מכבי חיפה - מחזיקת גביע הטוטו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, Jul 13, 2005.

1. בית"רי מלידה Member

ולר:

אני כותב עכשיו באינטרנט אלחוטי מהמסוק הקל של בית"רתיקרוס - טורים ארוכים של בלמים, קשרים , ומה לא עומדים בסבלנות בגבעת שאול, בטור שמתחיל ברחוב כנפי נשרים, בית מספר 24 , ומסתיים ליד גינות סחרוב...

הנה הטייס מוריד טיפה כוח במיצערת, אנחנו מנמיכים, והופ: הראשון בטור הארוך הוא...רגע...מסתירים לי...אה...שחקן ענק , בלם תותח קוראים לו גולן חרמון....

זהו...הדלק עומד להיגמר, אז אנחנו הולכים לנחות במינחת הכנסת....עידכונים, תמונות בלעדיות, וראיונות בלעדיים יעלו מאוחר יותר... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

2. אלי מתחן Member

אין לי ציפיות עם אוחנה ואני הפסקתי להאמין בו אחרי ההפסד לסכנין בטדי, אבל בחייאת תנו לבית"ר, לא לאוחנה, צ'אנס. אתם זוכרים את בית"ר של אוחנה בעונה הראשונה אחרי שהוא חזר? ניצחנו את מכבי ת"א בבלומפילד ועוד קבוצות, ואז בא מחזור ראשון ובום 0-4 מפסידים למכבי חיפה.
    ומה זה משנה לאיזה קבוצה מפסידים? אם הפסדנו לקבוצה שהולכת לרוץ בצמרת סימן שאנחנו עדיין לא מוכנים להיות קבוצת צמרת, עם דגש על המילה עדיין.

3. Apu Member

קשטן האפס הזה.. חכם רק על קבוצות חובבים.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

4. נדב מיכאלי Member

אם יש לי סיבה לקינאה באוהדי הפועל תל אביב -המאמן .
    זה הרכש הכי טוב שהפועל עשתה השנה ,קשטן יחזיר את הפועל למעלה (בלי קשר למשחק היום,כתבתי כאן מזמן שהפועל השנה תיהיה קבוצה אטרקטיבית ותגיע למקומות 1-3 )

5. בית"רי מלידה Member

לא לדאוג ולר, יש עוד שבועיים נטו עד הליגה, וזה המון זמן כדי לטוס לארנטינה, לעשות סקאוטינג, לחזור, לבלות 3 ימים עם תום, להוציא לנבחנים ויזה, לבחון, להחליט , לשכנע את מאיר, להציע חוזה, לנהל משא ומתן, לחתום, לברר שהוא לא חתום בעוד קבוצה ולהעביר אותו בבקרה...

אני שקט נורא, כי אוחנה הוא הכי טוב בארץ בבחירת שחקנים, גילוי כוכבי נוער, בשיטות אימון מתוחכמות , וכמובן בניהול משחק... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

6. robson Member

אווו, כמה רעש אתם עושים בגלל תוצאות של משחקי גביע הטוטו..
    אסור לשכוח שזה סה"כ גביע הטוטו, והם מבחינתי לא יותר ממשחקי אימון טובים ותו לא..
    הסגל בעיקר של בית"ר עדיין לא מלא, כמובן שזאת אשמתם שחסרים להם בלמים וקשר אחורי אבל יש עוד שבועיים..
    אני גם לא הייתי מציע להפועל ת"א ולאוהדיה לצאת במחולות..

7. Apu Member

אתה אומר לי? שנה שעברה ניצחנו את אשדוד או ב"ש מחזור ראשון של הטוטו 4-0..

8. robson Member

לא צריך להגזים עם ההשוואות לשנה שעברה, הפועל למרות שלא ראיתי אותה משחקת נראית או יותר נכון נשמעת טוב
    מחוברת ובהחלט תדבר העונה..אם רק יביאו שם עוד חלוץ אחד נורמלי בעל שעור קומה אני אפילו הייתי שם אותם למועמדות לאליפות..

9. lior16 Member

חברה אולי סטרול יסגור לבית"ר את הקו האחורי??

10. Igi Member

חחח אולי לא...

תשמעו אתם צריכים להבין דבר אחד - גביע הטוטו זה לא מדד לשפוט קבוצה שהפסידה !

11. נדב מיכאלי Member

אם בית"ר היתה מפסידה היום 2:1 הייתי מסכים איתכם
    אבל בית"ר הובילה וחטפה בראש וראיתי בטלוויזיה כל הגולים היו בתוך הרחבה והגנת בית"ר איפשרה לשחקני הפועל להבקיע .
    מה אפשר להסיק מזה ?
    שכל בלם שהם יביאו עכשיו לא היה במחנה אימון ביחד עם השחקנים,מגיע בתקופה מאד לחוצה וגם אם הוא יהיה בהתחלה בינוני אז אנחנו (בית"ר) תשלם על זה באיבוד נק' יקרות .
    היה להם 3 חודשים להביא בלם -זה מה שקורה
    כשמכבי תל אביב מפסידה 3:2 בהרכב חסר אז זה באמת לא מדד לכלום .
    הפועל תל אביב קבוצה ברמה גבוהה (לדעתי הם ירוצו לאליפות) והיום זה היה סוג של מבחן ראשון.
    שלא תחיו באשליות : בית"ר גם תיתקשה מול בני יהודה של ניצן שירזי .

12. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיקרון אתם צודקים שגביע הטוטו הוא לא מדד, אבל אני לא יודע מה איתכם, היה ברור לי שכל ה"בית"רטיקוס" הזה זה בלוף אחד גדול, ולמען האמת אני לא רואה שום סיבה שבית"ר תשתפר עד כדי כך שהיא תוכל לרוץ בצמרת (או לעבור את החצי מול הפועל). מה, נראה לכם שהבעיה של בית"ר זה שחסר בלם? או חלוץ? או קשר? אמרנו כבר מאתיים פעם מה הבעיות של הקבוצה (ונדב הוסיף על זה עוד אלף פעמים).

13. אני אוהב אותך בית"ר! Member

אני יגיד לך טוב מאוד מי היה חסר להם-

הם היו צריכים את עמית בן שושן!!!!!!!!

14. בית"רי מלידה Member

הוא ישנו, אבל על הספסל , אז הוא ישנו או איננו? וואלה הצלחתי לבלבל אפילו את עצמי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

15. אני אוהב אותך בית"ר! Member

הוא עלה בדקה ה-70 ומשהו במקום ליאור אסולין.
    הוא היה מצוין!