ניהול משחק מגעיל של רוני לוי. במקום להכניס את רפאלוב ובירוק בדקה 50 הוא מכחה עד דקה 87 כדי לתת לבירוק 3 דקות משחק. עידן טל הפסיק לשחק במחצית, למה לא להכניס את בירוק במקומו בדקה 55 ? ניהול משחק פחדני של רוני לוי, שכבר 3 שנים מראה שהוא מאמן טוב אבל לא יודע לנהל משחק.
באמת נקודה מעניינת, למה רפאלוב ובירוק לא קיבלו יותר דקות, למה סבן לא פותח באגף ימין, קוראים לזה צרות של עשירים, אבל אני קורא לזה רוטציה רעה של רוני, אני גם בטוח ש90% מהעונה נראה את אותו הרכב שבצידו נרקבים על הספסל שחקני העתיד שלנו, סבן, רפאלוב,קינן, ואם קטן לא עוזב אז גם ארבייטמן הנהדר.... מישהו ראה אתמול משהו יוצא דופן מלורפיס? או תנו לי לנסח את השאלה אחרת, משהו שמראה שהוא עדיף על ליאור או שי? המחצית השנייה הייתה לכל הדיעות ניהול כושל של רוני, עצם העובדה שבמקום לתת 6 חתיכות למלאבסים כמעט ואיבדנו עוד 2 נ"ק בסוף אומר הכל, יש דבר הנקרא קריאה של משחק, כנראה שזה עוד חסר למר לוי...
רוטציה? רוני לוי? מה הקשר ביניהם? בגביע הטוטו הבנאדם לא עושה רוטציה, בליגה הוא יעשה? למה שי בירוק לא זכה לקבל יותר מ-5 דקות אחרי הגול מול סכנין? למה רפאלוב לא זכה לדקת משחק אחרי כל המשחקים שהוא הפגין יכולת מצוינת? למה קשר אחורי הוכנס למשחק במחצית כל-כך משעממת? לגמור את הצופה עד הסוף? למה ארבייטמן נכנס רק בדקה ה-69? רוני לוי הוכיח שוב-הוא פחדן (בצורות מחרידות) והוא לא יודע לנהל משחק. יום יבוא ומכבי חיפה תתרסק בגלל השטויות שלו ושל מר יעקב שחר.
אם חיפה תפסיד את האליפות לא יהיה את מי להאשים אלא רק את רוני לוי, הבנאדם באמת עושה החלטות כ"כ טיפשיות, חילופים לא קשורים או שלא בזמן, לא נותן לצעירים להשתתף במשחק ולצבור קצת ניסיון... וחיפה יכולה להפסיד את האליפות העונה אחרי התחזקות של כמה קבוצות, לרוני לוי עד עכשיו לא היה מבחן ממשי מה שבאמת נקרא "אליפות בלי מאמן" עונת מבחן...
ממחר גזל חוזר לאימונים לאחר שרוני לוי התרצה, זה כמובן לא יחזיר אותו לשחק במדי הקבוצה אבל הוא לפחות ישמור על כושר לפני שיעבור לחרב קבוצה אחרת.. דבר שני כמה שחקנים בקבוצה ירדו על האוהדים{בעילום שם כמובן} וטענו שהלוואי והם היו כמו אוהדי מכבי ת"א.. נו, זה בדיוק מה שצריך, לשרוף פחים בקרית שלום, להתנהג בגזענות כלפי ערבים, להחרים את משחקי הקבוצה שלך בשביל שחקן אחד ועוד היד נטויה.. אני במקום אותם שחקנים הייתי מנסה לברר למה הם ירקו בפנים של האוהדים ולא עלו לשחק במחצית השנייה מול פ"ת, אחרי זה שיבואו בטענות לאוהדים..
אף 1 לא אומר בחיפה את האמת שכולם יודעים אליפות נוספת אינה מרגשת את האוהדים השבעים יש רק 2 דברים שיכולים להשיב את הקהל בחיפה ליציע: העפלה 2 לצ'מפיונס ליג 2. שילוב קבוע של 4-5 צעירי נוער בהרכב. אם ישחקו קבוע בירוק, קינן, בן בסט, רפאלוב, אלמדון-תאמינו לי שכל אוהד כדורגל חיפאי יחוש גאווה גדולה וירוץ לקנות כרטיס והתוצאות לא ישתנו בהרבה כי הליגה ממילא קטנה עלינו
המטרה של חיפה מזמן לא בליגה, היא נכשלה כבר פעמיים בהעפלה לליגת האלופות וזה גרם לעונה שלה להיראות בינונית גם עם אליפות, אליפות העונה רק תציל את העונה הנוכחית מלהיות כישלון ענקי ללוי ולחיפה שוב, המטרה של חיפה אמורה להיות ליגת האלופות ולוי יכול היה צריך להכין קבוצה לאירופה בעונה שעברה אחרי שהיה ברור שבליגה חיפה תטייל בקלות למקום הראשון
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx כל מילה פנינה. לא יודעת מה איתכם, אני בתור אוהדת של חיפה לא ירד לי שום חשק ללכת למשחקים לא עלינו לצ'מפיונס, אז מה ? בליגה השנה לא יהיה קל. יש כמה וכמה קבוצות שיותר מסתם התחזקו. כל אחד שחושב שחיפה תטייל השנה, מין הסתם צודק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx אבל שום דבר לא בטוח. מה שכן רוני צריך להפנות את כל תשומת ליבו, לעובדה שאחרי אליפות באה ליגת אלופות והוא צריך להכין את הקבוצה כבר מעכשיו, כדי ליצור תיאום בין השחקנים שיהיו מגובשים. לא אחרי העונה לקנות שחקן אחד שנים ולקוות לטוב.
