נוגעים בגיל ה30?? חרזי בין 35,קיסי בן 33 ובנאדו בן 31,אם זה לגעת..,החברה הרבה אחרי גיל ה30... בקשר לקשר האחורי,לא מפתיע כל מה שנעשה,הרי רוני לוי עומד מאחורי המושכות... אנחנו לא באירופה,בשביל מה אנחנו צריכים להביא עכשיו זר צעיר וחסר ניסיון שאנחנו לא יודעים עליו כלום,בשביל המשחקים מול בני סכנין ואשדוד?? אז תסלחו לי,היינו יכולים להסתדר טוב מאד בלעדיו,גזל היה יכול להיות בכייף שחקן ברוטציה ואולי לשם שינוי זנדברג היה יכול להיות שחקן הרכב השנה או רפאלוב היה מקבל יותר דקות מי יודע... אבל לא... הבאנו עוד זר,כתוצאה מכך החזרנו את זנדברג לספסל,עד אשר נגלה אם הזר הוא פלופ... גזל עוזב,איך אתם רוצים ששחקן כמוהו יתנהג אחרי שהוא שנה וחצי הוא לא מקבל יותר מרבע שעה פה ורבע שעה שם... אז כל עוד לורפיסה הוא לא פראליה או שחקן בסדר גודל שלו,אני רושם עוד נקודה רעה לרוני לוי... ושישחרר כבר את דקל קינן,כמה אפשר לאמלל???
שגזל קיבל את ההזדמנויות שלו הוא היה גרוע...שיספיק לבכות הוא לא שחקן ברמה בכלל וחבל שהוא קיבל הזדמנויות..היה עדיף לתת כבר לואסילי לשחק לפחות הוא היה ממריץ את השחקנים האחרים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
באמת....... איזה קיבל הזדמנויות.. הדקות היחידות שלו היו בסוף שנה שעברה כמגן ימני,רבאק! הוא לא מגן ימני. הוא לא שחקן כנף!! הוא אחלה של קשר אחורי ואם אתה מחשיב משהו כמו שני משחקים כמספיק הזדמנויות אז שיהיה לך לבריאות...
אני בתקווה שהוא שחקן כדורגל בכלל. הסיבות שהוא הובא למכבי חיפה בכלל לא מקצועיות, אלא על רק שחרור אורמאסבל.
אם זה ככה , אז אני מצטרף לתמיר , מכבי חיפה אלופה רוני לוי בן זונה....... החובבנות שלו כבר עוברת כל גבול, עם טעויות פטאליות כאלו גם אני יכול להיות מאמן מכבי חיפה, ואני מבטיח לכם איתי אלמדון,מגרשווילי,קינן,רפאלוב וארבייטמן שחקני הרכב ראשון לצד סבן,אולרה,טל,דירסאו,זנדברג וגולאטי!!!
פה יש אשמה גדולה גם על יעקב שחר. מכבי חיפה שואפת להיות מועדון אירופאי, כל עוד היא עושה טעויות חובבניות כאלו היא בסך-הכל עוד מועדון ישראלי, ושום תו תקן (ככה קוראים לזה?) ייחודי לא יישנה את זה.
תודה שאתה מצטרף אלי,אבל קוראים לי אורי... בחתימה זה תמיד,always... תקראו טוב אחים שלי... אין ספק שהאשמה נופלת גם על שחר... האובר אהבה הזאת לרוני לוי משגעת אותי,הבנאדם שלוש שנים במועדון ולא עשה שום דבר באירופה!!!! שנתיים רצופות לא עברנו אפילו קבוצה אחת... ורוזנבורג,דנייפרו ומאלמו אף אחת מהן לא חזקה מחיפה.. עוד מעט כבר לא נהיה מדורגים בשלבים שאנחנו רגילים להיות כי הנקודות של השנים הגדולות יעלמו ומה אז,נאלץ לקבל קבוצות קשות גם בסיבוב השני..?? אז באמת,כל מאמן יכול לקחת אליפויות בארץ עם כזה סגל... הייתי מצפה משחר לראות את זה ולפטר את רוני לוי... בקשר להחתמות וכאלה,מזמן אני אומר ששחר פשוט לא יודע לעשות את זה... שחר חייב להפסיק להתערב בכדורגל עצמו כי אין לו מושג,יותר מדי פעמים הוא הנחית על מאמנים שחקנים,דבר שלטעמי הוא חמור ביותר...
אורי, לא היית פה איזה תקופה ודשנו בנושא הזה אין ספור פעמים, לכולנו יש תמימות דעים בנושא הזה, רוני לוי חייב ללכת, אבל הבעיה שגם הושכרה פה, רוני לוי הוא מעיין בובה של שחר , ושחר אוהב את המלקקי תחת האלו, ואין מה לעשות, רוני גם יישאר בתפקיד, אלא אם לא נזכה באליפות( חס וחלילה, טפו טפו), ככה שלא נשאר לנו אלא לקבל את זה, אולי יום אחד, שחר יקום על צד שמאל ויחליט היום זה יום טוב להעיף את רוני לוי, עד אז נצטרך להמשיך לחלום על מאמן חדש........ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
בנובמבר ייתכן שתסוכם עיסקת יניב קטן לווסטהאם, לינק http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=66863&bz=2, דעתכם בעניין, חיובי, שלילי? אני בדעה שזה כמובן מעולה לנו, יש לכולם הרגשה של מיצוי, בנוסף נוכל להתגאות שעוד שחקן משרותנו עובר לפרמייר ליג, וכמובן במקום שיילך בחינם אנחנו נקבל עליו עוד כסף, ועוד יתרון ארבייטמן יהפך לשחקן הרכב ראשון, בן בסט מחליף ראשון, צד שלילי? לי אין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
תמשיך לחיות בפנטזיות. גם אם יניב יעזוב, רוני לוי לא יאחר לפעול. ישר בסיום המכירה, הוא תופס את הטיסה הראשונה לארגנטינה לחפש חלוץ.
אנחנו נצטרך עוד חלוץ או שאתה רוצה לסמוך על בן בסט ובוזגלו בן ה17 כחלוצים שלך, מה גם שקטן הוא לא בדיוק חלוץ ולכן ארביטמן יותר יושב על המשבצת של קולאוטי ולא על שלו.. חוץ מזה אני מת כבר שיילך, ווסטהאם נראה לי קצת גדולה עליו אבל אם הם רוצים אותו {מה שנראה לי מופרך למרות ההצהרות של בניון} שיהיה לו בהצלחה..
כן צודקים , שכחתי שרוני לא בונה על הנוער ויחפש איזה חלוץ בארגנטינה.... אבל רובסון אני לאוו דווקא מסכים איתך, ארבייטמן לא בא על חשבון קולאטי, לדעתי קולאטי ו ארבייטמן מייצגים חוד הכי קטלני בליגה שלנו ביחד! ואני לא יודע מה עם בן בסט, הבנתי שהוא עושה הרבה שטויות, אבל מאור בוזגלו יכול לאט לאט להשתלב, ולמה יוחאי אהרוני שוחרר אם בן בסט מאכזב....הרבה שאלות , תשובות לבטח לא נקבל מלוי!
אני לא אומר שארביטמן וקולאוטי לא יכולים לשחק ביחד כי כבר ראינו שני חלוצי רחבה טיפוסיים משחקים ביחד בהרבה מקרים.. אני טוען שאנחנו צריכים עוד שחקן שמשחק מתחת לחלוצים, לא בוקולי ולא זנדברג יכולם לעשות את זה..