מכבי חיפה ותל אביב פותחות ברגל ימין

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏22/8/13.

1. sagi4814 Member

לפי דעתי ברגע שהוא יצא היה נראה שחיפה איבדה את המרכז שדה לגמרה

2. קשר שמאלי Member

תורג'מן ובוקולי מוסרים ד''ש לרובוט(אלכס).

3. EuropeGuy Member

כמה הערות שקשורות באופן פחות ישיר לתוצאות הערב:

1. גילי ורמוט חסר לליגה. לצפות בצורה שהוא מטפל בכדור, גם אם זה עדיין רחוק מלהיות הגילי ורמוט של לפני 3 עונות, גם אם צפיתי בו בערך 5 דקות, זה תענוג. אני חולה על הטיפול שלו בכדור.

2. קצת באיחור מאתמול אבל, ברדה נכנס מצויין לבאר שבע. אני לא רוצה למהר ולהכריז אבל ההתנהלות בתקשורת, צורת המשחק על המגרש והאינטנסיביות שהוא מביא לבאר שבע זה ערך מוסף פשוט נהדר.

3. ההופעה של הפועל הערב מול סכנין היתה המשך ישיר למשחק מול פאנדורי בבית. ההתקפה נראית בעיקר ככזו שלא יודעת מה רוצה מעצמה. כשלושה ארבעה שחקנים נמצאים באותה משבצת של עשר מטר, לא רק שזה מראה על חוסר אירגון בסיסי, זה גם מקטין את הסיכוי להגיע למצבים באופן יציב כי הכל נראה שקוף ומסורבל. בן שמעון מאמן טוב, אני מקווה עבור הפועל שהזמן הוא הבעיה ולא בחירת השחקנים.

4. קרית שמונה יכולה להיות קבוצה מעניינת מאוד העונה.

4. sagi4814 Member

היא יכולה... אבל היא פשוט קבוצה נאיבית

5. alexshw Member

מכבי חיפה יצאה פה מפלונטר לא פשוט. פתיחה מול יריבה קשה מסורתית שתמיד מוציאה לנו את הנשמה.
    אירופה השפיעה היום רבות במיוחד בחצי הראשון.
    מכבי חיפה הייתה היום עם מרכז שדה שלא קיים רוב המשחק. אם כולם התגעגעו לבוקולי, אז יש פה בעיה.
    בנאדו אולי צריך לשקול לשנות שיטה במספר משחקים, כי השיטה שלו דורשת גרזן אמיתי.
    אין ספק שעם כל הביקורות שנובעות מכך שבוקולי לא קשר אחורי טבעי, אין שחקן שמגיע לו השער הזה יותר ממנו.

סך הכל חשוב היה לקחת 3 נקודות וחוזרים להוליך את טבלה בדיוק אחרי שנתיים(פעם אחרונה זה קרה אחרי המחזור הראשון בעונת 2011-12).
    החילוף של קטן בורד היה טוב. ורד נתן משחק חיובי בסטנדרטים שלו. הכניס קצת יותר מהירות וניידות.

שורה תחתונה אני מרוצה, אך אני מסתכל לטווח הארוך ולא אשנה את דעתי הכללית בשני הנושאים - קישור אחורי וחלוץ.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/13
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה היא גם אם בכלל כדאי לעשות רוטציה?
    אנחנו בתחילת העונה וכמו ששיחקנו מול אסטרה לא כדאי לעשות יותר מדי שינויים. ברגע שאתה הולך להחליף איזה חצי הרכב אחרי ניצחון אתה עלול להוציא את הקבוצה משיווי משקל. ראייה, בוקולי נשאר בצד ואבוקרט לא הצליח ממש לייצב את מרכז השדה (לחובתו יאמר שהבחור הצעיר היה בסדר גמור).

סיפור קטן ומשומר כבר ידוע לכולם. לקפטן יש עדיין את ראיית המשחק הטובה שלו, אבל הוא פשוט מאט את ההתקפה. ללא ספק שביום חמישי אני רוצה לראות את גבאי, אבל ברור שמשומר ימשיך לקבל קרדיט.

בסה"כ תמונת המצב יכלה להיות הרבה יותר גרועה, אבל צריך לשפר פה ושם כמה דברים. מילה טובה מגיעה בעיקר לחן עזרא. מדי פעם עדיין נכנס עם הראש בקיר, אבל כשהוא עושה את הדברים כמו שצריך אז יש לנו שחקן נהדר.

עם תורג'מן ואבוחצירא אין לי מושג מה נעשה. הם לא רעים, יותר טובים מאנדלובו ואזולאי, אבל קבוצה כמו מכבי חיפה צריכה לשאוף לשחקנים יותר טובים.

7. oranfu Member

את השליטה במגרש איבדנו עוד במחצית הראשונה כשקטן היה על המגרש. אני לא חוזר בי, הוא עול על הקבוצה נכון לעכשיו. כולם צריכים לעבוד קשה יותר על מנת לחפות על חוסר התזוזה שלו. בכלל, היינו נראים סחוטים לגמרי היום, מחצית שניה כבר ממש שיחקנו בעמידה.

היה משחק לא טוב שלנו, אבל סה"כ ק"ש לא ממש הגיעה לשום מצב חוץ מהגול וניצחנו קבוצה חזקה 3 ימים אחרי משחק באירופה. כל הכבוד.

