מכבי חיפה מביסה 3 - 0 את מכבי ת"א, 3-4 לנצרת עילית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏18/11/04.

1. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

כאוהד בית"ר, במיוחד כאחד מבוגר, הייתי מציע לך להיזכר בעונת 96-97.

את הסיבוב הראשון סיימה בית"ר עם 13 נצחנות מתוך 15 משחקים (חוץ מתיקו 3-3 ענק עם מכבי ת"א ותיקו 0 משמים בבית עם בני יהודה). אמנם בית"ר לקחה באותה עונה אליפות, אבל האליפות הובטחה באופן מעשי רק עם השער בדקה ה81 של סביליה בכפר סבא, משחק שאם בית"ר לא הייתה מנצחת יכול מאוד להיות שהיא הייתה מאבדת את האליפות.

2. בית"רי מלידה Member

אני מעדיף לזכור את הזכייה.......וטוב שלא הזכרת לי איך הפסדנו את האליפות אחריי פער של 12 נקודות על חיפה, במחזור האחרון בימק"א, ועוד להבועל....... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

חברות וחברים אפשר לסגור את הליגה.
    איך שמכבי חיפה נראית ובמיוחד איך שמכבי ת"א נראית לא נראה שמישהו יעצור את הירוקים שבדרך לעוד אליפות.
    יניב קטן צריך לצאת לאירופה,זהו הוא גדול על הליגה,איזה מהירות יש לו,מיקום נכון,נחישות יופי של שחקן.

המתח של הליגה הזו עובר לתחתית.

4. בית"רי מלידה Member

אני כבר מחכה לתגובה של לירן שטראובר , משהו כמו " היה לי משחק טוב "........בטח הוא התכוון ל "משחק המקדים " , אבל אני לא רוצה להגיד עם מי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה שקוף זה שקולאוטי זורק את עצמו ושטראובר בכלל לא נוגע בו.

תצוגת שיפוט עלובה של אלון יפת שהכריע את המשחק הזה ללא ספק.
    במחצית הראשונה לא נותן פנדל למכבי , בסוף נותן פנדל שלא היה לחיפה למרות שזה לא מה שהכריע את המשחק.

6. Apu Member

אין שטראובר בדרבי!!
    חחחחחח ועוד הוא על תנאי אז הוא לא יכול להתלונן..
    יש למכבי בכלל שוער שני?

7. שגיא Guest

3-0. תוצאה מצויין, שהאמת לא משקפת את מה שקרה על המגרש. המשחק לא היה גדול, והיה גם שקול. עד לדקה ה68. בדקה זו עידן טל קיבל כדור, הכין לעצמו וירה כדור מצויין לפינה הימנית של שטראובר שנותר חסר אונים, 1-0. מפה חיפה החלה לשחק משוחרר יותר והייתה טובה יותר. יניב קטן, שבישל את הראשון, התכבד בשער השני, אחרי שקולאוטי נאבק על הכדור, זכה בו, נתן כדור רוחב לקטן שהצליח לדחוק פנימה עם רגל שמאל, לפני ששטראובר הגיע ובעצם סגר את המשחק, 2-0. בתוספת הזמן נפסק פנדל שגוי לזכות חיפה, וג'ובאני רוסו חזר, חזר וכבש את הפנדל מול ברונו הייס (שטראובר הורחק), וקבע 3-0 גדול, ופער של 14 נקודות ממכבי ת"א.

השריקה הזו לפנדל מביאה אותי לפן אחר במשחק. אלון יפת, בכיר השופטים שלנו, נתן הערב את אחד המשחקים החלשים שלו, מאז פרץ לתודעה כשופט מצטיין. על הפרק שלוש החלטות מרכזיות. הראשונה, עוד במחצית הראשונה, כאשר לא נשרקה עברה של טל על שחקן תל אביבי, כנראה בתוך הרחבה. יפת העדיף להתעלם, למרות שזה היה נראה כמו פנדל. מצב שני היה כרטיס אדום (צהוב שני) שהגיע למשה מישאלוף, אבל עבירה גסה על בוקולי, יפת היה קרוב, אך גם פה העדיף להתעלם ולא להוציא כרטיס לקשר מכבי ת"א. והשריקה האחרונה, השריקה לפנדל. קולאוטי עובר את שטראובר, נופל, וממבט ראשון זה בהחלט נראה כמו פנדל, וגם יפת וגם הקוון לא שמו לב שהחלוץ הארגנטינאי פשוט זרק את עצמו. יפת שרק, ואם שרק הוא גם היה חייב להוציא כרטיס אדום, מכיוון ששטראובר היה האחרון בדרך אל השער.

