם את הקבוצה שלכם בשביל אבי נמני, גדול ככל שיהיה, הוא לא שווה את זה...... נ.ב : אף אחד לא אטום פה, ותחשוב פעמיים , מה הפירוש של המושג אטימות בהשלכה על הדיון....
המושג אטימות מבטא את זה שמסבירים לאנשים שהמחאה המפורסמת היא תוצאה של הרבה דברים כמו יחס מזלזל ומתנשא של ההנהלה, מחירי כרטיסים מופרזים ועוד הרבה כאלה והם מתעקשים שזה רק, אבל רק בגלל אבי נימני. הקהל של מכבי לרגע לא הפסיק להיות מסור לקבוצה, בדיוק בגלל זה הוא יזם את המחאה הזאת שכולם אוהבים לנפנף בה ואנחנו כבר שכחנו אותה מזמן
אני אגיד לכם מה הבעיה את הכמות יש לנו, גם האיכות, אבל יש הרבה עצלנים... הוכחנו שיש פוטנציאל טוב מילאנו את בלומפילד עד אפס מקום מול מאלמו ו35 אלף מול רוזנבורג..
אם לא המחאה הגדולה שלנו,אוהדי מכבי,השנה אדוארדו מארקש היה הכוכב שלנו והיו לנו 11 שחקנים אפורים..לימדנו לקח את ההנהלה והמאמן וזה היה נצחון גדול ומוחץ,שמטרתו הייתה להוציא את ההנהלה מהבועה וללמד אותם שאין קבוצה בלי אוהדים ובסוף יצא מזה טוב-הסמל חזר,יש שיתוף פעולה בין ההנהלה לאוהדים כמו שצריך,ויש שחקנים שרואיים להיות בסגל של הקבוצה הגדולה בארץ-מכבי תל אביב.
בינתיים רוני לוי ממשיך להתעמר בגזל ולא נתן לו להכנס לאסיפה הקבוצתית לפני האימון.. ואני אומר, למה קיבינימאט להיות כאלה קטנוניים, אני חושב שהבחור הבין את המסר..
תשמעו, הרוני לוי הזה כבר עובר כל גבול, סבבה הוא לא רוצה אותו בקבוצה, כי הוא נעלב ממנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx , אבל להשפיל אותו בצורה כזאת? והאמת גזל צודק בכל מה שאמר על לוי, הבן אדם לא נתן לו הזדמנות ראויה ואז רוצה להעיף אותו, איך תגיבו אתם? עוד פעם, רוני לוי הבייתה!
אם הוא כל כך סובל, למה הוא לא עובר כבר קבוצה ? חבל שהוא ממשיך להתבזבז על הספסל של חיפה. אני מקווה שישאילו אותו ולא ימכרו כי אני מאמין שהוא יכול לחזור ובגדול לחיפה בעוד כמה שנים.
גזל אם יחזור,בטוח לא אצל לוי( מר קטנוני).... ודווקא זה דבר טוב להשאיל לביתר, חרזי ובנאדו חזרו מהשאלה לביתר היישר להרכב הראשון שלנו, (עם סילבס זה לא הלך, בכלל סיפור עצוב סילבס), אולי גם עם גזל זה יעבוד בסה"כ שחקן באמת כישרוני!
סולחת השנה הגיעה, רוני לוי וניר קלינגר השלימו..{מישהו ידע שהם בכסאח?..} דמעות חונקות את עיני והשניים מועמדים לפרס נובל לשלום.. בדיחה.. לכתבה..
גרייב מוציא את התסכול שלו על אוהדי מכבי חיפה http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=67079&bz=5
שיגיד תודה החלאה שלא נתנו לו מכות כמו לעופר טלקר בזמנו בקניון כשעשה קניות עם אשתו האפס הזה.. עליו נאמר ברוך שפטרנו מעונשו של זה..
מכל השחקנים שעברו בחיפה, לגרייב הכי הגיעה ביקורת. מה הוא עשה חוץ מלקבל אדום מול רוזנבורג ? כלום. אז שישתוק וילך לשחק בליגה לאומית...