יו איזה עצבים מדיניות הרכש של לוי פשוט מטומטמת מה פתאום חרזי יפתח במקום קלמי ? מה הולך פה הבן אדם הזה לא מבין שום דבר מהחיים שלו כל עונה הוא קונה שחקנים עונה אחרי זה משחרר אותם הוא פשוט עושה את המהלכים האלה כדי להראות לשחר כאילו הוא עושה משהו שילך כבר לאמן את הפועל חיריה ויעזוב אותנו בשקט הרס לנו את כל מחלקת הנוער כבר שנתיים שהוא בקושי משלב שחקנים צעירים שגדלו אצלנו ולא נתן להם במה ולכל מי שרוצה לסתור אותי לתת לבירוק חמש דקות במשחק לא נקרא לשלב אותו כל מידיניות הרכש שלו כבר יצאה מהתחת שאני יתחיל לספור כמה שחקנים זרים גרועים הוא הביא לנו במילה אחת מעצבן חיפה יכולה ותיקח אליפות אם כל מאמן רוני פשוט קישוט בחיפה קישוט מעצבן מאוד מאוד.
נגמר 4-1, מחצית שנייה שיחקו לא מעט דקות גם רפאלוב ובן בסט שלא הרשימו אבל המשחק במחצית הזאת היה כולו גארבג' טיים..
תזכירו לי שוב למה ארבייטמן לא בא לעזור לנו בשוויץ? אה כן, הנבחרת הצעירה.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
ארבייטמן מכונת שערים. יש לו איזה ארבעה שערים בחיפה באיזה ארבעה משחקים, הוא הולך לסיים בלי שום ספק לדעתי כמלך השערים של הליגה, ובעוד שנתיים הוא כבר בפריימרשיפ! שחקן ענק!
ארבייטמן חייב לשחק בשוויץ, החלוץ הישראלי הכי טוב נכון לעכשיו. למי אכפת מהאולימפית?!. ניר דוידוביץ' עשה את הטעות הרגילה שלו, המזל של רוני לוי שזה לא היה קריטי והשער רק צמצם את התוצאה. אם אפילו נגד סכנין הוא לא מסוגל שלא לעשות טעות, אין לו מקום בהרכב הנבחרת. רוני לוי התחיל היום את תהליך הפיכת קלמי סבן לאורי אוזן. החילוף במחצית (סבן במקום חרזי) פשוט מביך בשביל קלמי. שכנראה קיבל את מרותו כשחקן ספסל שמקבל דקות ניחומים במשחקים לא חשובים\משחקים גמורים. ברור כשמש כי אם התוצאה הייתה 1-0 במחצית, סבן לא היה רואה דשא היום.
עדן בן-בסט לא ממש הרשים, אבל נתן נגיחה שהפילה אותי לרצפה. אחת המוזרות שראיתי. רפאלוב ניסה לעורר את הקבוצה, אבל היא הייתה רדומה לגמרי (כמו בעונה שעברה). שוב, הוא לא פחדן, למרות גילו-הוא דורש את הכדור, הוא בעט לשער 2-3 פעמיים ונתן מסירה מצוינת ליניב קטן שהיה צריך לגמור את זה בשער. אם כל הקבוצה היתה משחקת אז הוא היה יכול להפגין הרבה יותר דברים, כנ"ל בן-בסט. שניהם צריכים לקבל דקות משחק כל משחק, יש עתיד.