אגב, מי שראה, המצלמה הספיקה לראות (אולם לא לשמוע) את קלינגר מסנן למישהו "אפס, זה השופט הבכיר שלכם?", כאשר לי אישית נראה שהוא דיבר אל השופט הרביעי, ומן הסתם דבריו היו מכוונים לאלון יפת.

8. משוגע בירוק Member

אווווווו תכניסו טוב לראש.... שלקבוצה שניצחה את "אייאקס" הבאנו שלוש בראש....
    1! 2! 3!

יפת או לא יפת התוצאה מראה את הפרשי הרמות מול הקבוצה מליגת האלופות ובין אלופת המדינה 4 פעמים מתוך 5 העונות האחרונות.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

יאללה תל אביב סעו למינכן... אני אחזיק לכם אצבעות... אבל בליגה שלנו חיפה שולטת... חיפה אלופה!!!!!!

אהה וד"א קלינגר תתכונן להרחקה... מי המטומטם שאומר למצלמה שאלון יפת אפס... נו זה מה שלוני לימד אותו.

ברונו רייס!!!

נערך לאחרונה ב: ‏20/11/04
  9. לילך משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני עוד פטתית... טוב לא משנה גל ביקש לא להיכנס לזה לא נכנסים
    ויש שוער שני, הוא נקרא ניר גל, ויש שוער שלישי, הוא נקרא אמממ לא זוכרת איך.

ואיזה יופי איך שהבלרינה נכנסה היא הספיקה לעשות עבירה ולהוציא התקפה מהירה של חיפה לכיוון השער החשוף של שטראובר וחלטוף גול, יופי תמיר. עכשיו אבא יגיד ששיחקת מצוין ושניר צריך לתת לך יותר דקות משחק.
    ויצאו הרבה קללות מפיו של קלינגר לעבר השופט, כמו בזיון ובושה וכדומה, ואולי יהיה יותר טוב למכבי אם הוא שבוע אחד ישב בצד ומישהו אחר ינהל את המשחק, אולי יעלה הרכב נורמלי עם החומר שחקנים המזעזע הזה, ואולי גם נראה קצת כדורגל וקצת שערים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/11/04
  10. Yeste Member

ממכבי ת"א(וכול קבוצת האחרת בליגה) חוץ ממכבי חיפה את לא תראי כדרוגל.
    אל תבואי בטענות לשחקני מכבי,סוף סוף השחצנים פגשו קבוצה שלא מדרג -ז' באירופה.
    מכבי נצחו את אייאקס,נכון, למרות שרוב המשחק מכבי לא עברו את החצי, באותו יום אייקס הוכיחה למה קבוצת מתחתית הליגה ההולדית יכולת לנצח אותה 4-1 באירינה.
    כבר עכשיו אני מהמר שבאיירן ינצחו אותכם בתוצאה של מעל-5 הפרש,תחזרו הביתה בבושת פנים,כמו שמגיע לכם,כעלק ברוך דגו לליגה הספרדית,קופר צריך אותו במיורקה בתור מביא כדורים,יש סיכוי שהוא יסכים,הכל כדי לצת מהביצה כגיבור,בושה.
    אולי מישהו בסוף כן יצא לאירופה!! תמיר כהן,שמעתי שמחפשים בפרוג'ה מהליגה ה-2 באטליה כדורגלנית.

11. Shay360 Member

אבל למה לסגור את הליגה?
    למה לשחרר שחקן כמו יניב קטן?
    עד שיש שחקנים ששווה לשלם עבורם כרטיס כניסה...

