מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. אלי מתחן Member

חרזי לקח אליפות אחת

2. משוגע בירוק Member

http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=66686&bz=6

אח של יעקובו מצטרף למכבי חיפה, לורפיס נחת ויעבור היום בדיקות רפואיות... נקווה שהוא שחקן טוב מויקטור ויתאים לנו בליגה...

חח אני עדיין לא מבין איך הגענו לאח של יעקובו ואיך יהיו לנו אולי 6 זרים????

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא מצטרף לנוער,
    ואתה זוכר מה היה לנו עם איגביני,הוא שיחק בערך בתור זר שישי עם החוק ששחר העביר.

4. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין את זה. הסגל כבר היום שווה אליפות, אבל עכשיו מביאים עוד ארגנטינאי ועוד עבאס סואן (על אותה עמדה כמובן) וגם את אח של יעקובו, שזה יכול להיות גם מעניין וגם משעשע.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אח של יעקובו הוא נראה לי השקעה לעתיד,לא נראה לי שהעונה הוא ישחק...

6. שגיא Guest

אח של יעקובו מובא כמו שאחיו הגדול הובא בזמנו. מגיע בגיל 16-17, לקבוצת הנוער. לא מן הנמנע שנראה אותו כבר העונה מושאל לאחת הקבוצות, בדיוק יעקובו הגדול. מהלך מבורך. לקבוצה הובגרת הוא מן הסתם לא מגיע, ואם ישחק העונה במכבי חיפה זה יהיה בקבוצת הנוער שלה.

לגבי הארגנטינאי וסואן, גם אני, כמוך גל, לא מבין את המהלכים האלה. לשחרר את גזל יהיה מספיק, חיפה לא צריכה חיזוק ולא צריכה עומק כלכך גדול בספסל. הסגל הזה מתאים, אין אירופה, אין לחץ של משחקים, יש בסך הכל ליגה.

7. robson Member

לא מסכים, צריכים שחקן אחד נורמלי שיוכל להחליף את טל ודירסאו במידה וזנדברג ימשיך להיות בהרכב, כרגע זה גזל אבל אם נשחרר אותו אנחנו נתקעים בלי מחליף ראוי..
    תמיד צריכים לקחת בחשבון פציעות/הרחקות/או סתם יכולת לא טובה ולדאוג שיהיה מחליף אחד ראוי לעמדה הזאת שייתן מלחמה על המקום בהרכב כדי שאף אחד
    לא ירגיש שמקומו בטוח..

8. שגיא Guest

אז שיחזירו את שלומי חנוכה מעכו.

9. robson Member

שיחזירו את אבוקרט מהפרישה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

אבל ברצינות לא משנה מי רק שידאגו שיהיה קשר אחורי טוב אחד לפחות גם על הספסל..

10. orend84 Member

מה איכפת לכם שמביאים שחקנים?? כסף שלכם...?לא.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי זה יגרום למריבות,כמה זמן אתה חושב שסואן יכול לשבת על הספסל של חיפה?ואם הוא לא יישב
    אז מי יישב טל[למקרה שמישהו חושב הוא לא למד לקח ותמיד יתבכיין על זה שהוא לא פותח]
    ולמה להביא עוד זר אם הוא לא טוב..אם יש לך איזה תותח שיכול לשדרג את הקבוצה תביא,אם אין אל תביא
    ולמה תמורת שחקן שאתה לא צריך אתה צריך להביא שחקן נוער/בית?

12. M_T_A Member

אורמסאבל?

13. Igi Member

אורמסאבל לא שוחרר כבר??

14. שגיא Guest

אורמסאבל שוחרר. הבחור סובל מפריצות דיסק ואי אפשר לבנות על שחקן כזה לעונה. הוא רגיש לפציעות, וזה עוד בלי הניתוח (או אפילו שניים) שהוא צריך לעבור.

אגב, התברר שהחלוץ הניגרי שמגיע למכבי חיפה, הוא לא אח של יעקובו בכלל והוא גם לא בן 17. מדובר בחלוץ ניגרי אטי אובי איקוצוקיו והוא בן 18 וחצי. החלוץ מגיע לקבוצת הנוער של המועדון ורק הזמן יגיד האם הוא גם יככב בבוגרים.

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

תסמין האח של הוכיח את עצמו באלף מקרים ככושל , מה הסיכוי שהאח של יעקובו יעלה על דרך המלך לאנגליה כמו אחיו? ( והמן ואני אצטרך לקחת את דברי בחזרה).

גזל שילך כבר האפס הזה!