אם אני אוהד מכבי חיפה, אני פשוט מתחיל להחרים את משחקי הקבוצה. לא ייתכן ששחקנים מובילים כבנאדו וחרזי ייצאו כך נגד האוהדים, זה דבר מביש שאין לו אח ורע בעולם. אני מציע לאוהדי מכבי חיפה לא להגיע למשחקים, ואם כבר להגיע, אז לשתוק ולא לעודד אפילו לשנייה. זה לא מגיע לשחקנים, להנהלה, ולמערכת כולה שנקראת מכבי חיפה. אוהדי מכבי חיפה מוכפשים פעם אחר פעם בכלי התקשורת, ואף אירגון אוהדים מסודר לא נוקט אצבע. זה לא מגיע לאוהדים האלה, הגיע הזמן שאוהדי מכבי חיפה יתחילו במחאה חריפה, זה פשוט ביזיון.
אירגון האוהדים החזק (עריכה: החזק? היחיד יותר נכון) במכבי חיפה הוא הקופים הירוקים. כל עוד הם יחשבו שיעקב שחר הוא אלוהים אחרי שהוא עמד איתם ביציע, כל עוד הם לא ייתנהגו כארגון עם עקרונות ולא אחד כזה שיום אחד סוגר את האתר שלו כמחאה על זריקת ברקוביץ' לת"א ואחרי חודש כבר נכתב שיר נגד ברקוביץ'-אז שום מחאה לא תתקיים. המועדון כרגע יותר חזק מהאוהדים.
טריבו, אם המצב ככה אז זה באמת עצוב. חבורה של אנשים שבאמת אכפת לה מהמועדון חייבת לקום ולעשות מעשה. נכנסתי לפורום של הקוופים הירוקים, וראיתי מספיק אנשים שנמאס להם מהמצב. ואין כזה דבר "המועדון יותר חזק מהאוהדים". האוהדים הם המנוע של הקבוצה, בלעדיהם הקבוצה אינה בעלת זכות קיום. ברגע שהאוהדים יבינו שהכוח בידיהם, יהיה שינוי. וזה לא בושה כ"כ גדולה ללמוד מאוהדי מכבי ת"א...
תזכיר לי מתי היתה לכם סיבה לעשות את כל זה? כי קטן לא מצא את האפטרשייב בלוקר שלו? נורא קל לדבר כשהכל שקט בקבוצה שלך והיא לוקחת אליפויות כמו שמוטו לוקח סמים. קהל שלא מוכן לשתוק גם כשצריך לקום ולהגיד משהו ומקריב את כל האנרגיות שלו כדי שלקבוצה יהיה עתיד טוב יותר הוא קהל חרא? אהה סליחה, צודק, זה הקהל של מכבי ת"א אז תמיד אפשר להכפיש אותו. העיקר שאתם יודעים להכפיש אבל כשאתם ממלאים עשירית איצטדיון אין לכם מה להגיד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
כן נכון, קהל שמעדיף שחקן על פני המועדון שלו, זה קהל..... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx תתביישו לכם , איך שהתנהגתם כלפי הקבוצה שלכם בשנים שנימני לא היה שם..... אין ביזיון גדול מזה, אין, לפחות אל תזכירו את זה, ועוד אל תשתמשו בזה לדוגמא לקהל טוב, כי אתם ממש לא!!!
תעשה לי טובה, אני מכפיש את הקהל של מכבי ת"א?..אני מציין עובדות! אין שום תרוץ לקריאות גזעניות מצד אוהדי מכבי ת"א, כולם באים ונתפסים על אוהדי בית"ר אבל אוהדי ת"א לא פחות גרועים.. אין שום צידוק לשריפת פחים ואלימות מצד אוהדי מכבי ת"א, את החרם שלכם אתם יכולים לתרץ במיליון ואחת סיבות אבל העובדה היא שלא הגעתם.. בקשר לאי ההגעה של אוהדי מכבי חיפה, לאורך השנים הממוצע של אוהדים אלה לא עבר את ה7000-8000 צופים למשחק בית רגיל, מבחינת מסה אנחנו לא מתקרבים למסות של בית"ר ומכבי ת"א וגם היום גם בגלל ההצלחות הקהל לא בא מכיוון שאין לו עיניין בליגה..
זה לא רק שחקן אחד אלוהים ישמור!!!!!!!!! אתם אטומים לגמרי או שאתם חושבים מה שנוח לכם.. שנתיים מסבירים לכם את זה וזאת דוגמה מצוינת לקהל טוב, קהל מסוג שלא רגילים אליו בארץ, שלא נותן שיירקו עליו ויגידו שזה גשם. העיקר שאם אתם לא באים למשחקים התירוץ העלוב שאין עיניין פיתאום הופך למוצדק