למה כל הזמן מחפשים להוריד את הרמה במקום להעלות אותה?
    זו אחת הבעיות של הכדורגל הישראלי.
    מכבי חיפה היא דוגמא לכך שגם בישראל אפשר להתנהל ולהגיע לרמת משחק אירופאית, מבחינת נתקני אימונים, מחלקת נוער, עניינים אקונומיים וכל מה שקשור בניהול קבוצה.
    מילת המפתח היא תקציב, וצריך להביא לפה כמה שיותר אנשים כמו יענקל'ה שחר שיהיו מוכנים להשקיע.
    אבל כשאני אומר אנשים כמו שחר, אני מתכוון לזה בדיוק! הסוד של שחר בעצם זה ההבנה שלו בכדורגל והנסיון שלו. שלא כמו גד זאבי למשל, יענקל'ה יודע בדיוק איך לנהל קבוצה כדורגל אירופאית עם כל מה ששקשור ואילו איש עסקים יותר מצליח אפילו ינהל פחות טוב בגגל חוסר נסיון בניהול קבוצה וחוסר הבנה בכדורגל.

אז בוא לא נסגור עדיין את הליגה, בוא ניקח את מכבי חיפה בתור דוגמא שאפשר להיות כמו אירופה.
    סובלנות.

באשר למשחק:
    אני חושב שמההתחלה היה ברור שמכבי ת"א תצא ללא נקודות מקריית אליעזר.
    לא בגלל שאני אוהד מכבי חיפה, פשוט שאתה משחק עם 3 קשרים אחוריים, קיצוני שמאלי שהתקפיד הטבעי שלו הוא בגלל מגן שמאלי וחלוץ שהוא בעצם שחקן כנף(אדו), אז אין לך כל כך הרבה הזדמויות נוחות לשער מול מכבי חיפה.
    מכבי חיפה הכתיבה את הקצב בסה"כ, אבל מכבי ת"א עמדה יפה וסגרה נכון בהגנה.
    המחצית השניה זה היה צפוי שההגנה תפתח, הגנה נלחצת היא הגנה שבסופו של דבר תובקע ותכנע להתקפה, ללא קישור דומיננטי אין מה לעשות מול קבוצה כמו מכבי חיפה, ועידן טל דאג לסיפתח בבעיטה חכמה מ20 מטר היישר לקורה הימנית של לירן שטראובר.
    אחרי הגול, למכבי ת"א לא הייתה ברירה אחרת אלה לצאת לתקוף, והיא עשתה זאת....אבל...........כנראה שמכבי חיפה גם יודעת לצאת למתפרצות, ולא יכולתי לבקש מתפרצת יותר מושלמת שמתחילה אצלי יניב קטן, כל הדרך על הרחבה,ממשיכה בקולאטי, חוזרת אל יניב קטן ומסתיימת ברשת של לירן שטראובר.
    הגול השלישי בסה"כ לא משנה בכלל, הוא אפילו יותר משקף את מה שהיה במשחק ומכבי ת"א לא צריכה לבכות על הפנדל שהיה או שלא היה, כי במילא אם קולואטי היה ממשיך ולא נופל הוא היה מגלגל פנימה, ושוב, גם אם לא, זה לא ישנה דבר במשחק.
    באשר לטעות הראשונה שציינתם, במחצית הראשונה עידן טל לא הכשיל את לירן כהן, זו לא הכשלה, יש הבדל בין הכשלה ברחבה לבין עבירה,הוא היה שור על זה עבירה אם זה לא היה ברחבה, אבל ברחבה שורקים אך ורק על הכשלות מכוונות וזו החלטה מצויינת של השופט.

מילה טובה לקהל של מכבי חיפה שלא הפסיק לעודד גם ב0-0 היחסית משעמם, הרבה בזכות הדחיפה שלו הובקע הראשון של עידן טל, צריך הרבה בטחון כדי לקחת כדור ולבוט מדוייק ברמות האלה, והקהל סיפק לעידן את הבטחון.

