מכבי חיפה לקראת העונה הבאה - רוני לוי מאמן הקבוצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Ilan, ‏31/5/03.

  1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חחח איזה עצבים חטפת.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

    רק שתדעי שאם אבוקסיס עוזב..אבו לאבן בא להחליף אותו..
     
  2. AFC Member

    הצטרף ב:
    ‏31/7/02
    הודעות:
    4,665
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תקשיבו,

    אם זה קורה... חיפה מכפילה את כמות השנאה שלי אליה... מספיק רוסו, בנאדו, שחר וכל החלאות הירוקים, אבל גם אבוקסיס?!

    אני לא חושב שאני אוכל לעמוד בכזאת שנאה...
     
  3. ליהי Member

    הצטרף ב:
    ‏8/2/03
    הודעות:
    3,079
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איזה מזל שאני על רסקיו...


    בכל מקרה מה הסיכויים שזה יקרה בכלל? אבוקסיס נשאר בהפועל ת"א. אתם קחו את אבו לאבן מצדי. בכלל, האופציה של להעיף את חורחה בריטס ולהביא קשר אחורי זר נשמעת לי הרבה יותר הגיוני מלגנוב לנו את אבוקסיס.
     
  4. Don p1 Member

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    1,453
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יששש...אני אשמח לראות את השחקן השנוא נרקב באחת הקבוצות השנואות אליי...

    ליהי תביני, הקירח הזה מחפש רק משהו אחד - כסף! לא אכפת לו מהמועדון, מהקהל הוא טען שהוא נותן את הנשמה אבל בסופו של דבר רק הכסף אכפת לו, שחקנים כאלה בסוף הקריירה שלהם לא שווים כלום.

    ואגב, מיליוני חברי הגוב יציקו לו בסוף השבוע הקרוב תודות לליהי החמודה
     
  5. EladLR Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/02
    הודעות:
    914
    לייקים שהתקבלו:
    0
    רפי כהן- כנראה יעזוב ולדעתי טוב שכך. שחקן שלא מוסר אגואיסט ומחטיא משום מקום.
    יוסי אבוקסיס- שחקן טוב שיוכל להחליף את זוטא ולהשאיר את בריטס- שאני מאוד רוצה שישאר- יוסי אבוקסיס וואליד באדיר- לא נצטרך עוד שחקן זר בתפקיד של זוטא יהיה לנו יותר מדי- מקסימום יש את אסי אברהמי שהוא שחקן לא רע בכלל.

    ישראלביץ- שחקן שלא קיבל מספיק דקות משחק בשביל להראות את יכולתו המדהימה שלדעתי יש לו.

    עמרי אפק- יכול להיות מחליף נחמד למכבי חיפה במקום רפי כהן- אבל עדיף שערן לוי יקבל יותר דקות משחק מאשר להביא את אפק.


    לכל התלונות של אוהדי הפועל ת"א שאומרים שהם ישנאו יותר את חיפה אם חיפה תיקח את אבוקסיס .. למה אתם באים בתלונות לקבוצות אחרות שרואות הזדמנות טובה לקנות שחקן טוב וקונות אותו. תעשו בדק בית הרי אם הפועל הייתה מציעה הצעה הגונה ויפה לאבוקסיס חיפה אפילו לא הייתה פוזלת לכוון של אבוקסיס, בני יהודה לא לכוון של דומב ובן לוז ואף קבוצה לאף שחקן. זה פשוט ההנהלה שלכם שמשאירה את אותו גודל תקציב אבל מה?מורידה לשחקנים שמביאים לה את הכסף וגורמים לקבוצה לשחק את הכסף. השחקנים הם בני אדם עם משפחות שרוצים לדאוג לרווחתם אז תרדו מהם. הנהלת הפועל ת"א חושבת שדרור קשטן שמרוויח יותר מכל שחקן בהפועל יוכל עם כל סגל דליל שהוא לגרור את הקבוצה לצמרת אז לדעתי הנהלת הפועל שכחה משהו. שכחה מי הביא לה את האליפות לפני 4 עונות, מי הביא לה את הגביע. מי הביא אותה לצמרת כל השנים, אני יכול להבטיח לכם שקשטן בלי השחקנים שלו לא היה מצליח לבד.
    אז תפסיקו להאשים גורמים מבחוץ.. עשו בדק בית קטן ותבדקו מה קורה אצל תאומים וחבורתו שמשאירים את אותו גודל תקציב אבל...........




    ובקשר למכבי חיפה ולדיון הנכון... מכבי חיפה משתפרת במקומות הנכונים. מעלה את הצעירים שאני מאמין שרוני לוי יוכל לשלב אותם בצורה הראויה בקבוצה הירוקה ויחד עם הזרים חיפה תוכל לצעוד בבטחה לעבר חזרתה לעבר הפסגה! אותה פספסה השנה ב2 שערים בלבד שחטפה(1 מהם זה הגול של דודו אוואט נגד ביתר ירושלים)
     
  6. Ilan Member

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    2,634
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא אמרת שנמאס לך מכדורגל וזה כבר לא מעניין אותך?
     
  7. ליהי Member

    הצטרף ב:
    ‏8/2/03
    הודעות:
    3,079
    לייקים שהתקבלו:
    0
    :roll:
    כן נו אבל מה זה קשור בכלל לזה שאני אוהבת לריב על כדורגל?

    אגב מישהו אמר פה שהוא לא רוצה את אפ'ק כי הוא רוצה שלערן לוי יתנו עוד יותר דקות משחק-אני הייתי בונה על זה בכל מקרה. לרוני לוי יש בטח תוכניות ענקיות על הצעירים, הוא אוהב אותם.
     
  8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    :oops:

    אתם בטח תוהים למה הסמיילי הזה..
    זה בגלל הנבחן החדש של מכבי חיפה..
    בריטוס לא מתאים..על אבוקסיס לא בונים..ובמקום זה מביאים קשר אחורי ניגרי..
    עד עכשיו זה נראה רגיל..לא משהו מיוחד..
    הבעיה,אחת מהקבוצות הקודמות של הניגרי היא הפועל רעננה!!!
    אז משחקנים ששיכיים לנבחרת ישראל ופראגוואי הגענו לשחקן ששיחק בעבר בהפועל רעננה???
    נקווה לטוב...
     
  9. EladLR Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/02
    הודעות:
    914
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ריינמן , תרגע קח נשימה ארוכה.
    אגיופור המליץ רוני לוי החליט לבדוק מה יקרה? אז הוא יתאמן עם חיפה
    ואווו, אם ירשים יחתום לא ירשים היה נעים להכיר תודה ולא להתראות.

    מה חיפה תפסיד מזה? שום דבר.. רק עוד שחקן לבדוק שכבר מכיר את ארצנו הקטנה והיפה ואת החום המדהים בארצנו. ואולי לך תדע הוא ואגיופור בריטס ודנטה ורוסו וכל הישראלים הזרים ירגישו בבית ויתנו את תפוקתם המלאה . שכחת את מה שהיה בהפועל פ"ת דאז ש4 זרים שהיו לה היו מאותה מדינה? אז הקבוצה רצה וניצלה את היכולת המעולה של הזרים שלה!
    אולי יחד עם זרים טובים צריכים חמישה זרים חייבים את בריטס!!!!

    חיפה צריכה להביא את אבוקסיס שיהיה זה שעושה את העבודה השחורה בקבוצה התקפית ולדעתי יכול למלא את החסר של זוטא ובכך תשאר האפשרות להחתים את בריטס!
     
  10. שגיא Guest

    אתם צריכים להבין, מכבי חיפה לא פונה לאבקוסיס מכיוון שהיא אמרה שכל עוד העניינים עם הפועל ת"א לא סגורים, הם לא יפנו אליו, חד משמעית. שיקול נוסף הוא שלא ממש מעוניינים לשלם כלכך הרבה לשחקן שכבר בן 31-32 (?), על מנת שייתן שנה-שנתיים טובות, לכן מעוניים במישהו צעיר יותר, שהמשכורת שלו תהיה סבירה, שאולי אפילו יהיה אפשר להוציא ממנו רווח עתידי למען המועדון.

    חוץ מזה, בריטס עדיין לא בטוח שבחוץ, והחיפושים אחר קשר נובעים מזה שבריטס לא קשר אחורי, אלא משחק בעמדה קדמית יותר, משהו באיזור של פראליה נגיד. לפי מה שהבנתי, בריטס מציג יכולת גבוהה מאוד באימונים, ובהחלט מדובר בשחקן ברמה גבוהה, הבעיה האחת - קשר אחורי יותר דחוף למכבי חיפה. למרות זאת, עדיין לא סגורה האפשרות שיוחתם קשר אחורי, ושגם בריטס ישאר. אני מאוד הייתי רוצה בכך, נחכה בסבלנות, ונראה.

