מכבי חיפה - מחזיקת גביע הטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏13/7/05.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה ביוקר , השחקנים הצעירים האלו היו דווקא בסדר , וא ם קצת פרגון של קולאטי מאור בוזגלו מסיים עם שער

2. Raulito Madridista

אני מאוד מאוכזב מהמשחק של הפועל. פעם ראשונה שהיא יוצרת יותר מצבים ממכבי חיפה בעימות איתה בשלוש שנים האחרונות, ועד שזה קורה זה לא מנוצל? מכבי הזקנה ניצחה אותה ואנחנו לא? בכל מקרה, אני מקווה שתחרה חזק בגביע המדינה. העונה של הפועל נהיית בינונית מרגע לרגע. חצי גמר גביע הטוטו זה בסדר, אבל אובדן מקום השני בדרך. אם הפועל לא תסיים שלישית זה ייפגע מאוד במועדון. חייבים להיזהר, בני יהודה לא אמרה את המילה האחרונה. ואני לא חושב שננצח את חיפה בזמן הקרוב. ושוב חבל על הפועל, עשינו טורניר יפה.

בקשר לאשדוד, ניצלו את השאננות של מכבי. דוארטה פעם ראשונה העונה מציג את היכולת שהביאה אותו למכבי תל-אביב. ראינו שלקבוצה אין הגנה, ושקאנן לא הצליח לשנות מה שהכי בולט במכבי:"חוסר יציבות". ניצחון על האלופה ואז הפסד לאשדוד.

נערך לאחרונה ב: ‏15/2/06
  3. נדב מיכאלי Member

היו חצאי גמר מעניינים.
    כמובן שאני בעד אשדוד בגמר.מגיע להם לזכות.

4. משוגע בירוק Member

בעע הייתי במשחקים היה מרגש.. עשינו נה נה נה עם אוהדי אשדוד נגד מכבי ושרנו עם הפועל נגד מכבי... אחרי זה היה מרגש כש מתחת ליציע של מכבי אחרי המשחק באו בערך 200 אוהדי הפועל וחיפה ושרו שירים וקיללו !! מרגששש

5. שגיא Guest

זה בכלל לא שטויות. רוני לוי המשיך לשלב את השחקנים ששיחקו עד עכשיו בגביע הטוטו ועשה את זה בצורה מצויינת. אי אפשר לצפות שאם אתה שולח איזה 6 שחקנים שלא רגילים לשחק בהרכב לשחק ביחד זה לא יהיה הדבר הכי מחובר בעולם ולמרות זאת ראינו כמה פעולות יפות של בן בסט, מגרשווילי וחבריהם שבסך הכל נתנו משחק טוב. טבעי שככל שהתקדם המשחק הפועל לחצה, זה משחק גביע ולכן ברגע שעולים ליתרון חשוב לשמור עליו. עם קצת יותר ריכוז, בעיקר של קולאוטי, השער השני היה מגיע מוקדם ומקל על חיפה את המשך המשחק.

סך הכל אני מרוצה, התוצאה טובה, הצעירים שותפו ללא מעט זמן ומכבי תל אביב הפסידה.

6. הרצליה Member

רפאל אולארה-נכס!

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הבנתי שרפאלוב דווקא לא היה כ"כ טוב בהיום, ודירסאו סוף סוף שיחק טוב, יש אישור?

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש אישור,הוא היה מצויין
    גם רפאלוב סך הכל היה סביר,הוא לא היה רע אבל לא יותר מדי טוב.

אולארה באמת נכס..איזה שחקן מצויין...

9. Igi Member

במיוחד השטויות שקולאוטי עשה..
    הגיע 3 פעמים מול השוער ולא מסר לשחקן מול שער ריק... התעקש לבעוט!

10. אלי מתחן Member

אני לא הבנתי מה ההתלהבות מרפאלוב, הרבה רעש וצילצולים עוד לא ראיתי אותו עושה משהו ברמה חוץ מהטעיות גוף בסגנון כריסטיאנו רונאלדו.

11. d3fton3s Member

לרפאלוב יש כישרון, אין מה לדבר על זה בכלל.. השאלה היא מה הוא יעשה איתו.. אתמול הוא היה "פושר" ולא התבלט יותר מדי, אבל הנפילה הגדולה של אתמול באמת היתה קולאוטי.. פעם אחת רק לשים את הרגל לפני שביט והיה גול, ועוד פעמיים מולו עשה שטויות.. מה זה הזלזול הזה.....

12. Apu Member

הגיע לנו להפסיד, חיפה פשוט יותר טובה מהפועל (לפחות 11 על 11), אין מוץ מה3:2 שנה שעברה נראה לי איזה 3-4 שנים לא הבקענו מול חיפה (שלא לדבר על לנצח..).

המשחק של מכבי היה אדיר, למרות שקפאתי מקור נהנתי מכל שנייה.
    איזה אדיר במחצית כל אוהדי מכבי עמדו ועשו "1.. 2.. 3.. חיימוב הומו!!"
    חח.

13. הרצליה Member

בקשר למשחק אתמול, אין לי מושג למה יגאל אנטבי עדיין נמצא בהרכב של קשטן או בכלל בקבוצת צמרת.
    גועל נפש של שחקן.

14. FelaKaT Member

התשובה ברורה: כי דנין ואבו סיאם הם מגני העתיד של הנבחרת. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

15. d3fton3s Member

היה מצחיק טילים האמת עם ה"איחוד נגד גרמניה" בין אוהדי הפועל ת"א ומכבי חיפה, למרות שאז התחילו לצעוק דברים שקצת לא במקום... סה"כ חיימוב שיחק זבל, אבל לפחות דוארטה נזכר שהוא חלוץ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx