חוץ מרפאלוב ובן בסט הייתי רוצה לראות גם הרכב שכולל את קטן, קולאוטי וארביטמן..בארץ הם יפרקו כל הגנה שתעמוד מולם לחתיכות גם את הפועל ת"א ומכבי פ"ת שנחשבות לקבוצות הגנתיות קשוחות..אומנם זה יצטרך לבוא על חשבון השליטה במרכז אבל זה יהיה הרכב סופר התקפי..
גם אני מסכים, הגיע הזמן שנראה כדרוגל סופר התקפי גם במחוזתנו!!! קישור שכולל את דירסאו,טל וזנדברג\בוקולי ושלושה חלוצים ( שקטן מוסת יותר לכנף ) יהיה אדיר פשוט!
אני דווקא הייתי מעדיף שקטן יהיה מאחורי החלוצים בשיטת היהלום כמו שמילאן משחקת.. דהיינו דרסאו אמצע, טל שמאל, בוקולי ימין וקטן באמצע מאחורי החלוצים שלומי את קולאוטי, זה יהיה הרכב שיטיל את אימתו על כל הליגה. ואומנם נספוג הרבה אבל גם נבקיע המון כמו יוניטד הגדולה של שנות ה90.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
אין טעם לעבור עכשיו ל-4-3-3 אחרי שבמשך שנה+ אתה מתרגל את הקבוצה שלך על 4-4-2. זה לא הוקוס פוקוס, צריך לעבוד המון זמן עם השחקנים על מנת ליישם את המערך בצורה טובה ביותר. לעזאזל זה לא שלח, אני אכתוב שוב: גם אני הייתי רוצה לראות את מכבי חיפה עוברת ליהלום (שזה שינויים הרבה יותר קטנים מאשר 4-3-3). יש לרוני לוי את כמעט כל השחקנים המתאימים לשיטה: 2 סקוררים בחוד, 2 קשרים שיודעים להגן ולתקוף (בוקולי בימין, טל בשמאל), וקשר אחורי דומיננטי מאוד-דירסאו. הבעיה: התפקיד שמאחורי 2 החלוצים לא מתאים ליניב קטן. יניב שחקן שממצא את היכולות שלו בפריצות על האגף באמצעות הפיזיות והכושר פריצה שלו. הוא לא שחקן שיכול לבוא מהאמצע. אפשר לנסות את שי בירוק וליאור רפאלוב לתפקיד, אבל לא נראה לי שלרוני לוי יש ביצים בשביל זה. מה שכן, ברקוביץ' היה מתאים ב-200 אחוז לתפקיד הזה.
ושרוני יפסיק עם השטויות שלו, למרות שחרזי היה טוב אתמול( מי לא היה טוב אתמול), סבן חייב להיות המגן הימני הראשון. הוא גם חשוב לנבחרת, שרוני ישתמש במח לא בדברים אחרים!!!
לליגה שלנו קטן יכול לשחק בתפקיד של קאקא במילאן לדוגמא, הבעיה מתחילה ברמות הגבוהות יותר קרי אירופה ולשם גם דרסאו לא מספיק דומיננטי בשביל להיות קשר אחורי יחיד ובטח שקטן לא מתאים לשחק כשחקן מאחורי החלוצים.. אבל למשחקים מול בני סכנין והפועל פ"ת זה בהחלט שווה ניסיון ואז לשנה הבאה לחפש שחקן שכן יתאים למשבצת.. ונדב במחזור הבא יש לנו את מכבי פ"ת..
משחק מעניין וקשה,את מכבי פתח תקווה אי אפשר להביס ויותר מזה קשה להבקיע להם יותר משלושה שערים . אגב המשחק הבא הוא בפתח תקווה? יכול להתפתח משחק מעניין שם . בשנים האחרונות חיפה מצליחה לנצח את מכבי פתח תקווה בהפרש נורא קטן .
חחחח המשפט האחרון שלך יכל להצחיק כל אדם שלא חי בנורבגיה/ישראל/סקוטלנד...... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
טוב זה מכבי פתח תקווה,בשנים האחרונות הם קבוצה מצויינת...וזה שמנצחים אותם זה מספיק טוב את השלישיות והרביעיות אפשר לשמור למכבי תל אביב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
שלישית המחץ, ברק! עם השלושה בהתקפה לא רק שנשחק את הכדורגל הכי יפה בארץ( מה שגם ככה ), אלא לא תהיה הגנה אחת שתוכל לעמוד בכבוד מול חוד כזה(לא , גם לא ההגנה של הפועל קשטן ת"א).