אתם דואגים לתקציב?..תנו לשחר לדאוג לזה.. במידה ומשחררים את גזל חייבים עוד קשר אחורי טוב לרוטציה מכיוון שאם לא ניתקע רק עם דירסאו וטל.. זה לא חייב להיות זר, סואן יעלה הרבה פחות מזר והוא מספיק מבוגר ואחראי בשביל לזרוק אותו למים הקרים של ההרכב הראשון..
בטח בהשאלה. רוני לוי אידיוט, אבל לא עד כדי כך. הוא לא יוותר לצמיתות על אחד השחקנים הכי פוטנציאלים שלו. לא נראה לי שעסקה כזו תתרחש-כי גזל לא יסכים לעבור לסכנין. הראש שלו בביתר, איפה שהכסף והצמרת ולא בסכנין, איפה שהעוני והתחתית.
גזל לא יעבור לסכנין הוא נעול על בית"ר אז שגאידמק יפתח את הכיס ויקנה את האפס.. כנראה שאלה יהיו בן בסט וקינן שבסכנין משוועים לבלם נורמלי, ואולי גם שי בירוק..
לפי מה שרשום בוואן גזל מוכן להתפשר על סכנין כי הוא לא יודע מי יהיה המאמן בבית"ר[ומאמן נורמלי עם תקציב גדול לא ישים אותו בהרכב וגזל יודע את זה] חוץ מזה שחיפה אמרו שבירוק ודקל נשארים אצלנו ולא משנה מה[למרות שלא הייתי מסכן את החיים שלי על האמירה הזאת].
אני לא מבין למה אנחנו צריכים את עבאס סואן! עידן טל וחבייר דירסאו לא מספיקים כקישור אחורי? הרי ברור שאם סואן יבוא הוא ישב על הספסל כי הוא פחות טוב משני הנ"ל, לכן אני לא מבין למה לא להשאר עם גזל כמחליף. מישהו ראה במשחקי הנבחרת את סואן עושה משהו בלתי רגיל? לא אני.
היום פורסם בידיעות אחרונות שיש מצב שברונו רייס יצטרף למכבי חיפה... בטח הוא יתן עונה טובה,יקבל שכר שמן בעונה הבאה ויפסיק לשחק כמו שעשה במכבי שחקן עם כשרון גדול אחלה שחקן אבל עצלן גדול
אנחנו צריכים עוד שחקן על המשבצת של טל ודרסאו מכיוון שבמידה וגזל עוזב {מה שסביר להניח} אנחנו נתקעים בלי מחליף ברמה סבירה לעמדה הזאת.. מבחינתי שגזל יישאר אבל לפי מיטב הבנתי כבר אין אימון בינו לבין רוני לוי מה שאומר שדרכו סלולה החוצה..
אם רוני לוי ישחרר את בן בסט ורביד גזל עבור עבאס סואן , בני סכנין עשתה מבחינתה את עסקת השנה. עזבו שרביד גזל שחקן טוב לדעתי שמכיוון שיש שחקנים טובים ממנו בחיפה אז הוא לא רואה דקות משחק ולא מבטא את היכולות שלו אבל לשחרר את בן - בסט ?? מאמנים רבים עוד לפני רוני לוי ואנשי כדורגל מקצועיים אומרים שבן - בסט הוא הדבר הבא בכדורגל הישראלי ושהוא פרי טיפוחה של מחלקת הנוער של חיפה, אז מה אתה משחרר אותו לסכנין?!
איזה שטויות... יש להם כל כך הרבה שחקנים על התפקיד שלו שזה מוגזם אפילו בשביל חיפה. חוץ מזה יש להם כבר 5 זרים
4 זרים כי משחררים את אורמסבל(או שהוא כבר שוחרר?) ותאמינו לי שאין מצב, פשוט אין. ברונו רייס לא ישחק בחיפה...