הבעיה עם תורג'מן היא שהוא חלוץ ולא שחקן אגף.
    אבוקרט היה בסדר סה"כ, הבעיה היא שהוא לא ממש קשר אחורי, והוא שיחק לבד באמצע במחצית הראשונה. עם כל הכבוד לו (ואני חושב שהוא שחקן נחמד ויש לו פוטנציאל), הוא לא בוקולי. וגם בוקולי לבד זה הפקרות שם.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/13
  8. Telkiyski Member

הפועל שוב נראתה היום על הפנים.
    אני רק לא מבין למה שכטר משחק באמצע. אין לנו משחק מהצדדים וכולם כולל כולם מנסים הכל דרך האמצע.
    היתרון הגדול של שכטר זה כשהוא בא מהצד, לא ברור לי למה הוא באמצע.

9. alexshw Member

אין ברירה אלא לעשות רוטציות, לא רק במחשבה לעתיד, אלא בגלל שקטן ובוקולי לא יכולים לשחק 180 דקות כל אחד תוך שלושה ימים.
    צריך לעשות רוטציות בחוכמה, סה"כ חששתי מנחיתה קשה על הקרקע אחרי משחק אירופי משובח, ואני מאוד מרוצה על התוצאה היום.
    חייבים להכניס עוד שחקנים לעניינים, אבל המפתח זה ידין. כל כך חשוב שיבריא.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל צמצם את הדקות לתשעים בתוך שלושה ימים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

לגבי קטן ובוקולי אין ויכוח. ברור שהם לא יכולים לשחק כל שלושה ימים, אבל אחרים כן. אם אין להם כושר גופני לזה שהקבוצה תמנה מאמן כושר אחר. בקטע הזה אני ממש לא מרחם על השחקנים. הם מרוויחים מספיק כסף בשביל להזיז את התחת כל כמה ימים.

גם בגלל הקטע הזה אנחנו צריכים עוד חלוץ אלא אם כן בנאדו חושב שאנדלובו יציל את המולדת. אני די חושש מזה. לגבי ידין הדיעה פשוטה, שימשיך להיות בריא ויתחיל לעשות משהו במגרש חוץ מלכסח...

בסוף המחזור הראשון נראה שבצמרת יש רק שתי קבוצות שיכולות לחייך קצת. בהפועל ת"א נראה שלאט לאט הבלאגן מתחיל לצאת מידי שליטה. 0-0 בבית מול סכנין לא מבשר הרבה טוב. קרית שמונה שיחקה 45 דקות טובות, אבל נעלמה משום מה ברב המחצית השנייה. החל מהדקה השבעים הקבוצה כבר עמדה על המגרש ולא היה ספק שביום רגיל מכבי חיפה מנצחת.

ללא ספק שיהיה מאד מעניין לעקוב אחרי באר שבע. האם היא יכולה להיות קבוצת צמרת? במזחור הבא היא כבר יכולה לאותת על הכוונות שלה: הפועל ת"א בבירת הנגב...

דבר ממש אחרון, אני כבר רוצה לראות את מכבי חיפה בסמי עופר! הגיע הזמן, לא?

11. מרקו ואן באסטן Member

רוטציה זה דבר חשוב, אני לא יודע מה רואים בטלוויזיה, אבל במגרש ראו מצויין שאין לנו אמצע,וההחלטה ולשים את אבוקרט קשר אחורי ביחד עם קטן וראיו כמעט עלתה לנו במשחק.אני מקווה שאריק ילמד ויבין שאסור לו להפקיר ככה את האמצע לעולם, קבוצה מאומנת וחזקה יותר הייתה נותנת לנו בראש. בכלל היה ניכר שהקבוצה די עייפה ולא מוכנה בפעם המיליון לשחק ב2 מסגרות. השחקנים היום בכלל לא עשו את הלחץ שמאפיין את הקבוצה, ונתנו לבלמים של ק?ש להניע כדור בחצי. הסגל שלנו קצר מדי ל2 מסגרות וחייבים קשר אמצע ושחקן להתקפה. סך הכל ניצחנו יריבה קשה שלדעתי תסיים בפלייאוף העליון, ואני מבסוט על כך. אבל מניסיון אני יודע שהזלזול ברכש זר יעלה לנו בעונה ההזרת

12. yedidel Member

13. Don Joan Roman Member

שי חדד היה חייב לקבל אדום אין ספק לגבי זה אבל שברדה לא ישחק אותה פצוע יותר מדי כי אם הייתה לו פציעה כל כך חמורה הוא לא היה ממשיך כרגיל

14. Telkiyski Member

לדעתי אם חיפה תרוץ לאליפות אסור לה לעבור לסמי עופר באמצע העונה.
    הביתיות של קרית אליעזר תהיה פקטור משמעותי בעניין ולעבור לסמי עופר פתאום וכל ההייפ של אצטדיון חדש לדעתי רוב הסיכויים שלא ממש יועיל.

15. מרקו ואן באסטן Member

קרית אליעזר הוא לא ממש אצטדיון ביתי. אם נרוץ לאליפות משחקי צמרת ישוחקו בסמי עופר מלא או כמעט מלא וזה יהיה מצויין