    והקשר הניגרי המדובר, דנדי אוקונגו, מדובר בשחקן טוב, שתדעו לכם, יצא לי לצפות בו כמה פעמים העונה, הוא היה מהשחקנים הבולטים של רעננה העונה, אם לא הבולט בהם, שחקן צעיר בסך הכל, רק בן 22, ככה שבשנים הקרובות הוא עוד יילך וישתפר, וכרגע הוא על תקן נבחן, אם ירשים, יצא עם הקבוצה למחנה האימונים הצפוי.

    אגב, היום יפתחו רשמית האימונים של מכבי חיפה. בשעה 18:00 בערב, כל השחקני הסגל (גם דנדי) יטלו בו חלק, מלבד ג'ובאני רוסו שיגיע היום לארץ.
    במכבי חיפה עדיין מנסים למצוא קבוצה לג'יזרמו ישראלביץ'.
     
  11. Ilan Member

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    2,634
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אז עם הדנדי הזה בא מרעננה. יעקובו לא חזר מהשאלה מכפ"ס?
     
  12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אז מה גם בקהאם שיחק בקוורנגטורגן[לא זוכר איפה הוא שיחק] אבל זה לא אומר שעכשיו מנצסטר וריאל יקנו שחקנים משם..
    דבר שני יעקובו בא לכפר-סבא והיה ידוע שמשם הוא צריך להגיע לחיפה..הוא שיחק שם כדי להתחשל וזה לא מה שקרה במקרה של דנדי.

    עוד משהו..בגלל שהם קראו לו דנדי ואני מכיר אותו בשם השני שלו לא הבנתי מי זה..באמת מדובר בשחקן מצויין יש לו יכולת טכנית בינונית אבל נוכחות גבוהה ותאקלים מצויינים..הרעיון הוא שמה שמתאים לליגה לאומית ולרעננה לא תמיד מתאים לחיפה..

    אבל כמו שאלעד אמר..רע לא יכול לצאת מזה,אני רק מקווה שאבוקסיס יבוא לפני.
     
  13. שגיא Guest

    גם באימון השני כל השחקנים נכחו.

    רק ג'ובאני רוסו קיבל אישור ויגיע לארץ ביום רביעי, ומיד יצטרף כמובן לאימונים.

    ושימו לב לשם הזה, יוסי בניון, יוסי יחל מחר להתאמן עם מכבי חיפה, על מנת לשמור על כושר. יוסי נמצא בחופשה בארץ, וביקש מראשי חיפה ליטול חלק באימונים על מנת לשמור על כושר עד שיחזור לספרד ולאימונים של ראסינדג סנטאנדר. במכבי חיפה כמובן הסכימו מיד ובניון יצטרף מחר.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  14. EladLR Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/02
    הודעות:
    914
    לייקים שהתקבלו:
    0
    טפו טפו טפו.

    חיפה נראית לא רע כרגע יחסית לקבוצות האחרות.
    אני רק מקווה שחיפה תשאיר את בריטס שנראה לי שביחד עם דנטה עוד יכולים לעשות פה מהומות.
    חיפה רק צריכה קצת להביא איזה בלם ישראלי בנוסף כדי לשפר את ההגנה הככה ככה שהייתה שנה שעברה שנראה לי בזכות הבטחון של דודו נראתה ככה אבל אחרי חזרתו של המלך
    היא נראתה הרבה יותר טוב אבל עדיין הייתה זקוקה לשיפור רב

    הנה ראיון עם רוני לי שהכין אתר האוהדים של חיפה mhaifa.co.il

    http://www.mhaifa.co.il/Gol/G-Write/G-Item.asp?id=479

    הייתי מכניס את כולו לפה פשוט אחרי ההדבקה הוא הפוך.
     
  15. ליהי Member

    הצטרף ב:
    ‏8/2/03
    הודעות:
    3,079
    לייקים שהתקבלו:
    0
    2 הערות:
    1. למכבי חיפה אין סגל טוב יחסית לשאר הקבוצות- סתכל סביב,אין לה בכלל תחרות סעמק.
    2. בלם? זה דווקא מה שבוער לך? אני במקומך הייתי דואגת לקשר אחורי!