זה קצת מצחיק שאתה אומר את זה על סבן מכיוון שגם מול אירלנד וגם מול צרפת בר"ג הוא הציג משחק כמו בסטאד דה פראנס
רוצים אקשן? לפי וואן רביד גזל הושעה עד להודעה החדשה עקב ההתבטאויות האחרונות שלו הוא קיבל גם קנס מגוחך של 500 דולר (טוב שלא קנס אותו בג'ינס וחולצה) לי זה נראה כאילו גם בחיפה מבינים ששקט מדי אז מחפשים מהומות על כלום אחד מהדברים הכי מפגרים שהוא עשה, אני מת לראות אותו במדי חיפה בשבילי הוא הסמל הכי גדול של חיפה כיום, הרבה יותר מבנאדו וחרזי
חיפה ממשיכה לשחק בקקה. שיתנו לגזל ללכת -הוא סובל במועדון כי אין לו שום סיכוי לשחק באופן קבוע כדורגל. קונסים אותו... ממש גברים
הקנס לגזל הוא על התבטאויות שלו באיזה מקומון חיפני, בניגוד להוראות. כנראה שמה שהוא אמר לא היה לרוחם של ראשי מכבי חיפה, שהחליטו לקנוס אותו.
גזל שחקן ויש לו חוזה,חיפה כועסים עליו שהוא פנה בלי רשות לבית"ר וסיכם איתם רק על זה הם יכלו לקנוס אותו אבל הם לא עשו את זה..שהוא התחיל להפיץ שמועות בעיתונים הם התאפקו כשהוא כבר התחיל לדבר במקומונים אני חושב שכבר הגיע הזמן לקנוס אותו,וזה גם לא סכום כזה גדול... טריבו..מסכים איתך בקשר לזאנו...הייתי מת לראות אותו היום בחיפה לא משנה מי המגן ימני שלנו... אבל אל תורידו מבנאדו..כמו זאנו יש מעטים בעולם מבחינת נשמה...בנאדו שחקן מצויין שנתן המון לחיפה.
שאני חושב על אבישי ז'אנו ישר יש לי אסוציאציה למכבי חיפה, הבן אדם הזה הוא סמל ירוק בשבילי, עדיין לא ברמה של רובן המלך( בעתיד מקווה שיהיה המאמן אצלנו, אחריי סטאז' מוצלח בנתניה) אבל עדיין מלך, עצם העובדה שהוא עבר לנצרת עלית( עיר מולדתו) רק מחזק לי את הסימפטיה כלפיו, זה מה שנקרא גבר -גבר!
קודם כל רק לשם הבהרה ז'אנו עזב בגלל שהוא קיבל הצעה טובה יותר ב20 אלף דולר מנצרת עילית ממה שהוא היה אמור להרוויח במכבי לכן הוא קיבל שחרור..דבר שני אכן הוא היה שחקן נשמה אך גם שחקן בינוני במקרה הטוב ולא לרמה של מכבי חיפה עם כל הצער שבדבר.. בקשר לגזל אני מת כבר שיעזוב הליצן הזה אבל רק בתנאי שיבוא מחליף ברמה..
רק להבהיר קצת יותר זאנו קיבל הצעה עלובה מחיפה ובגלל זה נצרת עילית יכלו להעפיל עלינו מבחינת ההצעה לא רק זה זאנו יכל ללכת לביצ"ר ירושלים שגם רצתה אותו ו...וחיפה אמרו לזאנו שהם לא בונים עליו והאמת שגם התייחסו אליו לא בצורה שצריך להתייחס למלך כמו אבישי...
בגלל שהוא שחקן עבר הוא היה צריך לקבל סכום מופקע?.. הוא קיבל ממכבי חוזה של 80 אלף דולר שהוא מכובד לכל הדעות לשחקן שאמור היה לשחק רק בגביע הטוטו..זה שנצרת נתנו לו 100 אלף שיבושם לו, איפה פה היחס המחפיר לז'אנו?..
אולי במקרה של ז'אנו אתה צודק, לא בקיא הכי בעניין, אבל התכוונתי יותר ברמה הכללית, מכבי לא מתייחסים כראוי לשחקני עבר!
יש הרבה שחקני ספסל במכבי חיפה שמרויחים יותר מהסכומים האלו. מה עם זנדברג, ברדה (בלי קטנוניות), ואפילו אוזן וגזל?