מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. robson Member

ראובן עטר סיים את דרכו בצורה צורמת במכבי חיפה אך ורק על רקע העובדה שהמאמנים האחרונים שלו בקבוצה {גרנט, שום}לא נתנו לו לשחק, מבחינת המעמד שלו במכבי היו לו פריבליגיות ששמורות רק לכוכבי על בליגה שלנו..דברים קטנים כמו שהוא היה מחנה את הרכב שלו עם הרכבים של גרנט ושחר ולא עם שאר השחקנים והוא לא היה עוד שחקן בקבוצה..
    אבל אני מסכים שהמועדון יכול לעשות הרבה יותר על מנת לכבד את שחקני העבר שלו בעיקר משנות ה60/70 וגם ה80, הייתי רוצה לראות את הרדי, עלמני, סלקטר וכל השאר ביציעים וחבל שזה לא כך..

2. barakrom Member

אתה טועה לגמרי. הרדי, עלמני כן בימציע.
    דני שמילו רום לא מגיע וגם ארמלי שכשהנחיתי את טקס האליפות התביישתי לזהותו יושב בין האוהדים ביציע הכי חרא מאחורי השער, רציתי לבכות

3. robson Member

בינתיים מחר אמור להגיע קשר ארגנטינאי בן 22 מאינדיפנדייטה להתרשמות הדדית..
    שמו של השחקן הוא פרננדו אדריאן לורסטי והוא אמור להחליף את אורמאסבל..
    לכתבה..

4. robson Member

אחרי ברור קצר שמתברר שהשם הוא פרננדו אדריאן לורפיס בן 22 מאינדינפדייטה..
    יליד ה5/12/1983 בקווילמס, משקל 73 ק"ג, גובה 1.77..
    אין כרגע תמונה עדכנית ועוד הרבה פרטים מה שמעלה חשש שמדובר בעוד ילד חסר ניסיון..

5. Igi Member

שער בדקה האחרונה למחצית הראשונה מרגלי רוברטו, ושער בדקה האחרונה לתוספת הזמן מרגלי שי בירוק הביאו למכבי חיפה ניצחון שני ברציפות על סכנין... הפעם בגביע הטוטו. 2:0
    מכבי היא הקבוצה היחידה שלא ספגה עדיין במפעל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/9/05
  6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך חיפה שיחקו?איך הצעירים היו?

7. robson Member

לא הייתי במשחק אבל ההורים שלי כן ואבא שלי אמר שרפאלוב כשנכנס היה מצויין, הוא גם קיבל מחמאות מרוני לוי אחרי המשחק ואם יתמיד אז כל הציפיות שלנו ממנו הולכות להתממש..
    חוץ מזה שמועות מבוססות מאוד אומרות שאם הארגנטיני שיגיע למבחנים לא ירשים יש מצב שסואן יעבור אלינו בתמורה לבירוק וקינן ואולי גם בן בסט שרוני לוי לא מרוצה מההשקעה שלו..

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

שכחתם להזכיר שהקבוצה שיחקה בהרכב חסר ללא, קייסי,בנאדו,חרזי וקטן שגזל המושעה בכלל לא היה בסגל ובדרך החוצה מהמועדון!

לגבי הקשר הארגנטינאי, הייתי מאד רוצה לדעת איפה בדיוק מוצאים אותם, ואיזה עבודת סקאוטינג נעשת עליהם, נראה לי די חובבני כל העסק, אם כבר מביאים זר, אז זה צריך להיות משהו שנבדק מא' ועד ת' , ונמצא מתאים למועדון, סתם להביא עוד חתול בשק יהיה כבר יותר מידי ביזיוני גם לרוני לוי!

רפאלוב הוא בוודאות כישרון ענק, אני מאד רוצה לראות אותו פותח יותר בהרכב!
    לגבי בן בסט, זה לא חדש, הוא סטלן כמו הרבה צעירים בארץ, עוד לא עשה שום דבר בחיים שלו וחושב שהוא לפחות רונאלדו, אם הוא רוצה שייצא ממנו משהו אז לשנות את הגישה ומהר!

ד"א איך היה בירוק היום? זה שהוא כבש גול לא אומר כלום!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/9/05
  9. barakrom Member

בירוק שחקן ענק-שרק יתנו לו להוכיח
    אם תחשבו דקות משחק וגולים תמצאו שבעוהב שעברה הוא היה הסקורר הכי טוב של הקבוצה

10. שגיא Guest

אגב בירוק. הקשר המחונן דפק גלח רציני בראש, ובעקבות צבע עורו הוא מאוד מזכיר עכשיו את חאבייר דירסאו. כדי להבדיל בינהם צריך להתאמץ כדי לראות למי מהם יש זקן (דירסאו) ולמי יש חזות יותר ילדותית ויותר צנומה, הלוא זה בירוק.

לגבי הארגנטינאי, לורפיס אמור להגיע היום להתרשמות אחרי שהוצע לחיפה במקום אורמסבל. אני לא יודע אם יהיה למכביי חיפה זמן להתרשם ממנו, כיוון שמועד ההעברות עומד להיסגר.

http://wmh.walla.co.il/archive/173899-5.Xxx
    לורפיס במדי אידפנדיינטה

בלי קשר לקשר הארגנטינאי, רביד גזל, כנראה סיים את דרכו במכבי חיפה, וזה גם על פי דבריו של רוני לוי. גזל, ככל הנראה, יעבור לבית"ר ירושלים. לגזל היה חוזה ל4 עונות בחיפה, ולמרות זאת בחיפה הבהירו שהם מעוניינים למכור אותו ולא להשאיל אותו.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה שפשוט לא יביאו מישהו קצת יותר מבוגר כמו שהם סוף סוף עשו בהגנה עם אולארה?
    אם הם רוצים לקדם צעירים יש להם במועדון מספיק צעירים אם הם רוצים זר אז שיביאו זר ולא ילד בן 5.

12. שגיא Guest

השיקול בזרים צעירים הוא שתוך שנתיים שלוש אפשר למכור אותם ולעשות עליהם קופה יפה, כמו במקרה יעקובו למשל, וכמו במקרה קנדאורוב בזמנו. לדעתי בכלל אין צורך בהבאת זר בעמדה הזו. באירופה אנחנו כבר לא משחקים השנה, וליד דירסאו אפשר לשחקן עם שחקן יותר התקפי גם (אם זה טל למשל), ובכך לשחק טיפה יותר התקפי. וחוץ מזה שיש גם את שיקול שחקני הנוער, הרי ככשחקן זר מגיע, הוא תופס להם מקום וזה חבל.

חיפה הייתה צריכה להישאר עם הסגל הקיים ולשחרר את גזל, אם היינו עוד משחקים באירופה אז הייתי מבין מהלך כזה, אבל כרגע זה פשוט נראה סתם בזבוז כסף מיותר, אם השחקן הזה הוא שחקן מוכשר.

13. Yaak#Berko Member

אני לא מסכים. ומה יהיה בתחילת העונה הבאה? שוב תחפש בהיסטריה קשר? למה לא לעשות את הנסיונות עכשיו, כשהנוכחות שלא עוד לא קריטית? יהיה טוב, אנחנו מסודרים לעונה הבאה. יהיה רע, יש לנו צ'אנס להתחרט.

14. שגיא Guest

אבל זה יכול להתברר כסתם בזבוז כסף מיותר. חיפה כבר שנה לא משתתפת באירופה ואין הכנסות. למה לא לחסוך את הכסף הכרוך בהבאתו ושכרו לעונה הנוכחית, ויחד עם זה להביא קשר יותר טוב ויותר מוכח בעונה הבאה?

אם יש עונה שלמה, אז במשך העונה עדיין אפשר לבחון שחקנים ולצאת ולראות אותם ולקבל קלטות ורשמים של סקואטים.

15. city Member

בסה"כ לא מדובר על השקעה כלכלית יותר מדי גדולה. אם באמת יבוא שחקן אז הוא יבוא בהשאלה וחיפה תשלם רק את השכר שלו. עם השיחרור הצפוי של גזל גם ככה מתפנה תקציב.