12. נדב מיכאלי Member

על כל משחקי השישי -שבת אני יגיב פה.
    בני יהודה-סכנין : סוף סוף בני יהודה מציגה כדורגל יפה והיא צריכה להתברג בצמרת הגבוהה .

מכבי תל אביב -מכבי חיפה : מעכשיו תכתבו את הטבלה כך :
    מכבי חיפה
    ----------
    שאר הקבוצות
    וזה לא משנה אם הגיע למכבי תל אביב פנדל או שהפנדל ההוא לא היה ,חיפה ניצחו והם אלופים ורק מחזור 10 היום.

אשדוד -הפועל פתח תקווה :
    מה יוצא מאמן טוב ולא מתוקשר +שחקנים צעירים +זרים זולים אבל טובים ?
    קבוצת צמרת לכל דבר.
    פשוט תענוג לראות את אשדוד ואת הפועל פתח תקווה?בעע זאת קבוצה לליגה השניה.

נצרת עילית - בית"ר ירושלים :
    מאוכזב מאד מזה שבית"ר היתה יותר טובה הגיעה ליותר מצבים ולא ניצחה,חבל שאין לנו יציבות.
    דוארט'ה חלוץ ע-נ-ק !!! (למרות שעל הגנת בית"ר הנוכחית כל חלוץ בינוני מבקיע שלישיה ) .
    ולסיכם המאבק על המקום השני נמשך והתחתית בוערת .
    והדרבי בשבוע הבא יהיה הדרבי התל אביבי הכי משעמם שהיה בעשור האחרון.

13. בית"רי מלידה Member

יש עוד דרבי בשבוע הבא:

יוסי מזרחי ומ.ס. אשדוד נגד בית"ר בטדי.

לבית"ר יש חרא של הגנה - ועכשיו גם אין את נאדאללה שאפשר להאשים אותו.........

הכי עצוב לראות את איציק קורנפיין במצבו...אבל אין ברירה: הוא צריך לפנות את מקומו לגיא סולומון.

נערך לאחרונה ב: ‏20/11/04
  14. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

סוף סוף מישהו שחושב כמוני, חוץ מרמי וייץ. פנדל ברור?! לא חושב. יש מספיק על מה לבקר את השופט (ולמה קולאוטי פשוט לא המשיך והבקיע???).
    בנוגע למשחק, לא הלך בקלות, אבל בסופו של דבר ניצחנו את השחצנים, היה תענוג לשרוק לתמיר כהן האפס בוז על כל נגיעה בכדור (חבל שהוא לא פתח, כולנו התאכזבנו בהתחלה, אבל לא קיפחנו אותו ושרנו לו גם כשהיה על הספסל מה אנחנו חושבים על התבטאויותיו).
    אגב, מישהו ראה איזה טקס משעמם היה בהתחלה?! איזה רבע שעה וכמעט נרדמתי. היה טקס נגד האלימות בנוכחות יו"ר ההתאחדות האנגלית, ואריק בנאדו ולירן שטראובר קראו אמנה נגד האלימות במשך כמה דקות טובות. במחצית הראשונה מכבי ת"א לא יכלה לאגף השמאלי של חיפה, ובמחצית השניה קטן עבר ימינה ועם בוקולי עבר לשגע את האגף הימני, כך שאני נהנתי בכל המשחק.
    אגב, בשבוע הבא חיפה יוצאת לפ"ת נגד האחרונה בטבלה שהפסידה היום שוב לאשדוד, ותחסר את מנור חסן וקובי שאלו המורחקים (שתי הרחקות שנויות במחלוקת, מה דעתכם?).

בקשר למשחק של בית"ר- נימני מחטיא פנדל בצורה רשלנית שלא אופיינית לו, וכובשת (בקושי) פנדל שדווקא הוא לא היה לדעתי. דוארטה נתן משחק טוב והראה שהוא החלוץ הטוב בליגה, למי שלא חשב זאת עד עכשיו. לספוג 4 מנצרת עילית? בית"ר צריכה לחזק את ההגנה, וקורנפיין זה כבר לא קורנפיין...

15. בית"רי מלידה Member

גל כתב:

עינבל יודע לקרוא? חשבתי שרק לקלל....... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx